- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Lenne pár teló amit kinéztem.[link] Igaz itt nincs belőle de ilyen olcsón?
Ja és magyarnyelv sincs itt irva. Néztem több helyen is de ott drágábbak, de szerintem azok a valósabb árakat tükrözik. Lenne a következő kiszemelt[link] itt már a valósabb ár fogad de az UMI is kb hasonló árban tudnám elképzelni. Bár ha ettől olcsóbban lenne az sem lenne baj és alapból magyarnyelv is legyen benne és rootolt.Az utolsó ami még szóba jöhetne [link].Főleg fehér szinű teló lenne a kiválasztott majd. De kérdem ezek közül ki melyikre tenne a voksát? Előre is köszi a válaszokat.
A rendelés viszont csak később lenne és addigra lehet lejjebb is mennek az árak gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest