Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz body007 #39455 üzenetére
Futó folyamatokat kell nézni, hogy melyik az amelyik "eszi" a hardvert...
Ha nincs túl sok alkalmazás, akkor reset-et kell neki adni, aztán az valszeg megoldja a problémát.
Ha így van, akkor reset-et neki... Ha utána is csinálja, akkor újra kell flash-elni a romot, vagy ha esetleg van elérhető frissítés hozzá, akkor frissíteni kell.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz Polllen #39457 üzenetére
& hackeeeee: márcsak azt mondjátok meg mivel szűrhetem ki, h mi fogja a rendszert mondjuk mikor "beáll" elég nehéz megnyitni bármit is de szenvedek vele kicsit, h megtudjam...
RBJ: ez nem teló, tabletta
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
RBJ
addikt
van egyáltalán ténylegesen bevált tweak, vagy utilities dolog androidra? vagy parasztvakítás és kész?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
-
randras
veterán
Elegem lett. Szükségem van egy normálisan működő Facebook kliensre. FriendCaster Pro-t használtam eddig, de egyre bugosabb az is, úgyhogy szükségem lenne valami jobbra, van ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz randras #39468 üzenetére
Nem nagyon. Van még a 3D Black for Facebook, ez fizetős, de van ebből világoslila, ami ingyenes. Próbának az is megteszi, ha tetszik, akkor meg megveszed a feketét, vagy, amelyik szín tetszik. Bár mostanra elég normális szintre hozták a gyári appot is szerintem.
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. több kérdésem is lenne. galaxy giomra akarok fözött romot tenni, de elötte lekéne menteni a gyári romot hogy ha visszaakarom tenni vagy gáz van a telóval, visszatudjam vinni gariba boltba
honnan tudnám letölteni, vagymilyen programmal tudom full lementeni a romot a telómról, amit miután feltettem másik fözött romot, a gyárit visszatuja pakolni.
a másik kérdés, ics 4.0.3 at akarok rátenni cyanogen mod ugye, és az a hibája, hogy ugye a kamera nem működik. kérdésem. ezen a problémán kívül akad e más is, és van e erre valami update vagy megoldás?valaki linkelje be a rom telepitését menetét ( lehetöleg ahoz a programhoz amit belinkeltek)
válaszotokat előre is kööszönöm -
nagyúr
Van olyan app amivel appokat tehetek a status bar-ba?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van vmi app ami szinkronizáláskor kirak egy kis ikont a status bar-ra mert ICS alatt ha szinkronizál nem jelez...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
BigBlackDog
veterán
Ma találtam meg ezt a jópofa játékot, függőség okozása elég gyanús
Sajnos itthon nem elérhető a teljes verzió, de hát nemcsak a play létezik... -
Deck
titán
Probálta már valaki a FaceNiff Android programot?
PS5
-
punky10
addikt
válasz darvinya #39489 üzenetére
De itt csak kapcsolokat lehet elhelyezni.Az alapkérdés arra vonatkozott,hogy alkalmazásokat lehet-e statusbarba rakni.Erre jött az Elixir,ami viszont SE telokon az imént leirt modon müködik...Hunfatal arra irta,hogy beszélt Tamással,és ö is megerösitette,hogy igy van...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
válasz body007 #39448 üzenetére
Milyen tabletta az? Mert az enyémet (Galaxy Tab 8.9 3G), bár elég sokat használom, hetente egyszer elég tölteni. Éjjel-nappal be van kapcsolva, állandó 3G nettel (a wifi nincs is rajta bekapcsolva).
Újraindítva meg a franc tudja mikor volt. Ja, áprilisban egyszer biztosan, ugyanis a 3.2 Stock Rom-ot lecseréltem 3.2 Overcome-ra.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
darvinya
titán
-
fatal`
titán
válasz darvinya #39489 üzenetére
Ki beszélt külön appról? Az elixirről volt szó.
Külön app sem kell, elég a SystemUI.apk cseréje. Legalább olvasd el, amire válaszolok.
(#39493) darvinya: Pl. azért, mert kényelmesebb és bárhonnan eléri, nem kell az asztalra mászkálni. Ez már egyéni preferencia kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz fatal` #39494 üzenetére
Tudom, hogy a banya lötty.
De amikor kipróbáltam rádöbbentem, hogy rakás …
Ez olyan mint a Live Ware.
Használd és ha véletlenül összeakad a rendszerrel … csak aksi ki-be.Az, hogy kinek mi kényelmes …
Rakd bele az összes app-ot az asztalról a könnyebb elérés miatt és végén kapsz egy asztalt.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
fatal`
titán
válasz darvinya #39495 üzenetére
Mi a szarnak raknád az összes appot? 2-3 gyakran használt appot. Össze-vissza írkálsz hülyeséget.
Nem akad össze a rendszerrel, csak GB alatt nincsen jogosultsága kapcsolgatni / appot indítani, ha olyan a gyári ROM. Márpedig a sonykon olyan. ICS alatt nem lesz probléma (elvileg).
Engem nem érint, nem használom, de miért kötözködsz? Onnan indít appot, ahonnan akar. Ha azt akarná, hogy mondják meg neki, hogy mit csináljon akkor venne iPhonet / WP7-et.
-
jani8787
tag
a setxperia progi ér valamit? meg ezek a proci állítgató progik?
köszi
-
Anulu79
addikt
A Tin tinnel játszik valaki? Elakadtam és nem tudom, hogy mit kell csinálni. Egy erődben vagyok és csak rohangálok egyik helyrő-katonàtól a másikig de semmi èrdemlegeset nem tudok csinálni.
-
nagyúr
válasz darvinya #39493 üzenetére
Én azért kerestem ilyen appot mert custom ROM-ot használok(Defy WIUI) és abban MIUI launcher van ami nekem teljesen elég, de mivel nincs app drawer így ömlesztve vannak az appok ikonjai. Mivel sok app van fent, telepítési sorrendben így nincs kedvem átrendezni hanem inkább kiraknék pár appot status bar-ba ahol van egy csomó hely. Ennyi.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest