- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
kgymac
őstag
válasz
gipsztigris #74996 üzenetére
hazai alca szerviz: root vagy nem gyári rom/recovery = garanciavesztés
@wwenigma: miből gondolod, hogy kiadják a jó mtk-s forrást? Úgy emlékszem, ot995-re sem publikálták a javított ics forrást (+ face tiltás volt a hazai reakció...)
-
-
Mittu88
senior tag
THL W8+-ra tudtok olyan romot, amivel gyorsabban fókuszál a kamera? Kegyetlen lassú, kb 1 másodperc. Gravity mod 2 van rajta.
-
sanyee75
tag
Azt nem értem, hogy a thl t100-as 144.3*70.4*8.4mm,2300/2750mAh akkuval a THL 5000-es pedig 144.2 x 70.4 x 8.9mm, 5000mAh akkuval. A t100-ba nem lehetett volna nagyobb akkut belerakni. Vagy az 5000-res akku kamu vagy valamit kitaláltak, hogy majdnem akkora méretbe kétszer akkora kapacitást préseltek.
-
sanyee75
tag
válasz
hungobungo #74983 üzenetére
Remélem a THL azért foglalkozik vele.
-
Cyborg
őstag
Ahogy nézem a changelogját, kb nem sok minden érintene a Kitkatból, amiért remegnem kéne érte, vagy akár egy hétköznapi felhasználónak.
Nekem pl. van 4.0.4, 4.1.2, és 4.2.2 a telómra. 4.0.4-ről 4.1.2-re váltáskor nem vettem észre komolyabb változást, jobb design, pár új, hasznos funkció, és ennyi, de pl. 4.2.2-n már jelentősen csökkent az üzemidő, éjjel is sokkal merül mint azelőtt. Van pár jó "fícsőr" is, ami jött vele, de összességében drágább lett a hús, mint a leves.
Akinek van már 4.4, és van összehasonlítási alapja, be tud számolni valami fejlődésről mondjuk fogyasztás terén, vagy, ha nem nő, már mondjuk az is jó?
-
SutiAdi
tag
Nálatok is magyar nyelvű pandawill-es reklámot dob a weboldal köré?
-
aytukabozs
addikt
válasz
CoolBoy323 #74980 üzenetére
(#74981) beg
Tudom hogy az egygigás csak arra kívántam felhívni a figyelmet hogy durván esik, emlékeim szerint a 850+ is meg ez is 160 fölött volt még 2 hete.
Amúgy én is előbb vennék 6589t/2gb kombóval valamit, mint bármylik mostani oktakórt 1 gigával...félrelinkelésért sry
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #74977 üzenetére
Nem elírás, az oktakóros lenovo A850+ is ennyibe kerül. (akcióban, kuponnal)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
1/4-es és 141 lesz a vége kuponnal mindennel...
plusz a sarc...de én nem tudom, ha már 8 mag, akkor 2gb ram is legyen benne
(úgy az igazi az e-penis
másra nem jó a 8 mag sem!!!)
-
beg
veterán
válasz
Nálam 404.
-
aytukabozs
addikt
Ha nem csak elírta ezt Justin akkor baziolcsó ennyiért a jiayu g4s a tmallboxnál még a trükköket figyelembe véve is.
8 mag 140$-ért... ?
-
drr
őstag
-
-Faceless-
őstag
válasz
ejnyebejnye #74948 üzenetére
Én láttam daggert 170-ért, de note-ot legolcsóbban csak 240-ért. Akkor te egy nagyon drága doogee-t néztél, vagy egy nagyon olcsó xiaomit?
Csak azért, hogy 1-nehogy átverés legyen 2-ha eredeti, és olcsó engem is érdekelne a redmi note.
-
djapor96
senior tag
Zte geekben találkoztatok màr dual simessel?
-
djapor96
senior tag
válasz
aytukabozs #74968 üzenetére
A850+ ?
-
aytukabozs
addikt
Kicsit félve de írok valami ontopicot hátha megtöri az ifjonti hév hullámait;
Az oktakór lenovo 150(1 valakinek meg 145) $ csütörtökön a pandánál.
(tudom a fórumozók 92.6%-a szintén megkapta ezt a hírlevelet, a többieknek mondtam)
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #74964 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #74963 üzenetére
akkor qHD, értsd jól
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #74962 üzenetére
587 PPI
-
WOT-H-A-C
veterán
Relax urak csak simán lendüljünk tovább nehogy megint becsukják a topikot én ugyan ebbe ugrottam bele tök feleslegessen .....további szép estét mindenkinek.
-
hungobungo
senior tag
válasz
dio001 #74954 üzenetére
A mobileuncle tools logós (ydss.cn feliratos) kínai recovery lényeg menüpontjainak jelentését itt találjátok
(nem akartam privátban küldeni, hátha jó lesz még másnak is). -
Remélem befejeztétek a "GPS, Glonass megy, nem megy, a másik a hülye" témát, mert ha nem, akkor nem csak takarítani, segíteni is fogok!
Köszi
Több mint 200 hozzászólást visszamentem, de nem fogom a fél topikot törölni.. Remélem, már senki sem szeretné folytatni..
-
dio001
tag
válasz
hungobungo #74940 üzenetére
Koszonom, igyekeztem kitalalni de nem nagyon ment. Regen egy samsung spicat romoltam heti rendszereseggel. Ott becsukott szemmel tudtam mi hol van. Recoverybol tegyem majd fel az altalad keszitett romot vagy rim managerrel?
-
-
Krinyo
senior tag
válasz
Nem kérdés, hogy a Xiaomi megéri a felárat.
-
daved14
tag
válasz
Szerintem egyértelmű hogy xiaomi.... Márha bejön a miui!
-
ejnyebejnye
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak két 5.5"-os telót, de nem tudok dönteni
:
Doogee Dagger DG550
Xiaomi Redmi Note
Mindkettő 8 magos, de a Doogee-ban csak 1gb ram van. Viszont 30 dollárral olcsóbb.
Szerintetek melyik a jobb, megbízhatóbb teló?
Köszi a segítséget. -
sbe561
tag
Megoldható az hogy a Jiayu F1 mobilamb-os romot lementi valaki cwm-el, majd azt másik telóra felrakni? Mert ez a gyári rom egy nagy rakás szerintem!
-
mengyan
csendes tag
válasz
Krinyo #74837 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet. Utána fogok járni, hogy Dominó kártyánál van-e lehetőség hívás tartásra és idegen hálózatba való átirányításra, valamint hogy a vodkás cégesen miért tiltották le az átirányítást.
Akik pedig készüléket, vagy keresési feltételt ajánlottak, nekik is köszönöm! Sajnos úgy néz ki, hogy a valódi dual-os telefonok túl drágák. Legfeljebb 50e-t tudok rászánni, de az is vagy 4-5 hónap spórolás, szóval karácsonyra tudnám meglepni magam vele. Azt hittem, hogy csak néhány olcsó nokia, meg jópár okostelefon az, ami ál-duálos. De ha így áll a dolog, akkor lehet, hogy ilyen T*co mobile-os nokiát veszek. Annyira nem kell az okos telefon, nem bírja úgy a strapát, pl olajos kézzel fogdosást. Régen a MyPhone-ok úgy tudom, hogy valódi duálosok voltak, meg a Samsungnak is voltak még olcsóbb (50-60k Ft) valódi duálos telefonjai. Legalábbis egyik ismerős azt mondta, hogy utálja a Samsung telefonokat, de muszáj volt ilyet venni, mert más nem gyárt normális duálos telefont. Ezután jöttek be a MyPhone-ok, és ő meg
.
-
7Sony7
addikt
-
klogw
aktív tag
válasz
Dominó85 #74895 üzenetére
Érdekes valóban:
Egy másik kizárólag THL boltban már más infó van és drágább is.
Az előző bolt valaki kamu hely lenne?(#74907) pluhm: Akkor már értem a fentihez képesti alacsonyabb árat.
-
dio001
tag
Sziasztok. Rom manager programmal tudok felrakni romot Coolpad F1-es telefonra? Ha az gyarilag rootolva van? A recovery menu teljesen kinai. Vagy varok barmilyen epito jellegu otletet,mert a gyari rom szamomra nem megfelelo. Udv: Dio
-
terra052
őstag
válasz
hungobungo #74835 üzenetére
Köszi, az én szigorúan magánvéleményem is hasonló, az i9070 topikban már kiveséztük ezt a kérdést, és ide lukadtunk ki. de: köszi a javaslatot is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest