- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Hali.
Azt kerted mutasson valaki olyan telefont, amihez adnak 4000mah akksit, a lenovo p780 aranal 50$-al olcsobban. En mutattam olyat amihez adnak 7600mah-t.
Erre a reakciod olyan mint egy 5 eves kisgyerek, akitol elkvettek az oltoztetos katonajat
Szamomra a lenovo (mint telefonmarka!) ugyanolyan mint a star, jiau, mizo, cubot, meg a tobbi kinai szutyok.Tortenetesen en a star n9599+ nevut rendeltem, mert szamomra ez volt a legmegfelelobb adatlap szerint, es kulsore is rendben van. Ettol fuggetlenul, lehet hogy mar masnap hirdetni fogom amint megerkezik, mert nem vagyok elfogult, de ez csak lehet! Az viszont biztos, hogy a p780-at nem rendelnem meg, mert a szepsege ellenere gyengebb processzor van benne, kisebb tarhely, kisebb kijelzo, es joval dragabb mint az n9599+.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen széket vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest