- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Siffredi #15260 üzenetére
Én semmilyen problémát nem tapasztaltam a G2 gombjaival. És nem is zavarnak hogy vannak. Én biztosan nem vennék olyan telót ahol nincsenek meg ezek a gombok és a képernyőből foglalna el helyet.
Méretről annyit: kinek mi a kényelmes és mhez. Telefonálni nekem még kényelmes ez a méret. Internetezni viszont jóval naygobb kéne. kb 6 coltól lenne szerintem jó a böngészés és valszeg a játékok is.
Szal kérdés hogy ki mire akarja használni. Telefonálni lehet hogy egy kisebb kezűnek nagy ez, de szerintem nem vészes. Aki viszont telefonáláson kívűl másra is akarja használni annak meg minél nagyobb a jobb.
Ha nincsen tabletje is az embernek akkor azért el lehet lenni ezen a 4 colon is persze, de közel sem olyan kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest