Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Feltettem az Extended Controls nevű appot, most törölni szeretném, de nem engedi, nem tudok az eltávolítás ikonra "kattintani", és a system/app-ban sem találom.
Akkor hol van? Hogy tudnám levakarni? Újrahúzni nem szeretném.Xperia Mini, gyári 4.0.4 rom.
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Egy egyszerű emlékeztető appot keresek, nézegettem itt is a topikban és a playen is, de semmi érdemlegeset nem találtam, ezeket kellene tudnia:
- Normális kinézet
- Könnyű kezelhetőség
- Egy emlékeztetőhöz több időpont egy héten, és ezt minden héten ismételje
- Írja is ki, hogy mire emlékeztet (ezért is váltanám le az Alarm Clock-ot)
- Választható hangjelzés, akár saját hanggal.Kb. ezeket kellene tudnia, én nem találtam eddig semmi normálisat, valakinek hátha van egy bevált app. erre a célra.
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Létezik valami ehhez hasonló,ilyen nagy méretű időjárás widget? Csak a felhő/nap/hold kellene + hőmérséklet, semmi csicsa!
Köszi. 
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Létezik olyan alkalmazás, amivel álló képet is be tudok állítani teljes méretben háttérképnek, nem csak egy részletet belőle, ami egy fektetett téglalap és levág a tetejéből és az aljából is?
-
Balázs1621
senior tag
Ezt a gömb animációt az app drawerben hol kell beállítani? Nem látom sehol.
-
Balázs1621
senior tag
Valakinek volt már olyan gondja a WidgetLockerrel, hogy ha újraindítja a telefont, akkor eltűnik minden widget, amit a zárképernyőre tett ki? Csak a csúszka marad ott.. Mi lehet a gond?
-
Balázs1621
senior tag
Melyik alkalmazással lehet az akku használatát monitorozni? Olyan kellene, amelyik azt mutatja, hogy épp melyik app. meríti/merítette nagyon, ha van ilyen.
-
Balázs1621
senior tag
A gyári e-mail kliensnél hogy kell beállítani a kimenő szervert freemail-es accounttal? Semmit nem hajlandó elfogadni...
-
Balázs1621
senior tag
Van valami program, amivel a statusbar-ba kilehet tenni wifi, gps, stb. ki-be kapcsolót?
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Létezik olyan program, amivel a telefonban lévő szenzorokat ki tudom kapcsolni? Ilyenekre gondoltam, hogy iránytű, cpu hőmérséklet, g-sensor..
Vagy rootolt telefonnál meglehet oldani, hogy ne figyelje a cpu hőmérsékletét?
-
Balázs1621
senior tag
Nagyon jó app, használatával egyszerűen lehet betűtípust cserélni.
Csak rootolt telefonokon működik! -
Balázs1621
senior tag
Üdv, ADW Launchert használ valaki? Hogy kell beállítani, hogy a menüben vízszintesen ne csak négy ikont mutasson, hanem ötöt?
Aktív témák
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Mini-ITX
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Automata kávégépek
- Elden Ring
- XPEnology
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 2700x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szeretem ezt az appot, csak ics alatt nem működik benne a képernyőzár widget, mert ha rányomok, lezárja ugyan a kijelzőt, de utána egyből fel is oldja.
Keresek másikat..