- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, hogy egy kicsit OFF kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok. De múltkor itt segítettetek nekem egy Samsunk S3 klón telefonhoz gyári romot találni.
Szintén egy kínai mobillal van gondom: Goophone i5c 5c smartphone MTK6515
Gyakorlatilag megbolondult. Rendszeresen lefagy, nem működnek rajta a programok - csak telefonálni lehet rajta, még SMS-t küldeni sem lehet vele. Egy hétig jól működött, aztán egy fagyást követően felborult a rend.
Gondoltam, újratelepítem az operációs rendszerét. Ebben kérem a segítségeteket. Múltkor a NeedRom oldalt ajánlottátok, ahol az S3 klónhoz volt is eredeti ROM. Ehhez a telefonhoz viszont nem találok ott semmit.
Segítsetek légy szíves!
Egyébként szívesen tennék erre a telefonra inkább normális Android-ot, nem kellene rá az iOS felület. Ha ez megoldható, örülnék neki.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest