- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stagenull
csendes tag
válasz
Tika79 #91460 üzenetére
Nem szeretem tovább húzni a dolgot a szükségesnél
Neki tetszik a kinézete, én áldásomat adom a hardverre, ti is ajánlottátok, szóval nem látom akadályát a vásárlásnak.(#91461) beg
Néztem az EU warehouse-os S850-eket, de ahogy láttam Out Of Stock az összes...
(#91458) Ájvé
Ha tudsz olyat ajánlani ami megfelel a három elvárásnak és jobb az S850-nél, meghallgatlak.
Még nem rendeltem meg, várok is egy fél órát, hátha mutatsz valami érdekeset. Köszi -
válasz
Tika79 #75390 üzenetére
Én a Coolpad-ot választanám.
Bár abban a legkisebb az akku, de az is 2500-as. Egyébként hardver szempontjából nagyon hasonló a G4s-hez (2GB RAM, Octacore). Számomra a Coolpad van olyan jó márka, mint a Jiayu (nem csak azért, mert sokkal többet adnak el belőle). Nekem tetszene az 5"-es kijelző mérete is.
Persze nagyon jó a G4 sorozat is (gondolom az S-sel sincs gond).
A Lenovoval annyi a gondom, hogy egy már korosabb darab. (Ez nem von le az értékéből)Tudom, hogy ez nagyon szubjektív, de nem hiszem, hogy könnyen lehetne az igények ismerete híján objektív tanácsot adni...
-
Chaser
legenda
válasz
Tika79 #75390 üzenetére
Hongmi note
JIAYU G2F WCDMA. Azt vágom, hogy a felbontás nem HD, elírták. De arról nem találok pontos infot hogy IPS van-e benne vagy sem. Ha IPS kisebb felbontás ellenére is elég kellemes áron van. Ha nem IPS még akkor is elég korrekt ennyiért.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Tika79 #75400 üzenetére
Én a lenovót venném, és mielőtt valaki betámadna nem szalmai hanem érzelmi alapon.
Valahogy márkaként abban bíznék meg legjobban (még akkor is ha a másik 2 sem éppen dzsunka gyártók, sőt) éshát a 4000-es akksi is csábító, mert eléggé zavar a napi szintű töltögetés, még akkor is ha ez csak nyavajgás mert szg-ppel dolgozom tehát elvileg akár egész nap töltődhet a telefonom.(#75401) axlfsi
A külföldi rendelős topican 1 hete várják, ugyanettől a bolttól de másik akcióban.
Pont ezért fura hogy most megint akcióznak vele.(#75403) klogw
Ez is egy érv, részemről úgy vagyok vele hogy csak wifiből állandóan van körülöttem 8-10, mégegy random jelleggel rövíd ideig már nem oszt nem szoroz.
-
klogw
aktív tag
válasz
Tika79 #75390 üzenetére
Ha nem sürgős, megvárnám
az új Huawei Honor 3C 4G elterjedését, nem csodálkoznék, ha még ebben a hónapban be lehetne szerezni a Coolpad májusi ára körül.
-
stmiklosi
tag
válasz
Tika79 #73666 üzenetére
Szevasz!
JiayuG2, gyári új, kiderült nem csenget.
Szét kellett szednem, a 2 kis rugózó érintkezőt inkább csak megsimogattam, a 2 aranyozott szigetet, amire összerakáskor felfekszik megtisztítottam (nem mintha koszosnak láttam volna), összeraktam, most minden jó.
De különböztessük meg a hangszórót, amelyet beszélgetéskor hallgatsz és a csengőt/ébresztőt, mert két külön dolog... Egyik fenn van, a másik lenn.
Melyik is a rossz?
Üdv: StMiklos -
beg
veterán
-
Senator
aktív tag
válasz
Tika79 #72787 üzenetére
Az én szigorúan magánvéleményem az, hogy bármikor a Hongmi 1S-t választanám egy G4S-el szemben. Először is a MIUI által kínált tonnányi beépített extra funkció miatt (hivásrögzítás, sms szűrés, hívás szűrés, időhöz-akku %-hoz kötött profilváltás...csak hogy néhányat említsek a rohadt sok közűl) miatt. Felejtsük el, hogy iOS koppincs a külső, az ami a külső alatt van az a nagyon durva. Persze, meg lehet csinálni mindegyik telefonon, de ez out of the box működik MIUI-ban, nem kell semmit sem telepítgetni. Aztán ott vannak a rendszeres update-k, van hozzá alkatrész ha gáz van, a kiegészítők minőségiek és a GPS mivel snapdragon kb borítékolható, hogy jó, ami nem igazán mondható el a G4S esetében. 21000 pont körüli eredményt hoz Antutu-ban, ami nehogymár ne legyen elég. Aztán ott van még a frekvenciák közötti különbség, az 1S a pont jó sávokat tudja, a Jiayu pl nem tudja a WCDMA 900-at míg az 1S igen. Szóval ha nem szeretsz berhelni akkor Hongmi S1 és vedd meg hozzá a piros hátlapot mert azzal nagyon büntet
Ja, meg egy extra battery-t charging station-nel (nem tétel...) Erre gondoltam, csak nem tudom jó -e ez az 1S-hez is... [link] "Fülhallgató" viszont az S1-hez úgy látom nincs alapban, arra figyelj ha fontos.
-
citkar
addikt
válasz
Tika79 #72787 üzenetére
A Hongmi 1S-ről kevés a tapasztalat, de talán a Jiayu (ha már volt Jiayud) jobb, részben az akku, részben a SoC, RAM és ROM végett, de a Hongmi is biztosan jó, kicsit olcsóbb, lassabb (bár ez lehet nem is érdekel), az akkuja kicsit kisebb, de, hogy a mindennapokban ez észrevehető-e, az kérdéses. Szerintem mindkettő jó, amelyik jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest