Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
Ma vettem egy UMI Iron-t, LG G3-at cseréltem le rá, tesómnak kellett sos-ben egy telefon, én már untam illetve nem szerettem, és szerettem volna kipróbálni egy "noname kínai" telefont is. Megláttam a hírdetést, megtetszett az ár illetve a mellékelt hardveres leírás, kicsit utána olvastam neten, majd elmentem, meglestem élőbe, és megvettem. Első nap utáni tapasztalatom teljesen pozitív, G3-al tudom összehasonlítani.. Szebb a kijelző, akadásmentes működés (ami g3-nál gyári rommal nem volt meg), és ami talán a legfontosabb nekem, 2,5 óra kijelzőidővel 50%on volt az akksi, úgy, hogy letöltés, appok beállítása, nyomkodás végig. A G3 gyári rommal 2-2,5óás kijelző idővel már töltőért kiabált nállam. Igényes csomagolás, egyetlen negatívum az 1A-es töltőfej, nem igazán értem ekkora akksihoz miért ilyen gyenge a töltőfej.. viszont az usb kábel a legjobb amit valaha tartozékként láttam, prémium gyártóknak is lenne mit tanulni a kicsiktöl.. Remélem ilyen felhőtlen marad a kapcsolatunk ezután is, mindenesetre nagyon kellemeset csalódtam, felül sikerült múlni az elvárásaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest