- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
b0bcat #103887 üzenetére
Én annyit érzékelek, hogy a 999-em "nem érzékeny erre". Eddig bárki ismerőssel. rokonnal telefonáltam (Note3, Xperia Z, Z1, Z2, LG G2, Coolpad F1, iNew v3, ZTE v5 stb., a teljesség igénye nélkül) rendben volt a hang. Apukám régi Samu EH250 butafonján is hangosan, tisztán hall. Ellentétben a bratyómat és a húgomat. Ők visszhangoznak. Min3an Telekomorban vagyunk.
-
maj-viktor
őstag
válasz
WOT-H-A-C #103896 üzenetére
Mobilt tényleg nem gyakran... de minden mást igen... akár értékesebb dolgokat is... (ezt a vámolás miatt írom)
(most be nem rakom ide a JunkieeeBoy blog-os posztjaimat, mert egyesek a falnak mennek tőle, ha gondolod rákeresel és megérted miről beszélek)Mi a zavar az erőben!? Ezt nem értem (kifejtenéd)
Nincs szükségem 4G-re... ezt írtam mind2 mondatban... elég a 3G sebessége / lefedettsége (tudom, hogy nem teljes, ahol - ahogy én használom arra elég... havi pár száz mega mobilnet forgalom)Webshopos példádat sem értem... nekem már a konkrét típus megvan... arról kértem véleményt... nem a shopról / tanácsot milyet vegyek... O.o
/szerk
Amúgy nincs kőbe vésve a bolt... láttam jó ajánlat (én jónak gondolom) - és velük jó tapasztalataim voltak jópár rendelés után (és más ismerősömnek is)
Mindenképpen "márkásat gondoltam", ha vált az ember... (így számomra "márkás" Lenovo - JIAYU vagy Xiaomi), régóta Xiaomi irányba vagyok - szemezek... Akkor hasonló áron - hasonló modell-t tudtok!? (dual sim fontos, még stabil-pont GPS, meg persze fénykép sem utolsó, de az nálam csak vésztartalék)A márkát befixáltam... Xiaomi... más típusuk drágább... tudásba meg nekem megfelel a 1GB RAM / 8GB ROM, stb. (MTK-sokat hanyagolnám mostmár ha lehet GPS, miatt, szal akkor legyen Qualcomm-Snap)
igen, ezek "drágább" modellek... de nem a "pénz" a lényeg, inkább a tudás / használhatóság... ár/értél arányDe akkor legyen ebben az árkategóriában van mostanában valami "BEST BUY"!?
(Kínai nettó 129$ ugyebár ez most... számomra - 6$ kupon, 123$)
Szívesen hallgatok minden alternatívát!Szal nettó 35E / bruttó 50E alatt BEST BUY
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #103897 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #103894 üzenetére
"(igazából ahogy írtam nem vagyok "ráizgulva a 4G-re", szal 3G-n gondolom ugyanúgy menne... szal számomra nem gond)"
"Azért én mobilnetemet is a helyén kezelem... és csak e-mailek tényleg... bár sajnos (vagy szerencsére) már az is sok adatforgalmat generál, így persze értem én, hogy fejlődés meg gyorsaság én is szeretem az újdonságokat / új kütyüket... de a 3G, amire kell, arra OK! (számomra! szigorúan magánvéleményt írok és megértem, hogy valaki már 4G-re izgul) Amúgy sokra megyek a nagy sebességgel, ha a lefedettség szar... ahogy 3G esetén is hézagos tud leni... (nekem Budapest OK)"
Zavart érzek az erőben!!
maj-viktor #103895: Gondolom nem gyakran rendelsz telfont kínából...
Olyan shopot kell keresni ahol fel van tüntetve hogy melyik típus. Ilyennel ritkán szórakoznak.
-
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #103891 üzenetére
hehe tökjók a hozzászólások,
ott van hogy a fejlesztő magyar, de van aki csakazért is angolul ír véleményt...
(amit részemről akkor sem értenék ha külföldi lene a dev, mert ez a szekció inkább szól a többi felhasználónak mint a fejlesztőnek...)(#103893) WOT-H-A-C
khmmm..
#103872 -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #103890 üzenetére
Meg tudod kérdezni melyiket küldik. TD-SCDMA vagy WCDMA(China Unicom)
A TD-SCDMA nem tudja a 900Mhz-et ami ugye csak a vidéki Vodásoknak fontos.
A WCDMA tudja a 900Mhz et is.Nyilván ha nem vagy Vodás akkor kb mind1 melyik jön, viszont gondolva a későbbiekre szerintem jobban jársz a WCDMA változattal.
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #103890 üzenetére
Ja azt el is felejtettem, hogy geek-re mindig van szinte kuponom.. ~5$ per rendelés szinte, szal újabb OK, mínusz...
-
törölt tag
válasz
Homair #103882 üzenetére
Azt tudom felajánlani, hogy telepíted az E-Robotot és a Dual SIM Control -t, én elküldöm a szükséges Robotparancsokat és leírom, hogy mit kell tenned. Sanszos, hogy az asszonynak nem lesz dolga vele, a Robot elvégzi helyette a kapcsolgatást.
-
maj-viktor
őstag
válasz
WOT-H-A-C #103888 üzenetére
Köszi igen, ezt már láttam, de tényleg köszi, hogy szólsz... pont ilyenre voltam kíváncsi... hogy milyen "buktatók vannak", de én úgy vettem ki, hogy 3G esetén mindegy... vagyis én számomra mindegy... persze jobb lenne a "jobb fajta", de a másikkal sem járok "rosszabbul"... amúgy ezt gondolom csak dobozból tudom megállapítani... szal sokra nem megyek vele... max ha már más is rendelt a konkrét shoptól.. de akkor is ott a sansz, hogy már más készletük van és már a másikat küldik, stb. (szóval asszem ilyennen kár rágódnom)
(#103889) aytukabozs
Naja!
Jól levezetted!
Én már megszoktam... külön izgalom!
(de nem panaszkodok, ha több lesz... külföldi rendelésnél bevállalom ezt a rizikót és hosszú szállítást - rólam már leperegnek ezek a dolgok... hogy várakozás... meg vámolás... kezdő rendelő esetén mondjuk megértem! Annó mikor kezdtem én is így voltam vele... jajj lehúznak, sosem látom a pénzem / terméket... vámolás.. jajjj, stb.)Inkább panaszkodnék, hogy megint 280Ft felett a $ árfolyama OTP-nél (PayPalnál akkor gondolom már 290 Ft)... az jobban érint (minden csomag miatt ugyebár), a vámolás meg csak hébe - hóba 100-1 csomagom esetén...
-
aytukabozs
addikt
válasz
maj-viktor #103885 üzenetére
megértem, néha én is elgondolkodom,
végülis a konkrét eset olyan mint egy drága kétesélyes lottó,
vagy nyersz 15 dollárt
vagy vesztesz 42-t -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #103872 üzenetére
Mielőtt bele ugrasz a vásárlásba előtte olvasd át őket : [link]
Több típus van redmi 2 ből és nem biztos, hogy bármelyik jó neked. -
maj-viktor
őstag
válasz
aytukabozs #103884 üzenetére
Vágom az oldalt - EU-s árakat... xiaomiforsale-t is...
De nettó 130$ VS bruttó 138€+5€ szállítás=143€ (~160$) megéri a várakozást nekem... Bár tényleg jó az EU-s ár ennél eléggé...
(én szeretek várni - kockáztatni!
)
-
aytukabozs
addikt
válasz
a trükk az hogy az EU-ból olcsóbb
(#103882) Homair
Kiraksz neki egy widgetet a főképernyőre, azt már csak megoldja hogy rábök egy ikonra
-
Homair
csendes tag
válasz
b0bcat #103879 üzenetére
Most vodás kártya van benne, de bármilyet tettem bele szar volt a hangminőség. Az nem tetszik, hogy kapcsolgassam a 2G-t 4G-t. Az asszony nem egy technikai zseni, az éltben nem magarázom el neki minek kell kapcsolagatni.
Amit a kínai ajánlott az sem tetszik, nem akakrom a rom-ot baszkurálni, mert attól tartok annyi lesz a garinak.
-
válasz
Nincs benne semmi trükk, ahogy az ára sem túl alacsony
-
Homair
csendes tag
válasz
svgyula #103871 üzenetére
Köszi a tanácsot ezt még nem próbáltam, van telenoros, t-mobilos és vodás kártyám is megpróbáltam mindegyikkel, persze a hang szar volt mindegyikkel.2G-re még nem állítottam, de este megpróbálokozom vele.
Közben írt a kínai, hogy frissítsek rom-ot. küldött linket, hogy honnan szedjem le hozzá ami kell. Kíváncsi leszek mi sül ki belőel, max elbaszom az asszony telefonját.Viccet félretéve gáz, hogy nekem szenvednem vele a minimum az lenne, hogy küldjed vissza paraszt és kapsz egy másikat.
-
maj-viktor
őstag
Mégegyszer köszi!
Köszbe benéztem a topikjába is... OK-nak tűnik...Mondom nekem nem para... én megvagyok elégedve vele...
(tudom hülye vagyok... pedig sokat használom... csak panaszkodni egyszerűbb, hogy nem 1mp, hanem 5mp alatt tölt be az oldal / youtube / e-mail, melléklet, stb.)Mintahogy manapság egy HD filmet letöltesz 5perc alatt... 100MBit-es netelőfizu.... annó én már az 1-4Mbit-nek is örültem... sőt... ma is netfizuból lazán elvan az ember egy 10Mbit-el...
Azért én mobilnetemet is a helyén kezelem... és csak e-mailek tényleg... bár sajnos (vagy szerencsére) már az is sok adatforgalmat generál, így persze értem én, hogy fejlődés meg gyorsaság én is szeretem az újdonságokat / új kütyüket... de a 3G, amire kell, arra OK! (számomra! szigorúan magánvéleményt írok és megértem, hogy valaki már 4G-re izgul) Amúgy sokra megyek a nagy sebességgel, ha a lefedettség szar... ahogy 3G esetén is hézagos tud leni... (nekem Budapest OK)
Ahogy megértem a 2GB RAM mobilosokat is... én még az 1GB RAM-al elvagyok, stb.
(azért én is ilyen kiszórást gondolok, hogy az 1/8 verzióba... jóárasítva) -
KTU
addikt
válasz
maj-viktor #103875 üzenetére
3G rendben van,
megvan a 900-as is.De a 3G-t itthon már nem fejlesztik,
ahol eddig sz@r volt az is marad.Amúgy ebből akkor van több verzió!? Mármint agy a 4G LTE - Xiaomi-ra értem...
Ezt nem tudom, nem néztem
-
KTU
addikt
válasz
Én nem venném meg.
LTE 4G
telekom 800/1800/2600
voda 800/2600
telenor 800/1800B1 2100MHz - ez itthon off
B3 1800MHz
B7 2600MHz
B20 800MHzezekből csak az 1800-at tudja, ami számít
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Szerintem nincs trükk, egyszerűen csak ki akarják szórni az 1/8 GB-os verziókat.
-
maj-viktor
őstag
geek-es Xiaomi Redmi 2-be van valami trükk!?
Xiaomi Redmi 2 4G LTE 4.7inch Android Phone Qualcomm MSM8916 Quad Core 64bit MIUI 6 Smartphone IPS HD 1GB 8GB 8MP- Grey
Networking:2G: GSM 900/1800MHz 3G: WCDMA 900/1900/2100MHz 4G: FDD-LTE B1/B3, TDD-LTE (B41: 2555-2575MHz)
2G: GSM 900/1800MHz
3G: WCDMA 900/1900/2100MHz
4G: FDD-LTE 1800/2100, TDD-LTE (B41: 2555-2575MHz)Igazából a 4G miatt vagyok gondba... a 3G-s Vodafone-os izét tudom... (szerencsére Telekomos vagyok.... de 4G LTE esetén ebben van valami "trükk" vagy "kínai modell", ami magyarba nem működne!? Bár én leszarom a 4G-t, 3G-vel is vígan elvagyok... amire kell... e-mailek, gyors infó... meg akkor gondolom SIMkártya csere kell majd... csak a macera)
De akkor gyors kérdés a fenti spec OK - nyugodtan megrendelhetem!?
-
svgyula
addikt
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Még mindig keresnék egy olyan dual SIM-es telót, ami max 5 colos, bővíthető memóriakártyás, min 2GB RAM-os és ahol mind2 foglalat tudja a 3G-t. (nem kell egyszerre, elég ha kapcsolgatható). Utoljára a ZTE V5 volt megfelelő, de a sok tökölés miatt végül arról lecsúsztam....(most meg már 1.2es procisat csak 64bitesben vennék) Valami hasonló versenyző (nem Doogee, THL, Elephánt meg ilyen márkák) van esetleg most a piacon? Köszi!
ui: A Gigabyte Gmsart GX2 a paraméterek alapján majdnem tökéletesnek tűnik (dual active-os), de egész egyszerűen szinte alig találni róla bármit is a neten. Itteni tapasztalat esetleg?
-
Rawulf
őstag
Doogee DG900 még nincs sehol a ph-n? Mármint se logout, se topik?
-
dokee78
félisten
válasz
zolipapa66 #103832 üzenetére
Valami logout cikket összedobhatnál.
Pítőr Szomorú,hogy nem kellett nekik,erre most letesztelték.
-
Pítőr
aktív tag
Történt, hogy megrendeltem egy Elephone P6000 készüléket a Coolicool-ról, megjött, felajánlottam a PH-nak, hogy teszteljék le, csináljanak belőle cikket. Válaszként azt kaptam, hogy az előző sem jött be, így nem kell nekik. Most úgy néz ki, hogy youtube-on fent van egy Unboxing videó, valamint, hogy hamarosan letesztelik. Mindez azért csalódás nekem, mert Logouton már 2hete vár a cikk, és gondolom, addig nem is akarják kiadni, amíg az övék fel nem kerül. Így most elégedetlenségemnek hangot adva itt a cikkem (műszakis vagyok, szóval ne kössetek bele a nyelvezetébe, sem a helyesírásba légyszi)!
-
KTU
addikt
válasz
szuand1 #103840 üzenetére
UMI Hammer Coolicool eu
Írtam nekik pár sort,
válasz pár órája:Dear customer:
Thanks for your feedback.
Maybe at the end of this month,so you can check with us at the start of next Month,then we will check it for you again,is that ok?
If you still have any further questions,please contact us with no doublt,then we will do our best to help you
Best regards
Grace -
Homair
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem nemrég egy elelphone p6000 telefont a fastcardtech-ről. Régóta használok már kínai telefonokat (most egy jiayu S3-at) és soha nem volt egy készülékkel sem problémám, eddig. Sajnos ennek a készüléknek a hangszórója telefonálás közben fura hangot ad, érthető minden, de enyhén sistegő sercegő dobozhangja van, ami engem nem zavarna, de az asszonynak vettem a telefont, ő meg nyavajog, hogy neki így nem kell, zavarja, így nem tudja használni.
Ezen felül néha vibrál a kijelzője, ami elmúlik ha megnyomom egy pillanatra a képernyőzár billentyűt. Elvittem szervizbe de nem vállaták a javítást. A fastcardtechnek írtam, tegnap váaszoltak, hogy resetelejem, visszaítam nekik szerintem ez nem segít, de üsse kő restelem. A vibrálás eltünt, de a telefonánl közben hangja továbbra is szar. Nem volt még garanciális dolgom kínaival (szerencsére, pedig ez már a sokadik telefonom), szeritek mire számíthatok? -
Teejay83
tag
Sziasztok
Van egy kínai csoda telefonom
(Vowney V5) 2 napja rátoltam egy régebbi mentésemet és azóta minden hajnalban valami kínai appot akar letölteni és el sem lehet távolítani a kis zöld android ikont az éretsítési sávból csak ha újraindítom a telefont, kínai alkalmazásom nincs rajta ettől már megtisztítottam a telefont még mielőtt anno megcsináltam volna a mentést,most kb 10 appot raktam fel de mindet a play áruházból.
Hogy lehet ezt eltávolítani,vagy hová írhatja be magát(rendszermappa)?
-
kmarci25
veterán
Még egy 4G-s kérdés. Ez mit jelent? Jó ez idehaza?
4G: FDD-LTE B1/B3/B7 (Lenovo Vibe x2)KurtCobain: köszi!
-
kmarci25
veterán
Üdv! 4G képes telefonnál mi a fontos? Milyen tartományok használtak Magyarországon?
-
gyűrű
addikt
-
-
Attti73
tag
Sziasztok! huawei P8 Lite akksi fogyasztásával kapcsolatban vannak már tapasztalatok? Átlagos használat mellett, két SIM-mel, mennyit bír kb? Köszi
-
b0bcat
addikt
válasz
nyisziati #103833 üzenetére
Lehet, hogy nem véletlen, hogy például a nagyáruházak újságjaiban olyan tulajdonságokat domborítanak ki a telefonok hirdetéseiben, mint kijelzőméret (de mekkora felbontás mellett?!), belső memória mérete (a RAM-ról szemérmesen hallgatnak), meg a teljesen alap fícsöröket, mint bluetooth és wifi?
A laikus meg nyilván a legnagyobb betűmérettel szedett árat nézi elsősorban...
-
zolipapa66
tag
válasz
petszol #103830 üzenetére
Sima van, nem plusz. Itt vettem használtan.
Volt pár fagyás, aszem az akku eléggé melegszik, lehet attól van, még nem jöttem rá mi okozza pontosan.
Amúgy elég jó masina, persze ez is eszi a ram-ot, alapból a fele eltűnik bekapcsoláskor.
4G-t nem próbáltam, de a beszédhívás elég jó. (vodafone)
Fényképet pár napja tettem ide, azt megnézheted.
Akku hozza a vártat, intenzív használat mellet esik rendesen, de "átlagos" használatnál a 2 napot is kibírja. -
nyisziati
veterán
válasz
MrChef #103822 üzenetére
"Ősbaromság pl. 29ezer Ft-ot kiadni egy 512 MB RAM-os telóért, amikor 1 GB-osat kapni 35ezerért."
Ez igaz, de tapasztalatom szerint az okosteló vásárlók vajmi kis százaléka hoz racionális döntést. Ahogy észrevettem, a többségnek megtetszik egy-két telefon, amit LÁT, és a pénztárcájához mérten hozza a döntést.
.
Ezért (is) tudnak gyenge hardverrel, de erős marketinggel kaszálni nagy cégek.
.
Ja, és továbbgondolva a dolgot, ez nemcsak az okosteló-vásárlókra igaz. -
petszol
tag
ECOO E04 PLUS 5.5"
Erről mi a véleményetek? Tulajdonos írhatna véleményt. -
törölt tag
válasz
cappa72 #103825 üzenetére
Sztem az asztali Win is azóta használható, amióta a PC -k kellő tartalékkal rendelkeznek a hibák tolerálásához. Az Android nyitottabb rendszer, mint a Win, vagy az IOS. Ez hátrányokkal is jár. Sokféle hardveren kell fusson, ezért nem lehet olyan hatékonyra optimalizálni, mint egy Iphone -t. Kevés neki az 512MB ram? Van választék 2, 3, 4GB ramos telókból? Igen. Veszek olyat és probléma letudva. Az a "nyírbálás" nekem sokkal jobban fáj.
-Óhajtja, hogy a rendszer emulált tárhelyet használjon, hogy nagyméretű alkalmazásokat is tudjon telepíteni?
-NEM!!!
-Óhajtja, hogy a rendszer aktiválja a SElinux új, biztonsági szolgáltatásait?
-NEEEM!!!De nincsenek ilyen kérdések és pillanatnyilag a holdba tudnám felrúgni azt, aki ezeket a funkciókat beépítette.
-
Ájvé
veterán
válasz
cappa72 #103825 üzenetére
Ez nem véletlen, MS csak Qualcomm chipeket használ, ezért jól rá tudja szabni a rendszerét, még Android egy nyílt rendszer ami millió hardver alatt futhat, Google nem fog optimalizálni minden hardverre csak kiadja az új Androidot, a gyártóknak kell(ene) optimalizálniuk a rendszert a hardverhez csak ezt nem mindig teszik meg. Múltkor mintha azt hallottam volna Mediatek ad ki átszabott/optimalizált androidot amit használhatnak a viszonteladói, ezért gyorsabban futhat a rendszerük, valami hasonló lehetne a jövő Android esetében, bár jelenleg nincs rászorulva a Google, hogy ezen gondolkodjon, piac az övék így is.
-
válasz
MrChef #103822 üzenetére
Nekem alapvetően pont ez a bajom a droiddal. Amíg a Windows egy asztali gépen ugyanazon hardverrel lassúcska egy Linuxhoz képest, addig mobilon fordított a helyzet. Azért ettől ez még nem a Linuxot minősíti mobilon (tudom, csak egy távoli unokatestvér-fork), hisz hivatalosan max az Ubuntu van mobilra (+openmoko)... A Win pedig mobilon - úgy tűnik - jobbat alkotott?
Nekem ez kicsit olyan asztali gépes elvindózosodás érzetét kelti. Lehet rám nyugodtan verbális köveket dobálni.
Azt viszont nem szabad elfeledni, hogy ez a rendszer mégis szabadabb világ (bár itt-ott azért nyirbáltak már belőle)
Így egy felől ilyen érzés, másik oldalról meg kicsit savanyú a szőlő. -
MrChef
aktív tag
válasz
aytukabozs #103823 üzenetére
Tudom, rendben, én csak továbbfűztem a saját meglátásommal.
-
MrChef
aktív tag
válasz
aytukabozs #103804 üzenetére
Ősbaromság pl. 29ezer Ft-ot kiadni egy 512 MB RAM-os telóért, amikor 1 GB-osat kapni 35ezerért. Persze sok minden egyéb specifikáció és a gyártó is számít. (a magyar mobilszolgáltatók választékát és mediamarkt-ot nem is említem, az itt gondolom elég OFFtopic)
A Windows jól fut 512 MB-tal, az Android viszont döcög hozzá, ez evidens.
(zárójel zárójele: az ájfonnak 4-nek is elég volt 512 MB RAM, de hát annak ugye mindene prémium. :-P Még mindig árusítják azt a 6 éves telefont, most épp valami 60ezerért) -
aytukabozs
addikt
-
Ájvé
veterán
válasz
janaman01 #103810 üzenetére
Ez nem okostelefon és te fogalmazol félreérthetően.
Ha azt mondod közép kategóriában 30-60k között 1 GB az alap ez oké, de ettől még van belépő szint 30 alatt ahol még mindig 512 ram van (és lesz is addig még legalább elindulni képes lesz rajta az android). Ez idén szinte biztos nem változik de szerintem jövőre se. 2GB meg még közép kategóriában se lesz általános jó darabig, most is 60-nál kezdődnek az ilyen készülékek. Tavaly még csúcskészülékek jöttek ennyivel, vicces lenne ha egy 1 év múlva már belépő szinten is általános lenne. -
batai15
félisten
Üdv! g2 telómat szeretném le váltani, és el jutottam arra a következtetésre , (sárgásodás érték vesztés)
hogy inkább china telókat nézegessek.
60 körül. eddig a meizu m1 note a befutó és amint el adom a g2 rendelem is.
-fontos a jó kamera, fhd kijelző, otg, g2 körüli hw és nagy 3000 akku. ja igen 2gb ram .
plusz vaku erős legyen, fülessel viszonylag jól szoljon , és gps wifi se legyen gyenge.
Tudom g2 ott van, de sajna 1 éves, és ha már nem lesz gari rajta , nem lesz kedvem 30 ért megint kijelzőt cseréltetni benne.
Ezt mind tudja a meizu, és tetszik is, tesztbekben is jót írnak, az itteni userek is. bár nem sokan vannak.
ha esetleg tudok alternatívát , vagy hasonló telefont akkor jöhet.
Mondjuk jobban a meg erősítés kellene hogy a meizu csecse egy telefon .
xiaomiból meg nincs bukszámnak való. a redmi meg 1gb csak meg nem mai.
meizu mx3 esetleg? bár kicsi az akkuja na meg lassan az is öregecske.. -
KTU
addikt
Aki múlthéten rendelt kalapácsot, milyen státuszba van a rendelése?
Az enyém 1 hetes (na jó, holnap lesz 1 hetes), EU-s coolicool,
Confirmed, Paid, Unshipped -
janaman01
addikt
na jó, idén nyártól .....talán ez nem teljesen helytálló
b0bcat: ebben igazat adok, mármint a spórolásban...hiába vannak itt a 2,3 gb os telók hiába az új soc, nem nagyon tudunk jó telefont választani mégse, egyik a kamerán spórol , másik a hangszórón a harmadik a kijelzőn és még sorolhatnám...
és a lényegről még nem is beszéltünk a rendszerről..ott volt a kis lenovo A820 am...ugy ment mint kés a vajban
CineDOG1: ott a pont
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #103813 üzenetére
Na épp lehűlt az idő! -
janaman01
addikt
válasz
b0bcat #103809 üzenetére
nyilván lesznek 512 ek is , 1gb is, most nem erről beszélek, sőt ha azt vesszük ilyet is vehetsz ha nagyon akarsz, de már most is 2gb al jönnek ki az újak....( mindegy ha nem akarod érteni miröl beszélek, akkor ha elmutogatom se érted meg....)
-
janaman01
addikt
azért hozzá kell tegyük , hogy szinte "napról napra" jönnek ki az újdonságok, és ha igy vesszük, itt pár hónap elteltével tényleg csak a múlté lesz az 1Gb....most a kinaiak a gyorstöltéssel próbálkoznak felzárkózni a " nagyokhoz" jönnek ( itt vannak) a 10 12 magos procik stb...reálisnak tartom én is az alap 2gb ot 3-4 hónap múlva..
éééés végre...
-
gyűrű
addikt
válasz
Akkor jó..
-
Rawulf
őstag
válasz
Még AMD 386DX40 PC-n 4MB EDO rammal még milyen szépen futott a Mortal Kombat 1...
-
aytukabozs
addikt
válasz
gyűrű #103803 üzenetére
sztem látja, a 6732-es telókból jópár 1 gigás.
sőt!!!
Lenovo A616 RAM 512MBA béna költségleszorító húzások szerintem sem fognak kimenni a divatból.... :/
-
punky10
addikt
válasz
gyűrű #103801 üzenetére
Erre szerintem ne fogadj....
Még most lepnek el bennünket az A brand alsósai, és ott nem lesz 2 giga RAM....
Tavaly az olcsó készülékeknél ritka volt az 1 giga, többször találkoztunk 512-esekkel, az idénre talán már állandósul az 1G alapnak...
De hogy új teló 2G alatt nem fog kijönni...De jó lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Tesla topik
- SkyShowtime
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest