- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
bepe79
addikt
Kinek melyik Clock widget van fent, melyikre esküsztök? Nekem a Sense Anal. Clock Wdg. Dark lassan frissíti néha az órát, van, amikor felébresztés után akár 10 percet is késik egy darabig.
Van, amelyik gyorsabban update-el? És egy jó performance mutató is kéne (memory, SD, battery, ilyen kis piktogramokkal, de az sem lenne baj, ha bele lenne olvasztva a clock widget-be a performance monitor, mint a sense dark-nál). Más: iGO MyWay EU 2012 térképpel fent van, most megyünk majd Páromékkal Montenegróba, és tesztelem. Van valakinek tapasztalata vele? A határnál is jól mutat mindent? Mert azt hallottam, hogy ott nem olyan pontos és részletes.
-
bepe79
addikt
Feltelepítettem a GTA III-nak az 1.3-as legújabb verzióját most a Defy+omra, újraindítottam a telót, lentebb húztam a grafikai beállításokat, és ez már megy szépen, nem láttam ilyen hatalmas beakadásokat, egész játszható. Ez pozitív, de még tesztelés alatt áll.
-
bepe79
addikt
A GTA3 v1.2 "kissé" akadt a Defy+omon (TI OMAP3620 1 GHz + PowerVR SGX530) még az XDA-ról leszedett grafikus hack programmal is, ami tudja butítani, most rakom fel a v1.3-as verziót, hátha orvosolták benne azokat a brutális laggokat gyengébb vasakon. Ilyen hardvernek azért butítva vinnie kéne, no de mindjárt tesztelem az új verziót.
-
bepe79
addikt
Gyerekek! Feltelepítettem ma a Crusade of Destiny nevű (talán) legelső igazi 3D-s RPG game-et a Defy-omra, egyszerűen tátva maradt a szám!
Nem 1000 éves, felülnézetes, ZX Spectrum időket idéző cucc, gyakorlatilag olyan, mint az Oblivion vagy Fallout 3 PC platformon, csak nyilván nem olyan összetett, és nem tudtak annyi mindent belepréselni a programozók. Eszméletlen jó inventory, eszméletlen jó spell-tree, és igazi 3D-s felület, karakter, stb. Itt egy yt videó róla:
( http://www.youtube.com/watch?v=h4aZllbFIfM )
Aki teheti, próbálja ki, eszméletlenül ott van a szeren!
Üdv: Bepe
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest