- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vapega
tag
válasz
csampei #70111 üzenetére
Akadozás (ala nyamnyung feeling) nincs.
Tárcsázóra várni nem kell.
3G Telenor (nem mint néhány mostanában sláger telcsi) hasít.
Facebook.....na az nekem nincs nyilatkozni nem tudok róla.
Aksi idő nemtom igazán mert minden este automatikusan töltőre dobom, egyszer volt egy várakozós (kb 3-3,5 óra) mobilnetes böngészéses, játékos délutánom akkor 80-ról 26%-ra lement annyi idő alatt.
GPS holdakat kb 10s alatt talál, 3betűs navival nem teszi magát egy utcával arrébb, nem megy tovább egyenesen amikor már befordultam, tehát penge.Itt egy kép ami most készült ellenfényben:
Ennyit tud, fotózni egy Canon 60D-vel fotózok, nekem előkapósnak jó ez.........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged