Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Ez ugye attól függ, milyen mélységben mented le a térképet, meg nem kis részben a lementett térkép típusától, részletgazdagságától.
Én egy kényelmesen olvasható szintig mentettem le, ami Győr esetében 6 MB-ot foglalt. (Ez marha kevésnek tűnhet, de navigálni pont elég. A google maps amúgy sem egy túlcsicsázott típus, gondolom marha jól lehet tömöríteni is.)
Ha egy szinttel mélyebbre mentem volna, ahol már az összes google maps címke látszik (éttermek, üzletek stb.), az 22 MB lett volna. Ezen túl már sztem nem is érdemes nagyítani, mert látszik az adott utca kb. 100 méteres szakasza, meg esetleg egy-egy párhuzamos utca még rövidebb szakasza, szóval tájékozodódásra nem éppen alkalmas.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest