- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
svgyula #127972 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy ismerőseimnek az utóbbi hónapokban (szűk fél évben) 4 Xiaomit vettem. Ezek közül 4-en kivették a dobozból és úgy használták ahogy van, természetesen a mai napig használják.
Olcsó volt (3 készülék darabja 45 ezer mindenestül, az egyik meg 50 ezer), nekik tetszett külsőre, úgy rendeltem.
Arra akartam utalni, hogy ha megfelelő (gyári, nem tákolt webshopos) ROM-mal érkezik, én így kértem és kaptam, akkor tud magyarul (nekik ez számított), nincs velük semmi teendő, egyikük sem akart ROM-olgatni (és én sem), nem is érdekelte őket ez a dolog, valamint az sem, hogy hány magos, sem a szélessége mm-ben, hanem, hogy jól használható, olcsó készülék legyen és tetsszen nekik. Ezeket a Redmi 3 Pro és a RN3 Pro teljesítette.
Nem azt mondom, hogy más nem lett volna jó nekik, de ilyen ár(ak)on, szerintem jó vétel volt mind a négy készülék és joggal dicsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest