- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Lenne egy kérdésem hozzátok, lehet hogy nap mint nap szó van róla, de meg szeretném kérdezni az éppen aktuális dolgokat/lehetőségeket a dual sim piacon.
Már lassan 2 éve, hogy utoljára rendeltem, szóval nem tudom azóta mi változott, mi ami most a best-buy' ajánlat, melyik a legmegbízhatóbb bolt...
1. kérdésem: Melyik boltban érdemes nézelődni, ami megbízható, és az árak is jók? Esetleg van olyan, aminél van EU-s raktár, tehát hogy ne kelljen annyit várni míg megjön a telefon, illetve vám és áfa se legyen? De terméseztesen ilyenből olyan érdekel, aminek így jobb ára van, mintha kifizetném a kínai telefonra az áfát és a vámot.
2. kérdésem: Melyik készüléket ajánljátok, melyik a legmegbízhatóbb és amelyiknek átlagon felüli a kamerája? minimum 2GB RAM, 8 magos proci, minimum 16GB ROM és FULL HD kijelző az elvárás. Ár értékben, mi az amit ezen specifikációk alapján ajánlanátok?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest