- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
dobostorta #41073 üzenetére
Azert mert szamitogep usb portjan csak fel amper van (500mA), a sajat toltoje meg valoszinuleg minimum 1 amperes. Minel kisebb a toltoaram, annal hosszabb a toltesi ido.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Batistuta7 #41095 üzenetére
Nekem is G2LS van. Ha van root és mobileuncletools, akkor a linkelt cwm működni fog.
-
anonym1s
őstag
válasz
Evita85 #41054 üzenetére
Itt is van egy 5"-es 2gb/32gb 6589T processzorral, 2500mah akksival, nem full hd, es meg olcsobb ismint az altalad linkelt
-
Maximum1
őstag
válasz
Batistuta7 #41095 üzenetére
-
Batistuta7
tag
szevasztok
segítséget kérnék . jiayu g2ls típusú telefonhoz kellene recovery.
hogy backupot tudjak csinálni.Sehol nem találtam.
Flashtool-t probáltam de mindig leáll hibaüzivel. Valószínűleg azért van amit a driver telepítésekor is észrevettem hogy kivett akksinál usb-vel összekötve hol felismeri aztán egy pár másodperc múlva eltűnik a teló,aztán megint felismeri.
Kis segítség kellene, első kínai telóm nem igazán jövök rá a megoldásra. -
kosturica
őstag
Aki rendelt már a mixeshop-tól, megírhatná a tapasztalatait. Mennyire gyorsak, korrektek, garanciális ügyintézés milyen stb.
-
justaview
senior tag
Sziasztok.
Egy Zopo C2-re a 20130610-083807 frissítést teszem fel éppen. Több perce a zöld robot van a kijelzőn + hogy frissítés telepítése.
Kezd zavarni, hogy ez eddig tart.
Ha véletlenül itt elakad a dolog, és nem megy tovább, akkor mit lehet tenni?
Nagy a baj ekkor?
-
Víz Elek
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy ezzel a programmal Mobileuncle MTK Tools miket érdemes beállítani a telefonon.
Nemrég olvastam, hogy kínai telefonoknál elengedhetetlen ez a program.
Elsősorban a wifi erősségen szeretnék állítani, illetőleg azon, hogy hangosabban hallatszódjon a hangom telefonálás közben.Illetőleg még azt szeretném megkérdezni, hogy a tmallboxnál, minidealnál melyek azok a best buy telefonok amik legfeljebb 50k-ba kerülnek.. ?
-
nepszter1
addikt
hero 7500+ hoz felraktam egy light sensor patch na azóta a telefon a lógóig kapcsol be , ötletek ?
-
albinolynx
senior tag
válasz
dobostorta #41086 üzenetére
Lefagyasztod őket első körben, ha minden ok törlöd őket...
Amúgy egyikre sincsen szükség... -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Probald meg USB3-mas portól tölteni. Az USB2 csak 500mA-t ad le.
-
Brain75
senior tag
Valaki tudja hogy minidel.net-ről mennyi a szállítási idő ?
Üdv
-
dobostorta
tag
válasz
dobostorta #41077 üzenetére
ebben tud vki segíteni?
mert minél hamarabb le akarom gyalulni a kínai appokat -
gerejoe
tag
válasz
albinolynx #41076 üzenetére
Köszi próbálkozom,csak nyugtassatok meg hogyha hangot még ad ki a pc nem teljesen lett tégla,mert már 2 napja teljes idegben vagyok hohy dobhatom ki?
-
chab7
addikt
Ez milyen számláló??
Utána már nem lesz kapható?
-
dobostorta
tag
válasz
gipsztigris #41075 üzenetére
okés thx, akkor megnyugodtam, hogy ez normális
még 1 kérdés:
a kínai system appokat lelehet szedni? rootolva van a teló
pl. ezeket: baidu input, myad, qq, weibo, youmimarket, tyúklábas nevű -
albinolynx
senior tag
válasz
gerejoe #41074 üzenetére
Flash Tool-lal flashelj egy teljes hozzá való rom-ot.
Feltétele, hogy ha a telefont akksi ki/be után rádugod a gépedre az eszközkezelőben fel kell villannia felismert MTK 6xxx preloader-nek. Majd el is tűnik az eszközkezelőből. (USB Vcom driver kell hozzá - megy win 7 32/64bit-en egyaránt.)Ez jónak tűnik: [link]
-
gipsztigris
addikt
válasz
Ez teljesen rendben van szerintem! Nekem a ThL W8 hat-hét óra alatt töltődött fel 10-ről 100%-ra. alapvetően a készülék belső szabályozása határozza meg a töltési időt. Próbáltam gyáritól eltérő dupla kapacitású töltővel is, de talán egy órával lett kevesebb a töltési ideje.
(#41074) gerejoe
Nos, ez már korrektebb leírás! Segíteni nem tudok benne, de így már szerintem lesz olyan aki tud neked segíteni.
-
gerejoe
tag
válasz
gipsztigris #41070 üzenetére
Zopo zp900s,Frissitettem JB-re,a flash felment hiba nélkül,elkezdtem felrakni a cwm-et ott felment a flashtoolban az első piros csik 100%-ig utána történt vmi gikszer mert ott meg állt a teló és azóta se kép se hang.Gyári recovery nem működik,töltésre nem reagál,ami életjelet mutat az az hogy mikor pc-re dugom jön a vissza jelző hang,és elkezdi felrakni hozzá az eszközillesztőt.Cappa már próbált segiteni hohy miket próbáljak,de mindig csak az első piros csíkig jut a flashtool,ott meg áll,csak az idő megy tovább alul a progiban.És ő említette hogyha más nincs akkor van ez a teszt pontos hardver ujrainditás de én azt nem merem bevállalni,meg eszközöm sincs hozzá,ezért érdeklődnék köztetek borsodiak felől.
-
dobostorta
tag
Hello!
Én is csájnafon tulaj lettem, egy UMI X2 Turbo-m van.
Idáig nagyon tetszik, gyors és minden müxik rajta jól.Viszont mikor töltöm USB kábellel a gépemről nagyon lassan töltődik.
kb. 2 óra alatt 50%-ra töltött csak.Szerintetek ez miért ilyen lassú? 2500 mah az aksija.
-
blueye
veterán
válasz
Hellknight #41071 üzenetére
-
gerejoe
tag
Üdv urak.Érdeklődnék hogy a profi telefon guruk közt akik a halálból is vissza tudják hozni a phonet van e Miskolci,vagy környékbeli,esetleg borsodi?Válaszokat előre is köszönöm.
-
Atomcsirke
aktív tag
És íme, egy újabb FHD-s fantomtelefon, relatíve kis akkuval: Jiayu S1
-
G.I.JOE
senior tag
Hali!
Minideal-en a comment-be kell írni azt, hogy magyar nyelvvel és EU-s töltővel szeretném a telefont és aztán rakhatom a kosárba? Gondolom a gift ként feladást már nem kell megemlítenem nekik.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Atomcsirke #41062 üzenetére
Azert hagytam ki, mert ahhoz nincs 3k-s aksi.
Ebben sem, meg gorilla sem, meg ez is FHD, de szvsz a kategoria legszebb keszuleke (Stealth Black ftw!!!).
NFC-s es elvileg Vodan is mennie kell : [FAEA F2]
-
hippo0315
senior tag
Háta valakinek ez a program tud segíteni a root-olásban, jó pár kinai telót ismer. [link]
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
milestone #41043 üzenetére
Azt hiszem ilyen gép nincs, valamit ki kell húznod a listából. A min. 3000-es aksi nagyon megszűri a kínálatot, pláne, ha kizárod a full HD felbontást (IOCEAN X7, FAEA F2, NEO N003 kilőve)
Ha nem ragaszkodsz az alsó USB-hez, akkor [Lenovo P780]
Ha válóok az alsó USB, de lehet kisebb a kijelző, akkor [Jiayu G3S], vagy kicsit nagyobb kijelzővel, de egy microsimmel a [Jiayu G4] -
tolvaj!
őstag
válasz
motocoder #41056 üzenetére
biztos lehetsz benne, hogy frekventált turisztikai helyeken 2100 van ( pl balcsi vagy tiszakécske és hasonlók). a vodának már csak a roaming miatt is érdeke beruházni a fejletteb adótornyokra ilyen helyeken, mert gyakrabban keverednek oda külföldiek és tejelnek a honi szolgáltatóknak.
-
Evita85
tag
Szerintetek a THL w8s 2/32-es megéri a 280dollcsit? Vagy annyiért kapok jobb 2/32es telefont? Én igazándiból az aksijától félek h pici(nek tünik...)A Zopo zp980ast azt mondjátok nem olyan jó,pedig az tetszene igazán... 2000 mAh-s csak. Ez az a készülék....
Meddig bírhatja vajon az aksija? -
válasz
w.miki #41052 üzenetére
Nem hullott ki.
A Vodafone 2100 és 900MHZ-en szolgáltat HSPA-t. Egyes területeken csak 900 van, de főként 2100 a központibb helyeken (nem mintha a többi hely lényegtelen lenne). Szóval ne azzal kezdd, hogy kiszórsz minden opciót, hanem hogy utánanézel, ahol te élsz, ott milyen frekvencián ad HSPA-t a Vodafone.Ahogy itt lent is olvashatod:
-
w.miki
veterán
Ha Voda 3G-n is használható telefont szeretnék, akkor mit is kell néznem?
... úgy látom akkor tulajdonképpen nem is marad semmi??? -
kisskerko
tag
válasz
scream #41040 üzenetére
jiayu g3s? vagy a minideales T-s változat
vagy pedig thl w200, csak annak aránylag kicsi az akksija (1800 mAh ) és nem GG -
paripácska
csendes tag
válasz
csonkadavid #35885 üzenetére
Szia.
Lenovo A800 kapcsolatban tudnál segíteni, hogyan lehet a romot telepíteni, amit linkeltél?
Próóbáltam, de nekem nem megy. -
b0bcat
addikt
válasz
Hellknight #41045 üzenetére
Szerintem ne is nézegesd ezt az oldalt!
Kínai telefont Kínából rendelünk!
-
Hellknight
csendes tag
válasz
b0bcat #41044 üzenetére
Köszi az infót!
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ezen az oldalon levő márkák közül ha ki kéne választanod egy top3-at (vagy top 5-öt) akkor az kb hogy nézni ki? Mert én pl. a Lenovo-n és a Bedove-n kívül a többiről soha nem hallottam.
http://www.muszakibazar.hu/muszakibazar/eshop/5-1-Mobiltelefonok/32-3-4-processzormag-Quad-Core (gyártónál listázva legördülő sávban ott van az összes)
Köszi előre is! -
b0bcat
addikt
válasz
Hellknight #41035 üzenetére
Szerintem a sorrend:
1. Zopo
2. Feiteng
3. Caesar
4. iNew(Az utolsó kettő egymáshoz való viszonyában nem vagyok 100%-ig biztos...)
-
milestone
tag
Korábban írtam, hogy vettem egy Iocean X7-et és Cubot A6589-et.
Az első gyönyörű kívül-belül, nagyon szép (szögletes, nem az a Samu szappantartó forma), gyönyörű a kijelzője (tényleg!), kézbeillik, nem nehéz, meglepően szép képeket készít, de a GPS sajnos gyenge. Nekem az fontos, naponta használom a Waze-t. A FHD inkább hátrány, túl aprók a betűk.A máodik hardveresen rendben van, nagyon gyors, GPS, wifi jó, akku erős (3600-as), de túl nagy (5,8"-os) és nehéz (kb. 230g), fényes, csúszós a hátlapja, (nagyon) nem egykezes, ill. a kijelzőjével is elégedetlen vagyok. Olyan sápadt.
Már tudom, mit szeretnék.
Létezik ilyen paraméterekkel rendelkező kínai telefon?
- 5" (nem több, nem kevesebb), valódi IPS kijelző, szép képpel
- szigorúan HD felbontás
- jó GPS, wifi
- erős (min. 3000-es) akku
- 2 normál SIM-foglalat (ideálisan mindkét foglalat tudja a 3G-t)
- alul van a k.....tt USB-csatlakozó (egyre gyakoribb az, hogy felül van. Autóban nagyon nem szerencsés)Befutó eddig a Newman K1 (USB fent sajnos). Egyéb javaslatok esetleg? Másik jelölt a V987, de az nem IPS, USB oldalt.
A P780 túl drága, és egyre gyakrabban olvasok itt különféle hibákról (USB fent!). -
scream
veterán
Sziasztok!
Tervezek a közeljövőben rendelni egy új készüléket, ami a jó öreg SGS-t váltaná le.
Árban 40-50ezer magyar fizetőeszközre gondoltam, ha kicsit több nem gond, de azért ne szálljon el.
Ami kéne :
- erős proci MTK6589 vagy MTK6589T vagy egyéb ajánlott
- erős grafikai egység
- 1 vagy 2 GB RAM
- igazából a ROM mérete a legkisebb gond, mivel MicroSD-vel bővíthetőek
- IPS vagy AMOLED 4,5" vagy 5" értelmes felbontással (ahogy hallottam FullHD felesleges)
- GorillaGlass
- szép kialakítás, jó összeszerelési minőség, jó anyaghasználat
- amennyire lehet normális hang chip (zenelejátszáshoz, hallgatáshoz)
- mikrofon legyen normális helyen, legyek jól hallható a telefonálás közben és én is értsem amit mondanak.
- legyenek rá, hozzá ROM-ok, root, ilyesmi
- normális méretű akkumulátor ami kivehető (tehát nem beépített)Remélem nem állítottam teljesíthetetlen kritériumokat.
A válaszadóknak előre is köszönöm
-
Hellknight
csendes tag
Sziasztok!
Miután meggyőztek arról, hogy a kevéssé ismert márka, de legalább márka jobb választás, mint a klón telefonok, elkezdtem nézelődni a telefonok között:http://www.muszakibazar.hu/muszakibazar/eshop/5-1-Mobiltelefonok/32-3-4-processzormag-Quad-Core/5/279-INEW-I7000-5-HD-IPS-Android-4-2-1-MTK6589-3G-okos-telefon-Magyar-nyelv
http://www.muszakibazar.hu/muszakibazar/eshop/5-1-Mobiltelefonok/32-3-4-processzormag-Quad-Core/5/167-Feiteng-H9500-Dual-Sim-5-MTK6589-Android-4-2-1-3G-telefon-Magyar-nyelv-Feher
http://www.muszakibazar.hu/muszakibazar/eshop/5-1-Mobiltelefonok/32-3-4-processzormag-Quad-Core/5/111-CAESAR-H7500-5-Dual-Sim-MTK6589-feher-mobiltelefon
http://www.muszakibazar.hu/muszakibazar/eshop/5-1-Mobiltelefonok/32-3-4-processzormag-Quad-Core/5/62-ZOPO-ZP810-MTK6589-4-Core-Android4-1-3G-okos-telefonAz lenne a kérdésem, hogy ezekkel a márkákkal kapcsolatban valakinek van-e már tapasztalata, honnan tudhatom meg, hogy az INew, Feiteng, Zopo, Caesar közül melyiket érdemes választani? Árban, tudásban, kinézetben kvázi megegyeznek, így nem tudom melyik mellett lenne érdemes dönteni...
-
Brain75
senior tag
Jelen pillanatban egy Galaxy s3-at nyúzok, de kellene egy olyan telefon amibe 2 sim megy és mind a kettő működik együtt.
A meló miatt 3 telefont cipelek magammal és ezt már meguntam.
Az s3-nál nem lehet semmit a memória kártyára telepíteni. Ha betelik a 11,8 Gb szabad hely (a 16-ból ennyi használható) akkor onnantól kezdve nem lehet mit telepíteni.Ezeknél a telefonoknál ha 4gb a belső memória és belerakok egy 16-os kártyát akkor arra is tudok telepíteni programokat ?
Lampard19
És a G3S is használható így ?
-
Lampard19
tag
válasz
Brain75 #41030 üzenetére
Olcsóbb egy memória kártya. A vowney úgy van particionálva, hogy egy darab fotót nem enged ellőni ameddig nincs benne kártya (Nesze neked 4 gb
), tehát érdemes azzal is számolni mindenképpen. Cserébe viszont mindent fellehet tenni a kártyára és szinte megkapod belső memóriának.
-
Brain75
senior tag
válasz
tolvaj! #41026 üzenetére
Hello
Thl w100 - Nem HD a kijelzője.
Vowney v5 - Ez nem olyan rossz, csak kicsit kevésnek tartom a 4Gb ROM-ot.
Jiayu g3s, g4. - Ez a legjobban bejövős, de ebben is kevéslem a 4GB ROM-ot.Esetleg tudtok olyan telefont ami nagyjából G3S, de több ROM (8 vagy 16 Gb) van benne ?
-
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #40817 üzenetére
Megtalaltam a prima telefont
Mindenben megfelel az elvarasaimnakcsak baszott draga.
Ez az, itt olvashato rola teszt, de ez a speed valtozat, ebben csak 2500mah akksi van, nekem a diamond valtozat kell, amiben 3000mah akksi van.
Itt egy video rola.
Itt lehet megvenni.
Persze meg lehet mashol is venni, ez csak egy az uzletek kozul.
Prima gep, leiras szerint -
anonym1s
őstag
válasz
sajtjani #40998 üzenetére
Hali.
Helyes a sejtesem, miszerint te mar voltal ennek a shenzeni nagyaruhaznak az irodajaban, hogy tudod a lanyok csinosak?
Vettem eszre hogy gyakorlatilag nincs ugyfelszolgalatuk, de elmeletileg van:
Telephone:
0086-132-67158289 (8 AM-10 PM)
es ha van telefonos, akkor sejtesem szerint a telefon mellett van egy laptop is, szoval megtehetnek hogy valaszolnak mail-ekre.
Nem baj, csak erkezzen meg minel hamarabb es eppsegben, akkor egy rossz szavam nem lesz az uzletukre"Bocsássatok meg hogy leírom, de ez a cseteléses, levélírós, kérdezgetős, imélezős faszság csak ránk és az ukránokra jellemző europában szerintem ( ahogy olvasgatom a klf forumokat)."
Kis tevedesben leledzel. Ez egyaltalan nem Magyar, Orosz, vagy barmilyen kelet europai sajatossag, hanem emberi tulajdonsag, ami fellelheto a vilag barmely pontjan.
En angliaban elek, rengeteg cuccot adtam mar el ebay-en, es tizbol 9szer erdeklodtek az angolok uzenetben! Senki nem hivott fel, mindenki uzent ebayen keresztul, mert az ingyenes, a telefon meg nem!A magyarok a magyarokat szidjak, ocsaroljak, leminositik, es szegyellik hogy magyarok, ez az egyetlen magyar sajatossag, semmi mas!
9 eve elek angliaban, de meg egyetlen angolt sem hallottam aki a sajat fajtajat szidta volna.
Ez a kulonbseg Magyar es Angol kozott, a Magyar szegyelli a szarmazasat, az Angol meg buszke ra. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
vegyszer #41009 üzenetére
Amúgy ebben a beharangozóban szintén valami olyasmit szellőztetnek, hogy képes lesz "európai háromgére" is.
Ami viszont elszomorít, az ez: Unfortunately the Xiaomi Hongmi is highly unlikely to leave China.
Hajj, pedig erősen "musthave"-gyanús kis cucc, remélem, ha kikerül nemzetközi értékesítésbe, nem kapnak vérszemet a kereskedők...
-
tvamos
nagyúr
válasz
instantwater #41007 üzenetére
Ez egy igen szep gesztus a 4pda.ru-tol. Vagy hogyan szervezodnek ezek tulajdonkeppen? Vajon a mi erdekeinkben is fellepne valaki hasonlo esetben a gyarto fele?
Remelem lesz valami folytatasa ennek a dolognak! -
San398
őstag
válasz
vegyszer #41009 üzenetére
Sziasztok!
Ma láttam egy 5"-os Akai dual sim-es telefont. Rá kellett jönnöm hogy óriási lenne nekem az 5" kijelző. Legyetek szívesek ajánlani nekem maximum 4,5"-os kijelzőjű telefont.
A kitételek dual SIM, 1GB RAM, 4-8 GB ROM, minél nagyobb kapacitású akku
Vélemények esetleg a Jiayu G3S-ről? Akku meddig bírja, GPS milyen megbízható?
Köszi. -
Art73
csendes tag
Sziasztok !
Tengda T94-ről tapasztalatok érdekelnének...
-
Brain75
senior tag
Emberek.
Én nagyon új vagyok ebben a topikban, de szeretnék feltenni egy kérdést.
Olyan telefont keresek ami tudja a következőket:
4,5" - 5" HD IPS vagy Amoled kijelző (720x1280)
Dual sim és Dual standby.
Quad core
Cserélhető akkumulátor.
Nem túl magas ár.Tudnátok pár típust adni ami megfelel ezeknek a követelményeknek ?!
Üdv
-
vegyszer
addikt
-
Nagy gebasz van a P780 nal.....
Most totál kiábrándultam... -
Lampard19
tag
Sziasztok.
Mitől lehet, hogy a vadonatúj vowney-m valami brutális halk telefonálás közben, buszon semmit se hallottam, majd bent egy plázában ahol azért nem olyan halk a környezet mint a pusztán hanem van egy kis nyüzsi, de már ott sem!!
Teljesen befoktam a másik fülem, hogy halljak 1-2 szót a másik féltől
Itthon a csöndes szobában is feltűnt, hogy elég halk de akkor nemfoglalkoztam vele mert azért itt hallottam mindent. De ez kb használhatatlan jelenleg, mindenféle utcai telefonálásra.Modacos rom van fent, valaki találkozott már ilyennel, tudja e hol lehet akár szoftveresen felerősíteni a másik félt?
-
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Krinyo #41001 üzenetére
Igen, ezért is gondolkodom egy Qualcomm-os készüléken, legalább le lehetne ellenőrizni ezeket a sanda gyanúkat, de egyelőre nem találtam besztbájt az aktuális kínálatban. Ami van, az főleg Huawei, esetleg Lenovo, és többnyire mind 512 MB RAM-os, vagy valami más hendikepje van.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Atomcsirke #41000 üzenetére
De nem keves a hod, ez valami mas problema. Es gondolom MTK sajatossag, mert masoknak is gond van ezekkel az appokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Iqos cigaretta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 4
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest