- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabela
tag
Felraktam az X7-re az új needromos Samsung S4 szerű romot. Eddigi tapasztalatok (2 óra használat): 4.2.2. Nem volt rootolva, de Cappa72 által linkelt cwm-es root működött. Elég sok kinai app volt benne, ezeket leszedtem/letiltottam. Csak kínai billentyűzet volt benne, felment helyette a swype. Nincs benne exchange fiók megadásának lehetősége, ezt a régebben megvásárolt "enhanced email" nevű app-al pótoltam. Az animációk kissé röcögnek. GPS, kamera megy. FC egyszer volt, amikor a nyelvi beállításokat átváltottam magyarra, azóta több még nem. Eddig nem találtam semmi súlyos hibát. Ha találok, jelzem, de addig részemről fent marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest