Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
verycool #55412 üzenetére
Én egy G9502-vel játszottam el ugyanezt.
Ki kell kapcsolni a pin kérést, meg ki kell cserélni a modem.img fájlt, akkor legalább tlefonálni lehet vele. Én már a 3. szoftot kértem a telóhoz az eladótól, ezzel már a pin-kérés megy, de ugyanúgy ki kell cserélni a modem fájlt, hogy lehessen vele telefonálni.
-
petya0426
tag
válasz
Az androidvasar.hu ugyan az a cég mint az azolcsosag.hu . Az utóbbihoz volt szerencsém, SENKINEK SEM AJÁNLOM ! Két hónapot vártam a telefonomra, majd mint utóbb kiderült, nem is az én telefonomat rendelték meg, nem is hozzám jött. Nagy nehezen vissza adták a pénzt,de mint mondtam, senkinek sem ajánlom.
-
verycool
tag
válasz
Nem sokat értek az androidhoz, de így az a diagnózisom, hogy eg rootolással helyre állna, viszont akkor az 1 év garimnak annyi lenne, de ha tudnám biztosra hogy helyre áll inkább ezt választanám, illetve gondoltam függetlenítésre, de ahhoz is rootot kér előtte. Valamit nem lehet átírni benne esetleg valahogy, vagy valami program hasonló problémára ami segíthet?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest