Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
Érvelés nélkül bármit könnyű állítani. Annyit kértem (amúgy mosolygós smile-val), hogy biggyessz be kérlek egy-két képernyő mentést.
Nem tudom ebben mi kivetni valót véltél felfedezni. Amúgy biztosan frankó telefon, csak tényleg nehéz elhinni, hogy jobb az egyébként faxa GPS-vel rendelkező és jelet nagy sebességnél is stabilan tartó Hongminál. Én BKV busz közepén állva használtam GPS Test+ és Navdroyd navi progikat. Természetesen csak ha időd és kedved van, akkor kérek screenshotokat. Nem a szavaidban kételkedem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Formula-1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Fujifilm X
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro max 64GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG OLED TV 55CS6LA
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom ebben mi kivetni valót véltél felfedezni. Amúgy biztosan frankó telefon, csak tényleg nehéz elhinni, hogy jobb az egyébként faxa GPS-vel rendelkező és jelet nagy sebességnél is stabilan tartó Hongminál. Én BKV busz közepén állva használtam GPS Test+ és Navdroyd navi progikat. Természetesen csak ha időd és kedved van, akkor kérek screenshotokat. Nem a szavaidban kételkedem.