Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#39351) xSide válasza bluobluo75 (#39347) üzenetére


xSide
őstag

Állítsd be mentse alapból az eredeti képet is, vagy amit megörökítesz tedd normál módban és csak utána csicsázd....

(#39352) hackeeeee válasza Ferenc1989 (#39326) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Nem, amit meg akarsz nyitni, azt tölti le.

Véleményem szubjektív...

(#39353) doddencs válasza fatal` (#39346) üzenetére


doddencs
senior tag

nem védem, de én a cib-en illetve az mkb-n kívűl nem tudok másról, ahol van még. de persze nem jártam utána igazán, szóval lehet van több banknál is.

(#39354) mkRoland


mkRoland
senior tag

Sziasztok!
Ezúttal olyan programot keresek, amivel az egyik androidos telefonomat el tudom érni a másik androidos telefonommal, lehetőleg BT-on keresztül.
Amikor az egyik telefon a csuklómon lévő tartóban van (mert zenét hallgatok kerékpározás közben) és a másikra bejön egy hívás/SMS, akkor mint egy BT-headsetre továbbítsa ezeket, hogy tudjam fogadni vagy elolvasni az SMS-t és ne kelljen előhalászni a táskámból.
Feltételezem ehhez mindkét telefonon lennie kell egy programnak, gondolom az egyik kliens, a másik szerver üzemmódban.
Tud valaki ilyenről?

[ Szerkesztve ]

(#39355) Melack válasza doddencs (#39353) üzenetére


Melack
veterán

Az OTPnél is van ilyen, ezt tudom. De a bankok többsége nem él ezzel az opcióval, mert nincs érdekük.
A Citinél azt javasolták, hogy egy alszámla legyen rendelve még a kártyához, és vásárlás előtt arra legyen átállítva a kártya.
Más bank nem is javasol ilyen vagy ennél jobb megoldásokat.
Én ilyen téren körbejártam egy kicsit a "piacot"

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#39356) Jadro válasza mkRoland (#39354) üzenetére


Jadro
veterán

Hívásra ott a feltétel nélküli hívásátirányítás, ez mondjuk sms-re nem megoldás.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#39357) hackeeeee válasza Jadro (#39356) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

SMS-t nem is lehet továbbítani, tudtommal...Tehát arar gondolok, hog azt mindenképp a "címzett szám" kapja meg.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#39358) bluobluo75 válasza Tyer (#39348) üzenetére


bluobluo75
őstag

ok, de merre?
mást nem kell beállítani?

(#39359) xSide válasza hackeeeee (#39357) üzenetére


xSide
őstag

Elméletben:
- SMS backup mondjuk naptárba, naptárbeállításban pedig szinkron, gmail-ban sms értesítés az SMS naptárához új eseménykor...
- SMS backup email-re, új mail esetén push miatt meg rögtön jelentkezik...

Gyakorlatban:
- keresni egy olyan SMS mentő alkalmazást, ami naptárba illetve email-re tud menteni!

(#39360) hackeeeee válasza xSide (#39359) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Naigen, csak akkor ezt beállított időnként, mondjuk pl, x percenként kellene csinálni, mármint a mentést gmail-be..

Plusz mondjuk ha bicajozik, akkor olyan is kell, ami auto felolvassa az smst, pl..

Véleményem szubjektív...

(#39361) Richee11


Richee11
senior tag

sziasztok!
LG Op. Black-em van, és mivel nem tudtam levenni a kamera hangot, ezért leszedtem a Camera Zoom FX-et. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg ha valaki használja még ezt az App-ot a forum olvasói között, akkor ők tudják-e, hogyan lehet a programon belül a hátsó kameráról az első kamerára váltani. Vagy ha bárki írna olyan Kamera app-ot ami remekül működik azt megköszönném. Nem baj ha Google Play-en fizetni kell érte.
Előre is köszi!

(#39362) mkRoland válasza hackeeeee (#39360) üzenetére


mkRoland
senior tag

Dehogy kell nekem auto-felolvasás! Csak jelezze a karomon lévő telefon, hogy történt valami/hívásom van a másik telefonra!
Arra akarom használni az okostelefonomat, amire egy 5 évvel ezelőtti NOKIA headset képes: ha van a hátizsákomban lévő telefonra egy bejövő hívásom/SMS-t kapok, akkor jelezze ki a karomon lévő telefonra, viszont nem akarok a mobilhálózaton belüli hívásátirányítás nem opció ezen a részen számomra, küldje csak szépen át a hangot bluetooth-on keresztül a másik eszközömre, amibe be van dugva a headsetem.

Richee11@3931: fektetett állapotban a bal alsó sarokban van egy kamera-szerű jel és körülötte körforgalom-szerű nyilak. Arra kell kattintani (nemrég frissítette a legújabb változatra magát a progit PlayStore-ról, ebben a változatban így működik ez, ráadásul már tud magyarul is).

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#39363) barnam_ válasza mkRoland (#39362) üzenetére


barnam_
nagyúr

Igaz nem szoktam biciklizni, de miért jó hogy két telefont használsz, mikor ezekre a funkciókra elég lenne egy is? :B

(#39364) xSide válasza mkRoland (#39362) üzenetére


xSide
őstag

Remek ötletet adtál:)
Ezzel az appal kíválóan működik az sms to gmail funkció...
Annyi az értesítő beállítás kérdése mivel imap mappába küldi az "sms"-t, gmail-ben kell egy értesítést beállítani az adott mappáknak!

[ Szerkesztve ]

(#39365) Dottore válasza mkRoland (#39362) üzenetére


Dottore
addikt

Vajon mennyire életszerű, két telefonnal közlekedni, miközben az egyikkel zenét hallgat valaki, a másikkal pedig a beérkező üzenetekről értesítést küld az előző készülékre? Annak a valószínűsége, hogy száz emberből legalább egyet érdekel ez a megközelítés, túl kevés ahhoz, hogy bárki is írjon rá bármiféle alkalmazást.

(#39366) bluobluo75 válasza xSide (#39351) üzenetére


bluobluo75
őstag

Jó de merre?
Azért kérdem, mert ez tiszta angol, a f*szom sem tudja merre van! :)

(#39367) Richee11 válasza mkRoland (#39362) üzenetére


Richee11
senior tag

Köszi!

(#39368) spiritex


spiritex
veterán

Most ott tart az ügy, hogy holnap lesz 2 hete, hogy Mastercard Mobile-al fizettem ki a T-s számlámat és még mindig nincs jóváírva!!! Múlt héten, 26-án harmadjára voltam egy T-Pontban személyesen, mire végre leírták egy papírra kézzel a Mastercard Mobile applikációmba érkezett "Sikeres vásárlás"ról szóló üzenetet és elfaxolták a behajtási osztályra.
DE tegnapig még mindig nem történt semmi, úgyhogy felhívtam a 1412-t, kapcsolták a Behajtási osztályt, mire közölték velem, hogy nem áll módjukban elfogadni azt a (hozzáteszem saját ügyintézőjük által) kézzel írt igazolást! Jaj de jó, hogy erről értesítettek... Jól van mondom, ha ad egy e-mail címet elküldöm a printscreen-eket. El is küldtem tegnap mindent, de még mindig semmi... Szörnyű ügyintézés, és borzalmasan lassú befizetési mód!!! Nem ér meg 500 Ft jóváírást!!! NEM AJÁNLOM SENKINEK A MASTERCARD MOBILE kipróbálását, ha nem akar ennyit szívni vele, mint én!!!!!!!! Telefonban még azt is mondta az ügyintéző, hogy sajnos nagyon új ez a rendszer, és nem működik tökéletesen... Mondom, akkor minek ajánlgatják, és miért "jutalmazzák" az ügyfelet 500 Ft jóváírással?????? Na erre már nem tudott mit mondani...

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#39369) Tyer válasza bluobluo75 (#39358) üzenetére


Tyer
őstag

-Nem tudok rola, hogy kellene
Belépsz, tölt, majd normal, aztan ujra normal.
Fotozhatsz

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#39370) mkRoland válasza Dottore (#39365) üzenetére


mkRoland
senior tag

Nem gyakori, valóban, sokszor gondolkoztam már, hogy kellene egy DualSIM-es androidos cucc, de még nem találtam olyat, ami tudna annyit, mint a mostani kettő darab olyasmi árban, mint a kettő együtt számolva. Problémám van, amire megoldást szeretnék, ezért írtam a fórumba. Ha szokványos gondom van, akkor a Google-n keresek rá választ, ha ott nem találok, akkor pedig a fórumokra posztolok. Mint egy magyar háziorvos vs. dr. House.
Ha nem jó a felvetett problémám topic-választása, jelezzétek, vagy ha a megfogalmazással van gond/szabályellenes téma, meg ilyesmi. De ha értelmezhető a kérdésem, elképzelhető olyan élet-szitu, amiben hasznos lenne, akkor legyetek szívesek inkább segítő jellegű válaszok adásával megtisztelni a többi fórumozót.
Miért használok két telefont? Az egyikben a céges számom van, ugyanis középvezetőként kapok alulról is, felülről is telefonokat, amikre szinte azonnal reagálnom kell (ráadásul a cég kötelez rá, hogy ezen legyek elérhető legalább munkanapokon 7 és 20 óra között), míg a másik telefonszámom a magán, erre futnak be a bankszámlás tranzakciós SMS-eim is.
Miért BT-alkalmazással akarom megoldani? Mert hardveresen meg lehet csinálni, és nem szeretem a szoftveres kötöttségeket, ugyanis ez egy nyílt platform. Az ilyen jellegű igényeimet kielégítené egy 5 évvel ezelőtti mobilkommunikációs eszköz, szerintem egy modernebb vas is képes lenne rá, mert minden adva van hozzá - kivéve a szoftvert. Ha két iPhone-om lenne, elfogadnám, hogy azokon nem lehet, de nem iOS fut a gépeimen.

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#39371) Richee11 válasza mkRoland (#39362) üzenetére


Richee11
senior tag

én frissítettem az új camera zoom-ot, de ott nincs kamera váltó. meg minden helyzetben csak a fektetett állapotot jeleníti meg

(#39372) Syl válasza Jadro (#39350) üzenetére


Syl
nagyúr

Nekem bőven megfelel a jelenlegi működése (a google drive sem tölti le a cuccokat). A táblagépemre még csak-csak, de a telefonomra semmiképp nem kell a sync (Az alap 4 gigás kártyán van 200 mega hely. Hogy tudna abba 2 gigát beleszinkronizálni? :B ).
Ha valamire szükségem van akkor ES File Explorerrel egy kattintás és ott bolyongok a Dropbox, SugarSync, Box mappáimban. Remélem e fájlkezelő következő verziójába bekerül a gdrive és a skydrive is :K

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#39373) twine válasza mkRoland (#39362) üzenetére


twine
addikt

Fixálom az elején hogy természetesen tiszteletben tartom hogy te így szeretnéd megoldani a problémád,,,de számomra is nagyon "gáncsosnak" és körülményesnek tűnik az ötleted,,,a problémád megoldására....
Ha csak hang alapú hívásról volna szó javasolnék egy BT headset-et ( Pld: HM 3100 ) ami egyszerre képes két készüléket kezelni...De mivel SMS-és e-mail kezelésről is szó esett.....nekem logikusnak tűnik a felolvasás(Svox Mariska-magyar nyelv- + ecid felolvasó progi....
Én használom, és a végletekig személyre szabható, mit, mennyit, és hogyan olvasson fel....
Szabad marad a két kezed, nem kell a második készüléket nyomkodnod amire átküldetted az sms-t,,, el tudod dönteni fontos volt e az érkezett dolog, érdemes e miatta megállnod, vagy sem....
Ráadásul személy szerint azért tartom értelmetlennek a kérésed,, mert ha fontos üzeneteket vársz,,arra álltalában illik reagálni is....magyarul választ úgyis kell küldened :U
szerk: látom banki tranzakciókról lenne szó....
De ez csak egy elképzelés,,te tudod mikor, miért, hogyan döntöttél a két készülék közötti "küldözgetés" mellet......

[ Szerkesztve ]

(#39374) xSide válasza bluobluo75 (#39366) üzenetére


xSide
őstag

Fejből én sem, rég használtam!
lgcamerát használom és ha szerkesztgetni akarok ott a Picsay Pro-m jobb effektekkel utólag:)

[ Szerkesztve ]

(#39375) Inarus válasza mkRoland (#39354) üzenetére


Inarus
addikt

Liveview vagy Smartwatch nem játszik? :) Előbbinek nem vészes az ára és itthon is kapható rendesen.

Szerk: Lassú voltál TV-maci! ;]

[ Szerkesztve ]

(#39376) VD válasza mkRoland (#39370) üzenetére


VD
őstag

[link]

De a pittypang megelőzött...

[ Szerkesztve ]

(#39377) flash-


flash-
veterán

Egy jó tanács mindenkinek...

Mindenki csak saját felelősségére tegyen fel a barátnője telefonjára olyan alkalmazást amivel meg lehet találni a telefont gps koordináták alapján.

Én így tudtam meg hogy megcsalt a barátnőm...

Lehet jobb lett volna ha nem teszek fel a telefonjára ilyen programot...

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#39378) mkRoland válasza twine (#39373) üzenetére


mkRoland
senior tag

Köszönöm, multipoint device-okon is gondolkoztam BT-headsetekkel kapcsolatban, de akkor olyan kellene, ami úgy tud kapcsolódni 2 eszközhöz is, hogy egyrészt ha hangos navigációban hangutasítást kell adni (szerencsére ezt elég ritkán kell csak használnom), akkor kerüljön az is ezen keresztül megszólaltatásra, másrészt ha bejövő hívásom/SMS-em van, akkor valamiként jelezze, bármelyikre is jön. Továbbá nem akarok plusz töltőt cipelni magammal, úgyhogy microUSB-vel tölthető headset lenne jó (ami szerintem nem létezik, pedig nem nagyobb a csaltakozó, mint a régebbi SE-headseteké), valamint cserélhető legyen a fülhallgató része, mert van egy kedvenc AKG-m, amit szeretek használni.
Ezért gondoltam, hogy talán egyszerűbb az egyik telefont headsetként használva a másikról oda továbbítani a dolgokat. Tudom, hogy számítógépről megy BT-n a telefon irányítása, valamint telefonról is a számítógépé, a számítógépről-számítógép is megoldott, de a telefonról telefonra átirányításról nem gondoltam volna, hogy ennyire ritka igény. XDA-t is átlapoztam, egy ilyet találtam:
Phone Link
De szerintem ez sem az, ami nekem kellene...

Inarus és VD:
Sokat gondolkoztam a LiveView-n is, de a fórumába olvasgatva nem igazán dícsérték, és azt hiszem nincs rajta 3,5"-es jack-aljzat, pedig az szerintem ráfért volna, hogy headset-et beledugva vezetéknélküli BT-headsetként is lehessen használni, mint egy MW600-at. A SmartWatch-ról még nem hallottam, ránézek, köszönöm!

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#39379) Mr X válasza flash- (#39377) üzenetére


Mr X
veterán

Mitől lenne jobb, ha ugyanúgy félrelépne, csak nem tudnál róla?

(#39380) TazLeacher válasza flash- (#39377) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Aki "figyelteti" a barátnőjét, az meg is érdemli. Egy olyan kapcsolatban, ahol ilyen mértékű a bizalmatlanság, nem csodálom, hogy félrelépések vannak.

(#39381) Tyer válasza barnam_ (#39333) üzenetére


Tyer
őstag

Milyen progi lehet, ami nem hagyja aludni?

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#39382) Mr X válasza TazLeacher (#39380) üzenetére


Mr X
veterán

Azért nehogy már a bizalmatlanság ok legyen a félrelépésre. Maximum a szakításhoz lehet indok, de a félrekufircolást nem lehet (számomra) semmivel elfogadhatóan megindokolni.

(#39383) chab7 válasza Mr X (#39382) üzenetére


chab7
addikt

Úgy ám!

(De el ne áruljátok a páromnak, hogy most netközelben vagyok,, mert kiderül hogy nem ott vagyok ahol tudja :B )

:DD :DD :DD :DD

Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

(#39384) flash- válasza TazLeacher (#39380) üzenetére


flash-
veterán

Rosszul látod. nem szoktam figyeltetni.szimplán felhívtam telefonon hogy mi a helyzet,(elvileg buliba volt)de a hangjáról lehetett hallani hogy itt valami sántít...tudod akik már több éve együtt vannak ilyen apró jelekből is képesek gyanút fogni... különben ez volt a második alkalom hogy lekértem a pozícióját.

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#39385) S e t h válasza flash- (#39377) üzenetére


S e t h
nagyúr

A technika segített neked,hállelúja. :)

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#39386) TazLeacher válasza Mr X (#39382) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nem a bizalmatlanság az ok a félre lépésre. Az a kapcsolat ok a félrelépésre, amiben ennyi bizalom van. Egy sz@r kapcsolatban jóval nagyobb az esélye annak, hogy valamelyik fél félre lép, mint egy "tökéletesben". Márpedig, egy olyan kapcsolat, ahol GPS-el figyeltetjük a másikat, az sz@r.

A félrekufircolást nem lehet (számomra) semmivel elfogadhatóan megindokolni.

Tudnék tucat indokot, de ez itt nem az a hely, de, hogy a konkrét példánál maradjunk, ilyen pl.: amikor betegesen féltékeny valaki, és ezzel az egész kapcsolatra ráteszi a bélyegét, rátelepszik a másikra. Persze, szakítás lesz a vége, de én is előbb próbáltam ki az új telefonom, minthogy eladtam volna az előzőt... :D

flash-:

tudod akik már több éve együtt vannak ilyen apró jelekből is képesek gyanút fogni

Rossz embernek magyarázod ezt. Már elsőre is hiba volt. Legalább ugyan annyira hibás vagy. Igen, ha nem szeret már, akkor korrektebb lett volna, ha elhagy. Ahogy részedről is, ha már nem bízol benne, korrektebb lett volna feladni.

[ Szerkesztve ]

(#39387) gipsztigris


gipsztigris
addikt

De a félrekufircolás is Warez! :D ....ha a szó klasszikus értelmében nézzük. És az, ezen a helyen tiltott!
Kéne témát váltani, mert kezdem úgy érezni magam, mintha egy női magazint olvasnék! :Y

"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

(#39388) melan


melan
senior tag

Hali!
Tudtok olyan progit, ami jelez, ha az aksi mondjuk 10% körül van? Úgy értem mondjuk pittyeg, mint a régebbi Nokiák, vagy valami. Asszonynak folyton csutkóra merül a telcsije, hiába jelez 15%-nál, elfelejti tölteni...
THX előre is!

(#39389) petipetya válasza gipsztigris (#39387) üzenetére


petipetya
nagyúr

:D

"nincs rá lezsóidő"

(#39390) twine válasza melan (#39388) üzenetére


twine
addikt

"Asszonynak folyton csutkóra merül a telcsije"
akkor ő már tudja hogy GPS-el le lehet csekkolni merre jár! :DDD :DDD

Bocs tényleg ne haragudj, de az előző téma után nem tudtam kihagyni :B :DDD
peace :R

(#39391) Inarus


Inarus
addikt

A párkapcsolati tanácsadást szerintem máshol kéne folytatni.

[ Szerkesztve ]

(#39392) mkRoland válasza melan (#39388) üzenetére


mkRoland
senior tag

Battery Indicator PRO (a magyarított alkalmazás megtalálható a megfelelő topicban). Ennek lehet beállítani riasztási értékeket, annyi a gond, hogy nem deep sleep módban nem olvassa az akksik állapotát, de talán párod telefonján jó lesz. Alap program, nincs droidos cucc, amire ne ezt tettem volna fel az elsők között.

[ Szerkesztve ]

(#39393) barnam_ válasza melan (#39388) üzenetére


barnam_
nagyúr

Nálam jelez 15, 10, és 5%-nál, 15%-alatt végig világít a piros led.

(#39395) fatal` válasza #40993792 (#39394) üzenetére


fatal`
titán

És nekem sem. Mini Pro stock rom.

(#39396) barnam_ válasza #40993792 (#39394) üzenetére


barnam_
nagyúr

Bizony... jelez az 15% után is, de ha a kedves nem veszi észre, olyan mint halottnak a csók :))

(#39399) Vbazsi2


Vbazsi2
tag

Sziasztok!

Spb shell hírolvasójába hogy tudok saját rss címeket beállítani? Pl: kapu.hu

(#39400) barnam_ válasza Vbazsi2 (#39399) üzenetére


barnam_
nagyúr

Menü gomb > otthon beállítása > panelek > hírek > aktív csatornák: változtat > csatorna hozzáadása

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.