Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Par nap hasznalat utan, a Lenovo S650.
Miota lecsereltem a launchert ADW-re, elore lepett legfontosabb problemamnak, hogy nem tudom a hatteret kicserelni a lock screenen. Mar a ROM-ot sem akarom AOSP-ra cserelni... Igaza volt a gyereknek, ez tenyleg az eddigi legjobb telefonom.
Ami az igazi hiba, hogy hiaba allitom Angolra a keszuleket, a tarcsazo meg mindig kinaiul beszel, de remelem, erre talalok megoldast, ROM csere nelkul is. Most inkabb hasznalom.
Sajnos a meretet meg mindig nem sikerult megszoknom. Most tokkal hasznalom, mert amit kaptam hozza, az nagyon kellemes tapintasu. De par nap meg, es probalgatom majd tok nelkul is.
A szabad eg alatt a GPS is sokkal jobban mukodik, AGPS-sel, meg mindennek kb. 3-5 sec volt, amig muholdakat talalt. Ez itt nem szamit rossznak.
Jut eszembe, a net radiokkal ez a telefon is kuzd. Szakadoznak a magyar adok... (Tunein-t hasznalok.)
Hat azert... ez a telefon sokkal kulomb, mint az elozo telefonom, ami egy Nokia Lumia 620 volt, minden szempontbol. Arban kb. egy a ketto. Annak a merete tetszik, de a WP... Ezen meg megy minden, egyenlore.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest