- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Alapvetően igaz amit írsz, legtöbb (sőt majdnem mindnek) mindegy milyen maga a hardver, a külső fontosabb.
Én viszont a hardvert is nézem. Volt hogy ismerős csaj laptopot keresett, találtam egy nagyon jót hardveresen ami fekete volt, erre ő azt mondja de neki piros kell. Kicsit szitkozódtam magamban de végül nagy nehezen kerestem egy hardveresen és küllemben is jó laptopot.
Szóval én mindig megpróbálom a legjobbat kihozni, úgy hogy minden tekintetben a lehető legjobb legyen a készülék. De no offense értem az álláspontod.smkb:
Igaz tényleg jobb az A9. Én magamból indulok ki, adott áron a jobbat venném és másnak is így ajánlanám, ezért írtam.
SGX531 viszont nem valami erős de ahogy előtted írták angry birds és facebook fut rajta, de én nem így veszem figyelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Építő/felújító topik
- Debian GNU/Linux
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest