- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #52168 üzenetére
Hali.
Nem vonom ketsegbe a szavaidat, de ilyeneket csak toled olvastam eddig. Viszont olyat mar rengeteget olvastam hogy valamilyen modon megkarositottak a vasarlot a kinai webshopok, es ez azert sikerult, mert a vasarlo bizott az eladoban es nem inditott paypal vitat amig volt lehetosege. En abszolut nem ajanlom senkinek sem, hogy az altalad leirt "udvarias tarsalgassal" probaljon elintezni problemas ugyet kinai webshopokkal,mert ez vagy bejon, vagy nem, de altalaban az utobbi. Nem kell tusko birkakent beszelni veluk, de bizni sem szabad bennuk egyaltalan! Ha a 44. napra nincs visszautalva a penz, akkor meg kell nyitni a paypal vitat, fuggetlenul attol hogy mit mond az elado!
Instantwater-nek igaza van, szerintem ot meg nem tudtak lehuzni, epp amiatt amit irt
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mini PC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Zyxel NAS326
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest