- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
FlickAir #39607 üzenetére
biztos igazad van, (én sem akarok senkit meggyőzni, vagy vitatkozni...) és tuti én vagyok a naiv, de azt gondoltam, hogyha valami van egy készülékben, akkor elvárható egy normális működés... Én is írtam itt többször a gps-el kapcsolatban... A sógornak a samsung mini-jére került fel egy hackelt progi és az ó telóján jelezte a gps még a sávváltását is az autópályán. Én naiv pedig azt hittem, hogy mivel ma már minden made in china, akkor az ottani olcsóbb készülékek is tudnak hasonlót, olcsóbb áron, mert kevesebb profittal dolgoznak és nem kell a név miatt tripla árat fizetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Óra topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest