- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #110532 üzenetére
Ez igaz, de belefér a keretbe és tudja amit a vevő kér. Én is M2 Note-ra szavaznék. Majd a leendő vevő mérlegeli és lehetősége szerint dönt.
5.1 van Modena-n, úgyhogy frissességgel nincs szerintem probléma. Coolpad meg elég jó márka, maradjunk annyiban. Itt a topikba keresgélve is rengeteg találat lenne és pozitív tapasztalat, persze nem konkrétan erről a készülékről.(#110531) b0bcat:
Hát jó, készülék így is hagy néhány dologban kívánni valót maga után, ez legyen a legnagyobb gond(#110533) alitak:
Hát jó kérdés, itt egy jó kis orosz videó teszt, 259MB szabad RAM-ot ír Antutun, de kérdés, hogy mennyire van egyébként telepakolva. Itthon eredeti áfás számlával gyakorlatilag a Honor Molly van csak 2GB RAM-al, de az meg elég felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest