- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffchy
őstag
Ma volt szerencsém kipróbálni egy ConCorde Smartphone 5700 készüléket!
Csutkára le volt merülve, szóval először csak kézbe fogtam és tapiztam.
Már ahogy kézbe vettem komolyan mondom megdöbbentem mennyire jó a minőségérzet!
Szálcsiszolt hatású, fényes műanyag az anyaga, de elég jóféle!Nagyon meglepődtem, jó kis masszív, súlyos darab, korrektül összerakva.
20 perc töltés után visszatértem és végre be is tudtam kapcsolni, a bekapcsoló animáció valami borzasztó, meg is ijedtem milyen lesz, ha feláll a rendszer... de láss csodát, a kijelző remek, nagyon jók a színek, korrekt a fényerő is.
Feloldásnál már látszódott, hogy a tempó, lapozás teljesen folyamatos, szmúúúsz az érzés.
Menü azonnal bejön, a lapozás szintén folyamatos.
Böngészés szintén zenész. Folyamatos, azonnali a nagyítás és a "mozgatás is"!
Kíváncsiságból ballagtam be az extreme-be, megláttam a polcon először azt hittem Note II (kék/grey).
Már ránézésre is látszik, hogy korrekt darab...
Iszonyat pozitív meglepetés volt számomra ez a készülék!
Bocs, ha hosszúra sikeredett, de hátha valaki kíváncsi volt rá, esetleg töri a fejét egy ilyen beszerzésén!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest