- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
megint én #39737 üzenetére
Azért az orosz fórumon nem azt írják, hogy gorilla lenne, hanem csak feltételezik.
Почему все утверждают что здесь Gorilla Glass? На официальном сайте ничего нету. На сайте Gorilla Glass тоже.
Это не совсем верно. На китайской версии сайта указано "Corning 2nd generation glass". Детальнее тут. То что информации нету на сайте Corning - ничего не значит, так как они сами указывают что список не полный. Почему нету информации на русском сайте неизвестно. Пока опровержений нет, считаем что на устройстве Gorilla Glass.Jó lenne majd azért ha valmi pontos infó kiderülne erről, csak hát még olyan új és alig van valakinek. Itt pl még senkinek sincs.
Na és akkor a jiayu hívőknek: Stainless Steel JiaYu G5 will run 1.5Ghz MT6589T Chipset
(#39739) instantwater: Működik még a kód? Csak mert még 285$ korában jött ki. Azóta ment le kód nélküli 275$-ra. Szerintem már nem működik hozzá, bár én nem vittem végig a vásárlást, de aki igen majd megmondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3181
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest