Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Hooper
őstag
válasz
Erika10
üzenetére
Én úgy tudom h nem ajánlott semmi féle task killer használata az Android op rendszerben alapból benne lévőn kívül.
Nekem amíg fenn volt a killer többször volt kevés memóriám mint amióta hagyom az OSt dolgozni.
task killer nélkül alig megy le 100 alá.
Szvsz nem ajánlom androidra a task killereket, nézd meg milyen nélküle, és ha nem folyton 10-20mega körül karistol a rendszer akk ne rakj fel.
Fm rádio had menjen, a rendszer lelöví úgyis ha ugy érzi felesleges, addig viszont cserébe gyorsan betölt ha kell
kenny123 ahogy nézem mindenképpen kell neki net..
-
r0by
addikt
válasz
Erika10
üzenetére
Szerintem igazából az nem fut, csak a memóriában van benne (mármint a rádió).
Azért, mert nem olyan rég használtad és az OS még csak suspendbe tette, mert nem kellett még annyi plussz erőforrás, hogy kitakarítsa a memóriából. Viszont a használati szokásodból talán tudja, hogy sokat hallgatod és ezért van még ott, ahol.
Kivéve, ha ezt az a bizonyos widget másképp akarja
-
kenny123
addikt
válasz
Erika10
üzenetére
Advanced Task Killerrel is be lehet állítani, hogy mit lőjön, mit ne.
Program megnyit, pipát berakod ahhoz amit ki akarsz lőni, amit meg nem értelemszerűen kiveszed. Nyomsz egy kill selected appsot, utána meg kirakod a widgetjét képernyőre, és onnantól ez az egész csak egy "gombnyomás". Én így használom, semmi gáz nincs vele..
Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardcore café
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest