Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klampfer
tag
válasz
GIJoe
üzenetére
Hi!
ÖÖÖ bocsi, Xperia S-volt, nem Z (bár nézegettem anno a Z-t is, de régen volt...) Elnézést, rosszul emlékeztem...
Ez mellett vállalom, nem vágom a fényképészetet és sima user vagyok de az Xperia S-sel tényleg nagyon szép képek készültek... Mondjuk az késő délutánra 0-ra tudott merülni

A Coolpad F1 képei is nagyon jók, de az Xperia S volt és lenne számomra ma is etalon fényképek terén

Esetleg a korábban linkelt Paris képek kapcsán hozzáértők írhatnának pár gondolatot... kíváncsi lennék ők milyennek látják..
TeXaseee én pedig köszönöm, hogy megköszönted és szívesen
Ha valakit érdekel még valamilyen részlet Ulefone Paris kapcsán, nyugodtan írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest