Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
csubuka #66950 üzenetére
Kb fél évig használtam umi x1s-t.
A gps-t nem tudtam rávenni, hogy net nélkül működjön, de ez lehet, hogy megoldható csak engem nem érdekelt annyira mivel net mellett viszonylag normálisan működött.
A kapacitív gombok nem mindig érzékeltek.
A fényképező teljesen átlagos kínai minőség. Nyilván nem túl jó, de az akkoriban megjelent, hasonló árú kínai telóktól egyáltalán nem rosszabb.Amúgy minden mással elégedett voltam. Kijelzővel, sebességgel, akkuidővel kifejezetten.
Azért cseréltem le, mert kb 1,7m magasról leejtettem kőpadlóra és mivel a sarkára esett, betört a Gorilla glass. Nem volt kedvem cserealkatrészt keresgélni, meg szervizt aki kicseréli nekem, szóval inkább vettem egy új telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Linux felhasználók OFF topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest