Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
sziasztok,
Először is elnézést, ha nem találtam el a megfelelő topikot.
Abban kérném a segítségeteket, hogy szeretném megtudni, mennyit érhet most a mobilom, ha el szeretném adni.
Egy Jiayu G3S telefonról van szó, amit 2013. 07. 03 körül vettem MiniDeal-től. Funkionálisan hibátlan, viszont használtam. Ez annyit jelent, hogy a kijelző mellett, ahol a keret telefonáláskor az arcomhoz ért, lekopott a festék, valamit a jobb felső sarkán a fém meg van minimálisan horzsolva. Ezen kívül a jobb alsó részén a műanyag keret, ahol a hátlapot lehet lebontani, el van repedve.Szerintetek így mennyit érhet? Ha segít, tudok feltölteni képet a hibáiról.
Vagy ha nem megfelelő topikba írtam, hova tovább?köszi szépen,
dudi -
dudi
senior tag
erre valaki?
még néztem Jiayu G2 és ZTE V987-et.
Ami még fontosabb szempont volna, hogy valamennyire bírja a strapát. (nem akarom dobálni, de azért hímestojásként se szeretném kezelni). -
dudi
senior tag
sziasztok,
szeretnék érdeklődni, hogy az MTK chip-es mobilok között van olyan, amely(ek)nek kifejezetten jó a GPS-e? Vagy mindegyik nagyjából ugyanazt tudja?
Igazából olyan kétkártyás mobilt keresek, ami
* 4" alatti (igazából a fizikai méretei legyenek kisebbek, mint egy Alcatel OT995)
* legalább 1GB rammal
* SD bővíthetőséggel
* kétmagos
* aksival viszonylag jól bírja (nem kifejezetten rosszul)előre is köszönöm a segítséget,
dudiszerk: eddig a ZTE V970-et néztem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest