- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Laza... #101098 üzenetére
Nem titok, hogy kb. 50 ezer forintnál többet nem vagyok hajlandó telefonra költeni (de szeretek inkább 100 dollár alatt maradni). De miért lenne ez baj? Én ezeket az olcsó vackokat "tesztelem", míg mások a közép- vagy a felső kategóriát. Így a fórum olvasóinak szélesebb körben nyílik rálátásuk a kínálatra.
szerk.: Nem vagyok mindennel elégedett. A Lenovo A850+ például csalódás volt számomra (akár gyári volt a szoftvere, akár nem - engem csak az érdekel, hogy dobozból kivéve nem olyan volt a telefon, mint amit egy 8 magos Lenovo-tól vártam volna
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Battlefield 2042
- World of Tanks - MMO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest