Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Ez ugye attól függ, milyen mélységben mented le a térképet, meg nem kis részben a lementett térkép típusától, részletgazdagságától.
Én egy kényelmesen olvasható szintig mentettem le, ami Győr esetében 6 MB-ot foglalt. (Ez marha kevésnek tűnhet, de navigálni pont elég. A google maps amúgy sem egy túlcsicsázott típus, gondolom marha jól lehet tömöríteni is.)
Ha egy szinttel mélyebbre mentem volna, ahol már az összes google maps címke látszik (éttermek, üzletek stb.), az 22 MB lett volna. Ezen túl már sztem nem is érdemes nagyítani, mert látszik az adott utca kb. 100 méteres szakasza, meg esetleg egy-egy párhuzamos utca még rövidebb szakasza, szóval tájékozodódásra nem éppen alkalmas.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Peugeot, Citroën topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Filmvilág
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elden Ring
- Subaru topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest