- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Ez a teló(THL W100) elég korrektnek tűnik. Szerintetek? Likeus kóddal 156$
-
alexw801
senior tag
válasz
vinibali #27591 üzenetére
Ez így van a töltőkkel.
A Nexus 7 2A-es töltőjével töltöttem a ZTE V987-et, felment 4350 mV-ra és ott tanyázott. Erre kihúztam.
Utána a ZTE gyári 1A-es töltővel ugyanez, igaz 4350 mV-ról visszament 4300 mV-ra.
Használok mindent a WayteQ 5V 2A autós tápegységével is (kis mini USB - micro USB átalakítóval), semmi gond.
Volt gond iphone copy töltővel (kis fehér kocka alakú, 1A), nincs jól zavarszűrve és meghülyül tőle a telefon. De egy zöld pöttyel jelölt, amit a W801 Aiphone telefonnal adtak, az kifogástalan volt.
Rendeltem a banggood.com-ról pofás EU villás 2A töltőt valami 3 dollárért, USB aljzat van rajta, remélem beválik.Ami nem tetszik: a V987-et miért engedi fel a töltő szabályzó 4350 mV-ra? Nem lehet ezt lejjebb venni, pl. az Engineering mode-ban?
-
bigbuda
aktív tag
Ez? milyen lehet?
-
Depression
veterán
Itt van. THL W7s.
Hatalmas!
Az s állítólag újított verzió. Van rajta töltésjelző led, hátha jó másra is
-
-
vinibali
őstag
te jó ég miket írtok a töltő kérdéssel kapcsolatban...
hogy mekkora a töltő 2A vagy xxxmA nem befolyásolja, hogy ténylegesen mennyivel tölti az akksit. ez nem töltő, csak egy tápegység. a telefon töltőelektronikája szabályozza töltöttségi szint, hőmérséklet, stb... alapján, hogy mennyivel tölti az akksit.(#27579) sasa311: minden kínai, így a hozzászólásod értékelhetetlen
-
hippo0315
senior tag
-
válasz
osztraksajt #27583 üzenetére
Reménykedem!
-
válasz
Micsek #27576 üzenetére
Ettől félek, hogy az én Amoi-m is fennakadt... Hétfő reggel óta vámkezelve... Se postának átadva, se semmi.
Hogyan megy ez? (Sorry, de Te most első kézből tudod elmesélni.)
Tehát kaptál postai levelet, hogy "Tisztelt XYZ a NAV megcsípte a csomagját és erre a címre lesz szíves befáradni X ezer Ft-tal"? Vagy csekket küldenek? Ilyesmi.
-
Mateosz
aktív tag
válasz
petymeg #27571 üzenetére
Nekem kedden érkezett meg a G2S, de a beadandók mellett nem sok időm volt rá, ezért nem írtam még róla.
De nekem is kínai 500mA-s töltő van hozzá EU-s átalakítóval, és persze nagyon lassan tölt Először azt hittem, hogy csak az első 1-2 töltés ilyen... Lemértem: 1 óra alatt kb. 15%-ot tölt.
Ma délután feltettem a Motorola Defy+ töltőjével (tehát a fejet és a kábelt is lecseréltem). Érdekes módon óránként 30%-ot tölt!Természetesen megnéztem mit írtak Moto töltőre: 850mA.
Szerintem a kínai kicsit kevesebbet tud a névlegesnél, és minden bizonnyal kevés is a telohoz... -
hungobungo
senior tag
-
gyuszito
senior tag
Segítség!!!
2. töltésnél reàlis az 5-6 óràs töltési idō? 3000mAh-às akkut 1000mAh-ás töltôvel töltök. -
faresz5
aktív tag
Van valakinek ötlete,hogy windows 8 alatt mér nem dobja, ki,hogy a digitálisan nem aláírt driver telepítését is elfogadom? Csak egyszerűen kiírja,hogy nincsen aláírva a driver és nem telepíti. Találtam egy drivert ami jó lehet,de beleköt,hogy nem digitálisan aláírt, és nem is engedi telepíteni. Windows 7 legalább rákérdez és tovább megy. (azért nem ott csinálom mert nincsen a gépemen)
(Thl W8 usb driver telepítése)
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
A Jiayu G2S-hez kapott 500 mA-s töltő nagyon lassan tölt, meg van egy BT füleshez kapott 550 mA-s, az se sokkal gyorsabb. Ha rákötném a tablet 1500 mA-s töltőjét az ártana az akksinak, vagy a telefonnak?
-
bigbuda
aktív tag
Üdvözlet!
Létezik olyan kamerás progi androidra, amiben be lehet állítani, hogy mondjuk a videó felvétel kezdeténél megadom hova legyen a fókusz és az a felvétel során nem változik? illetve manuális élességállítás lehetősége lehetséges?egyszer már kérdeztem de nem kaptam még választ. előre is köszi
-
peter76bp
aktív tag
válasz
toth.zsolt20 #27564 üzenetére
Ne aggódj ez is meg fog érkezni, de nem mindenki olyan szerencsés, hogy 3-4 munkanap alatt ideér a rendelése. Azért mégiscsak Kínából jön. Néha kell neki 7-8-10 munkanap is. Nem mérvadó, hogy ki mikor rendelte, simán előfordul, hogy későbbi rendelés ugyanonnan előbb ideér. De itt van az ezzel foglalkozó topik
-
toth.zsolt20
csendes tag
Sziasztok!
Május 2-án rendeltem a minideal-től Thl W8-t ésazóta is csak egy üzenet látszik az SG post és a posta oldalán is:
2013.05.08
17:18
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadAzóta semmi, ez normális szerintetek? Másnak ebben az időszakban történt rendelései már megjöttek.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
blade007 #27551 üzenetére
Azért nem kapsz választ, mert nincs értelme a kérdésednek kb. És mert ha senkinek nem vámolták el abból lesz tapasztalatod? Vagy ha Józsika megvette 240$-ért tegnap de holnapra 220 lesz az ára az USD árfolyam meg felmegy 250-re? Tök mindegy ki mennyiért vette, mert naponta változik az ára is meg az árfolyam is. A VÁM+ÁFA mértéke meg állandó azt is ki tudod számolni.
De mindegy kérdezd meg még mondjuk 18 óráig 3x nyugodtan, elfér itt
40 perc alatt 2x kérdezted meg és 6 HSZ-ből így kettő a Tiéd
-
peter76bp
aktív tag
válasz
blade007 #27547 üzenetére
Miért kérdezgeted folyamatosan, miért nem nézed meg? Attól függ, hogy honnan rendeled. Az USD-t beszorzod a bankod eladási árfolyamával aztán annyi kb. Plusz minusz párszáz Ft.
Minidealnél pl $225.85 ezt megszorzod 235-el mert most épp ennyi durván a váltás az egyik banknál és ez 53 074,75. Szóval ha most gyorsan megrendeled akkor 55 ezerből a tiéd lehet ha nem akad fenn a vámon.
-
itaroli
tag
Sziasztok!
Megérkezett a Lenovo A660-am!
4-én adták fel = 8 munkanap alatt ideért SP-vel!A telefon minőségre nagyon jó, minőségi. A minidealről lett rendelve, adtak hozzá egy plusz védőfóliát, meg egy ilyen gumis jellegű tokot. Amikor bekapcsoltam, akkor a csirkelábak fogadtak, de hamar megtaláltam benne a magyart, amit nem is írtak az oldalon hogy van benne. Egyellőre csak itt tartok hogy kibontottam meg megnézegettem, mert előbb még le akarom menteni, megy ilyesmi.
Na és akkor a kérdéseim:
Honnan tudom hogy rootolva van e?
Hogyan/mivel tudom elmenteni a gyári állapotot?
Hogyan/mivel tudom elmenteni az imeit?
Ezeken kívül mit kéne még csinálni vele?Tudom hogy ezek a kérdések már voltak, de akkor más telefonokról volt szó, és nem tudom hogy mennyire kompatibilisek ezek az eljárások.
Üdv.: Roli
-
blade007
tag
Esetleg valaki megtudná mondani hogy mennyibe kerül egy iOcean X7??
-
fotosjani
aktív tag
válasz
vinibali #27515 üzenetére
alázógyík & vinibali
Sziasztok iOceán tulajok
Én még csak most nézegetem, ti már jobban körbejártátok a lehetőségeket gondolom.
Tudtok valamit arról hogy lehet-e egyből esetleg 3000mAh akkuval rendelni valamilyen shopban?
Vagy csak külön rendelhető a 3000mAh akku hozzá.
A 3000mAh-es akku gondolom vastagabb mint a G4-nél is, akkor cserélni kell a hátlapot is vastagabbra vajon?
Hátlapot még sehol nem láttam hozzá, főleg nem két méretben.Esetleg meg tudnátok mérni a gyári 2000mAh akku méreteit?
Előre is köszi. -
Gwent1
tag
Tianjí H890 telefonhoz rombeszerzésre senkinek nincs ötlete? Két napja túrom a netet, de semmi.
-
-
-
tyuli76
tag
Üdv
Találkozot valaki ilyennel?Fontos lenne,mert sokat használom ezt a programot
FAiled to initialize audiotrack.You can not hear the other party.
ZTE V955 telefonrol van szo és amikor a mobilvoipal hivok valakit,akkor irja ki.A skype jo rajta,meg telefonálás is mükszik. -
Motaba78
addikt
Most vettem észre, hogy a Thl w8+ csomagjában 2 azaz kettő darab imei számos matrica van, illetve a telefonban az akksi alatt is kettő imei sor van, mindkettő különböző.
A töltőjén 5V 0,5A van azt én tölthetem vajon a samsung töltőjével, ami 5V de 0,7A ?
-
faresz5
aktív tag
válasz
tboy93 #27523 üzenetére
Az általad linkelt autoroot MTK6589-re fájljai (2usbdriver +maga az autó root csomag+pdf-be lementve az oldal a rootolás mikéntjéről.)
(mivel csak regisztráció után lehetett letölteni a fájlokat, ezért linkeltem be ide a közvetlen elérést.)
data.hu:Hátha valakiknek hasznos lehet.
-
kisbuba
tag
Sziasztok!
Most néztem a minideal oldalát, hogy a jiayuG4-nél megszüntették az "out of stock". Ezek szerint már kapható lenne a készülék? Valaki tud esetleg erről többet, mert engem érdekelne ez a készülék!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Sziasztok!
Rövid összefoglaló a tegnap érkezett THL W7 mtk6589-es telefonomról!
PRO:
- 5,7" HD IPS kijelző. Hatalmas. Gyönyörű. Összevetve az alcatelem (ot 995) kijelzőjével, sokkal szebbek a színek, a betekintési szög is (kb 180 fok...). Barátom rendelt inew2000-et az is hd ips, de ennek valahogy szebbek a színei. (Szerintem)
- gyors,mint az összes mtk 6589-es soccal szerelt telefon
- Ezek után még1x kitérnék a HD jelzőre. Őszintén örülök, hogy HD-t választottam csak, mert telepakolva + nova launcherrel néhol azért be tud szaggatni. Nem vészes, de azért nem teljesen smooth.
- Kamera egész jó képeket csinál, legalábbis az inew 2000-hez képest biztosan8mpx, de szoftveresen 12.6-ra felhúzhatjuk. Ami meglepő, hogy az első 3.2mpx-es kamera nagyon jó
- az összeszerelési minőség jeles, komoly problémát okozott a hátlap levételeSEMLEGES:
- 1GB memória, 200mb szabad körülbelül, még nem kevés, de lehet hogy az lesz...KONTRA:
- nincs notification led, ami nekem hiányzik (csak töltésjelző)
- 4gb rom, elég kevés :\
- a hozzá adott flip cover meg lett nyomva, csúnya és a szilikon tok meg nem éppen olyan színű mint a képen... babakék
- töltője 500mah, rohadt lassan tölt... -
Mindenkinek ajánlom ezt a rootolási módszert, mert ez a legegyszerűbb. Driver felrak, teló bedug a gépbe, bat file elindít enter és kész a root. Ennél egyszerűbb nincs
Automatikusan felrakja a superusert/supersu-t android verziótól függően...
THL W7 és Inew2000 1 perc alatt rootolva lett
(nem én találtam, valaki már lineklte itt korábban szóval epic nagy köszönet neki
)
-
laslie92
senior tag
válasz
domedee #27516 üzenetére
Én még arra is gondoltam ,hogy ha jobban megnézed a ház színe nem azonos itt arra tippelnék,hogy nem a legjobb minőségű műanyagból van!
Arra nem tudtam még rájönni,hogy az oldala fém vagy festett műanyag de ez lehet csak akkor derül ki ha megérkezik! Remélem a kamrán nem spóroltak és ugyan azt kapta mint a zp980!
-
vinibali
őstag
na, sikerült megrootolni az MTKDroid Tools-szal az iocean X7-et. utána teljes backup következett. valószínűleg a SuperSU jobb választás mert a progi által felajánlott Superuser túl régi lehet ahhoz, hogy engedélyezze a programok root hozzáférését.
-
-
peter76bp
aktív tag
Akit esetleg érdekel, pár szóban és pár képben: ThL W8+ vs ThL W8
-
domedee
senior tag
válasz
laslie92 #27497 üzenetére
Amúgy a ZP980nem teljesen a C2. A proci/ram ugyanaz (+ ROM más méretű). De ami még fontos, hogy a ZP980-at sok helyen két akksival kapod. A kijelző pedig Sharp a ZP980-nál, míg a C2-nél valami noname-ebb típus. Sőt, a Pandawill-nél most adnak hozzá egy 4000mAh-s power bankot és egy szivargyűjtő-usb adaptert is ingyéé.
-
sirály69
őstag
Pénteken rendeltem ZOPO ZP 980 telót a Tmallbox -tól (Reg Sing Post)..
Hétfőn hajnalban kaptam tracking number-t, de lekérdezésnél nem találja(www.singpost.com) a csomagot...
Remélem holnap már megjelenik... -
bigbuda
aktív tag
Üdvözlet!
Létezik olyan kamerás progi androidra, amiben be lehet állítani, hogy mondjuk a videó felvétel kezdeténél megadom hova legyen a fókusz és az a felvétel során nem változik? illetve manuális élességállítás lehetősége lehetséges?
-
vinibali
őstag
tudna valaki segíteni?
a telón egy butább recovery lehet. egyelőre nem akarok semmi ilyet cserélni vagy custom romozni. ha megtudnám rootolni, már elég lenne.
szerintetek, célszerű - és ha igen mivel - még root elött az egész teló lebackupolni?a cwm egy piros felkiáltójeles felnyitott droid és no command üzenettel indul a recovery, a 2.4.5-ös MTK tools szerint meg nem ismert a rom struktúra és nem tudja menteni.
szerk.: kikapcs gombra előjött a menü, de csak újraindítás update és wipe van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest