- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
mexel
veterán
Nekem inkább az a bajom a háttérben futó alkalmazásokkal, hogy erőforrást igényelnek. Mint minden ilyen erőforrást igénylő alkalmazás proci és memória használattal is járnak, így az energiát is viszik, és egy ennyire kihegyezett készüléken mint egy pda, (akksi szinten) eléggé fontos lenne minél jobban kihasználni az akku idejét, ezért nem tetszik nekem teljesen, hogy egyszerre igen sok dolog fut a háttérben. Jobb ötletnek tartanám, ha minden proginál lenne kikapcsoló vagy kilépés gomb, és ezeket ténylegesen le lehetne állítani, nem csak eltüntetni a kijelzőről (ezek igen kisméretű progik a pc-khez képest de a pda procik majdnem olyan teljesítményűek mint egy nem túl régi pc, így nem lenne gond nulláról indítani az alkalmazásokat). Nem ártana olyan lehetőség sem mint a win-ekben, hogy megszabhatnám milyen alkalmazásoknak milyen tevékanységet engedek. ( pl automatikus indítások, és a háttérben végzett frissítések, stb - ezt próbálják talán utánozni a task killerek) Szerintem itt túlságosan szabad kezet kapnak a programok a garázdálkodásra. ( a mobilnet adatmannyiségéről, áráról és sebességéről nem is beszélve)
Én akkor tartanám profinak és teljesnek a rendszert, ha ezek meg lennének oldva, vagy legalábbis jócskán finomítva. Szerintem eléggé értelmetlen dolog, hogy belehallgatok egy zenébe akarva vagy akaratlanul, kilépek a lejátszóból és az még ott röhög a háttérben.)
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest