- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
A ZTE V987 kamerája elképesztően jó minőségű, video üzemben is. Ez lehet az egyik oka a drágaságnak.
Viszont nem szeret más app-okat, a Camera FV-5 (RAW miatt használom) rendszeresen leáll, a Paper Camera durván lefagyasztotta (akku kivétel volt szükséges, többször, mire leszedtem az app-ot). -
Mateosz
aktív tag
Ha megjönnek a szakik, akkor egyúttal engem is megerősíthetnek, hogy ugyanígy kell-e flashelnem.
Röviden: Jiayu G2S djuice reload net SIM kártya behelyezése óta "process com.android.phone has stopped", és folyamatosan ez ugrik fel, hiába okézom. Amúgy a háttérben gond nélkül megy a teló.
Imeiket ellenőriztem, természetesen "invalid" mindkettő. Próbáltam mérnök módban helyre állítani, de nem engedi beírni sem, kidob az előző menübe.
Így arra jutottam Echoo segítségével, hogy kicseréltetem a sim kártyát, és újraflashelem a telót.
Megtaláltam a gyári romot itt (20130306-143807 volt rajta, ezt is meg tudtam most nézni)
Ezt a leírást követném, annyival eltérve, hogy a preloader elől kiveszem a pipát.Jó infókat szedtem össze? Jól látom a helyzetet? Délután nekiállnék..
Még annyit, hogy utána hogy távolítsam el a china softokat?
Köszi!
-
Gwent1
tag
válasz
osztraksajt #26694 üzenetére
nem kell tökéletesen működik így de én csak tanácsot adok nem egy telefont húztam vissza így
-
osztraksajt
őstag
válasz
Gwent1 #26691 üzenetére
Aha és a "DA DL All with Check sum"-ot nem kéne kipipálni szerinted?
Szerintem tényleg várja meg egy profi tanácsát. Itt már valami félrement, amiről még pontosan azt sem tudjuk micsoda. Lehet a recovery belenyalt egy másik tárterületbe, de lehet nvram törlődött, vagy a kiskutya ráfolytatta a nyálát.... De simán előfordulhat hogy a flashelés sem fogja megoldani, akkor viszont csak egy felesleges kockázatot vállal.
-
paolinho
őstag
válasz
osztraksajt #26686 üzenetére
Oksa, akkor megvárom a holnapot, mást nem nagyon tehetek.
-
paolinho
őstag
válasz
osztraksajt #26684 üzenetére
Hát ehhez tutira csak egyet adtak. Kétszer kell ezt megadni? Mondjuk minden variációt kipróbáltam már az Engeneer mode-ban.
-
paolinho
őstag
válasz
osztraksajt #26681 üzenetére
Sajna alul semmi nem változik a kezdeti beírásokhoz képest.
Mindegy, akkor várok egy kisebb csodára, mert így is legfeljebb egy IMEI számom van, hogy honnan lesz másik, az nekem talány.
Akkor majd holnap (ill. ma). Minden esetre ezt is köszi, legalább a baj forrása megvan. -
paolinho
őstag
válasz
osztraksajt #26677 üzenetére
Köszi szépen nekilátok, de létezik, hogy nekem csak egy IMEI szám van megadva? Se az akku alatt, se a papírjai között se sehol nem találok másikra utaló jelet.
-
paolinho
őstag
válasz
osztraksajt #26675 üzenetére
Azt írja *#06#, IMEI érvénytelen. Akkor ez lesz a probléma. Mit tudok ezzel csinálni?
-
paolinho
őstag
Asszem, kerekedett egy kis gondom (Amoi n828). Meg szerettem volna nézni, hogy az egyébként faszányosan működő CWM helyére, ha felteszek egy TWRP-t (ru oldalról ehhez a tipushoz találtam egyet), akkor annak milyen a pofája. A cserét a MobileUncleTool-lal meg is próbáltam, ám sokáig nem történt semmi, csak világított a kinai logo. Kb 10 perc után akku ki-be, majd újraindítottam a telót. Már ekkor nem látta a két kártyát. Hiába tettem vissza a CWM-et, majd próbálkoztam egy restore-val is, azóta bár mit teszek, nincs hálózat. A gyári beállításig visszamentem már, de egyik kártya sem kelt életre. Van erre esetleg valakinek ötlete?
-
Aksomatic
senior tag
Nem, csak bejön ahogy pattog
-
Aksomatic
senior tag
Feiteng H9500 S4ről vélemény?
-
GIJoe
addikt
Na végre alakulnak a sima 6577es dual coreos telefonok!
Hero V6888 MTK6577 89$ -
FlickAir
aktív tag
válasz
jano2101 #26665 üzenetére
Nem értem én ezt az "... aksitól tartok kicsit..." problémát. Nekem 2000mAh-s aksim van, megy mindkét SIM, a wifi, ha nem az akkor a 3G, GPS, beszélek rajta összesen kb. napi 2,5 órát minimum, metrón, buszon MP3 + netezés, szóval bőven átlagon felül van hajtva... Reggel 9-kor indulok, este 7 felé érek haza, de mégy olyan nem volt, hogy ne maradt volna 20-30% az aksiban... Hétvégén, ha nem csesztetem, csak úgy van, és néha beszélek rajta, akkor simán bír 2,5 napot...
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Peaceliker #26656 üzenetére
Én itt találtam
-
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani egy négymagos, gorilla glassos telefont?Vagy nem éri meg olyat rendelni?
Mert egy Feiteng H9500 S4en goldolkodom... -
DJGABI
addikt
válasz
Peaceliker #26656 üzenetére
van is ára "Comes with price 2,499 yuan or about $ 405 USD" [link]
aztán ez még gondolom csak a 'nagyker' ár, halandó ennyiért nem jut hozzá
-
rebuilt
tag
[link] ThL W8 vs iOCEAN X7 benchmark
-
azerazer
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiak közül honnan érdemes rendelni egy ZTE V970-t :
etotalk
mixeshop
tmallbox
minideal -
Peaceliker
addikt
válasz
FalconKnight #26648 üzenetére
Tényleg beszarás xD
-
hippo0315
senior tag
Nem akarnék vitát szítani, sem vitatkozni senkivel, de ne feledjük, hogy ezek a cégek milliárdos lélekszámú piacot látnak el és azért mert nem ismerjük még lehetnek nagyon komoly, nagy cégek (pl. ZTE). Nagyon nagy minőségi és technológiai fejlődésen mentnek keresztül.
-
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #26653 üzenetére
"net value of 2437 billion USD"
Aha. 16x akkora cég, mint az APPLE INC.?
Még forintban sem hinném el a 2437 milliárdot, nem, hogy dollárban
A 2-es után kimaradhatott egy tizedesvessző.
A saját weblapjukon 15 milliárd YUAN-t írnak. Ez talán kis jóindulattal hihető.
http://www.konka.com.hk/
-
hungobungo
senior tag
válasz
FalconKnight #26648 üzenetére
"Konka is one of the top 10 most valuable brands in China, with a company group net value of 2437 billion USD"
Ha ez igaz, valami nagy cég lehet....
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Depression #26649 üzenetére
Ami eszembe jutott azt kipróbáltam, részletek itt.
Aki akarja szerintem felteheti ezt a W8 portolt ROM-ot. Vacsi után talán még megnézem hogy sikerül visszatenni CWM-el a lementett 4.1.2-t
-
bigbuda
aktív tag
mennyi gari van a minideal-es készükékeken?
-
FalconKnight
aktív tag
Kicsit off, mert nem dual sim-es készülék, de kínai, úgyhogy valamennyire mégis idevág
Láttátok már a Konka S1 Mirage nevü készüléket? Elég durvák a specifikációi:Qualcomm Snapdragon 600 Chipset
3 GB Of RAM
5 Inch 1080p (1920 x 1080) Stereoscopic 3D Display
32 GB ROM
Texas Instruments T1 DLP Pico Projector
Android 4.2 Jelly BeanValaki hallott már erről a gyártóról?
-
[w]
őstag
srácok!
ha nem recovery-ből, hanem a beállítások menüből csinálok egy factory reset-et, akkor jó eséllyel (vagy kizárólag?) csak a google account-hoz tartozó beállítások és programok törlődnek vagy esetleg érinti a root-olást és ehhez hasonló dolgokat is?
-
Mikuland
tag
Van már valakinek 4.2.2 ROM a telóján? Az enyémre felkerült valamikor.
Máshol még nem láttam.
-
csabili74
aktív tag
Nem birtam tovább, megrendeltem 10 perce a Zopo C2 -t. Az aksitól félek kicsit
Ha majd megérkezik, beszámolok. -
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #26642 üzenetére
Simán pikk-pakk felment, frissítettem a CWM-et aztán mentettem a 4.1.2-t és feltettem ezt. De készítem a részletes leírást a cikkbe.
Persze, van magyar nyelv benne, mivel ez a W8+ ROM-ja W8-ra okosítva. Meg majd tesztelem gyorsan az alap dolgokat, nehogy valami alap dolog (WiFi, BT, mobilnet, GPS) ne menjen benne
-
petymeg
addikt
Üdv, sokan panaszkodnak, hogy nem hallanak rendesen mióta a g2s-t használok. Lehet vhogy javítani a mikrofon hangerejét?
-
Mr. WolfDog
tag
Lenovo A660-hoz lehet valahonnan szerezni (megbízható!) 3000mAh körüli akkumulátort?
-
vampire17
addikt
Ha esetleg valakit erdekel, irtam egy kis bemutatot az Amoi N828-rol
-
sirály69
őstag
válasz
hungobungo #26626 üzenetére
Elképzelhető...
Az az igazság, hogy bejelentették a Prémium verzióját (13 megás kamera, 2 Gb RAM, 3000mAh battery)
Elméletileg a külső méretei nem változnak... -
peter76bp
aktív tag
válasz
maross #26629 üzenetére
Nem látok rá sok esélyt, hogy 2 külön gyártósor lenne a házaknak. Daginak tűnik persze, mert amit te az árnyékos részen vastagságnak látsz az lekerekítés, amiatt néz ki ilyen hülyén a fotón.
De végül is tök mindegy, mert már X7-ed lesz
Mellesleg a leírásokról annyit, hogy az X7 meg tutira veszem a kemeránál nem 8.95 vagy mennyi. Szóval nem lesznek olyan pontosak azok a méretek. W8-nál kicsit fölé számoltak mindennel. Súlyra is akksi nélkül adtak 150 grammot és akksival 152 gramm.
Azt hiszem múltkor linkelt valaki pont olyan X7 videót amin W8-al van összehasonlítva, ott össze lehet nézni őket
Meg is van, nézd meg mennyivel durván "nagyobb" a W8
-
bigbuda
aktív tag
valaki küldött már vissza minideal-hez készüléket? tudom hogy már kérdeztem, de gyakorlati tapasztalatokat még nem olvastam. Ha esetleg valaki járt már ilyen cipőben kérem írja meg, hogy mennyi a posta, és kb mennyi idő alatt fordul meg a csomag (vagyis nekik mennyi idő volt)? Paypal customer service-n jeleznem kéne a dolgokat?
-
válasz
citkar #26620 üzenetére
Na, en is pont igy vagyok ezzel, csak 1280-ig vagyok fetisiszta, szerintem nem fog erzek majd jelentos valtozast fullhd-nel, de lepodjek meg!
. Az akksi borzasztoan hianyzik, a mostani 2750-esem is pikkpakk lemerul. Es a design, igen, legjobb! Neztem a w8+-t, szembol pofas, de basszus, az is 2000-es akksi , es ANNYIRA vastag, hogy nem hittem el.
-
citkar
addikt
válasz
maross #26617 üzenetére
Engem a felbontása nem izgat, eddig sokkal kisebbekkel foglalkoztam, igazából a kisebb felbontásnak egy nagyobb akkuval vagy rammal jobban örültem volna, pl goophone x9 (aminek nagy az akksija, de csak a romban több), de a külső design ennél nagyon bejön, ezért lett ez
-
válasz
hungobungo #26618 üzenetére
jiayu g3!
-
-
beszalltam en is egy iocean x7 rendelessel
. Ha lat valaki hozza 3000-es akksit, szoljon
-
beritib
csendes tag
Hát végre ez a nap is eljött, tegnap megérkezett a Zopo C2. Ma reggel tudtam csak átvenni, úgyhogy csak egy gyors összefoglalót tudok egyelőre írni róla. Antelife-ról rendeltem 29én adták fel, és 7.én megjött, le a kalappal előttük. Igaz, hogy meg presale állapotban rendeltem meg tőlük így vártam egy hetet mire raktáron lesz.
A telefon így elsőre tökéletes. Andorid 4.2vel küldték, semmi kínai app, magyar nyelv van. Minden elsőre működött, Ts kártyát is felismerte, szépen működik. A kijelzője baromi szép, bőven elég kontrasztos is. Maga a telefon ház szépen egyben van a hátlapot feszen tartja. Elsőre max annyi kifogásom lehet, hogy a hátlap elég műanyag, nem gagyi, de műanyag, tamponnyomással, az lehetne egy picit jobb minőségű is. De ha csak ez lesz az össz negtívum amit mondhatok majd, akkor bőven elégedett leszek. -
válasz
oroszlan12 #26609 üzenetére
Amit letöltöttél recovery, azt tedd fel valami publikus helyre.
A blokktérképről is kellene egy screenshot vagy valami, hogy lehessen látni, hol helyezkednek el a partíciók.
Ha ugyanis nem jó helyen vannak a partíciók, akkor egy rom telepítésekor akár rossz helyre kerülhetnek a dolgok... érdekes dolgok téglásodhatnak belőle...Ha a blokktérkép alapján találunk valami hasonlót, akkor innen is majd lehet nézegetni, hátha.
már csak fél hét után leszek újra elérhető.
-
raulicio
senior tag
válasz
gabor# #26554 üzenetére
Rendeltem is egy feketét, mert James megesküdött rá, hogy van nekik készleten és holnap útjára is indítják. (Na kíváncsi leszek...
)
Sajnos a gorilla glassról nem tudtam lemondani, mert utálok minden fóliát, tokot, silicon case-t minden hasonló dolgot. Pedig sokáig játszott az iocean X7 vagy ZP810. AZ ideális jelölt a freelander i30/newman K1 lett volna, de annak is teljesen bizonytalan a beszerzése. Amúgy korrekt volt James, mert annak ellenére, hogy a weblapon "in stock" egyből mondta, hogy nincs nekik és nem is tudja, hogy mikor lesz, úgyh inkább válasszak mást.
-
citkar
addikt
válasz
osztraksajt #26580 üzenetére
Lehetséges, de szerintem ott is kaotikus a helyzet s ezért elképzelhetőnek tartom, hogy mégsincs minden nyilvántartva.
Főleg azután, hogy a cégemnek a cégbíróságról kijövet, azaz amint lehet nyitottam bankszámlát s arról fizettem be az adókat is (a navnak), ehhez képest két év után közlik, hogy nincs a cég nevén bankszámla, ami büntetést von maga után -
válasz
oroszlan12 #26605 üzenetére
[MTKDroidTools]-os leírás.
A vége felé van a scatter és a blokktérkép készítése. -
válasz
oroszlan12 #26600 üzenetére
Az biztos, hogy le tudod menteni a particiókiosztást, ami a CWM készítéshez kell.
Illetve ténylegesen a saját scatter-t meg tudod csinálni. -
agoka07
senior tag
A THL W8 a romániai Orange-ot felismeri, van valakinek valami tapasztalata?
-
válasz
oroszlan12 #26600 üzenetére
Mindegyik módban próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest