Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
S_xperia_S
aktív tag
5. (Improve) Screen using area after hiding dock
Here comes the big thing! We rewrote the code of home screen and grid, now you can use whole screen without dock!
vki tudja, h kell ezt beállítani a go l. 3 betanal?
Sony Xperia™ S
-
Sziasztok,
Van nekem ez a rendszer "szét akadásom" -> a gép olyan szinten lelassul, h használhatatlan
Néztem több féle task manager-el de olyat nem láttam mint linux-on a top parancs terminálba, h kilistázza a process-eket cpu használat szerint. Tud nekem ilyet "mutatni" valaki? Ez szerintem egy teljesen alap funkció egy "task manager"-nek de miért nem látom sehol? Vagy ne várjak linux szintű rendszer adminisztrációt androidon?Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Cartman023
aktív tag
A .android_secure mappában mik vannak?
-
thesound
addikt
válasz Cartman023 #39555 üzenetére
az sd-re helyezett app-ok
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
RBJ
addikt
nem találok olyan lehetőséget a hívásokban mint régen a samu telóban, hogy a nem kívánatos számok bejövő hívásait tiltsam. van ilyen?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Dottore
addikt
válasz fatal` #39558 üzenetére
Pedig úgy értettem, mindegy ez már elég információ ahhoz, hogy eldöntse mit akar.
-
RBJ
addikt
fényképező alkalmazás külön van? a gyári fényképező szoftver samu s6102 nem igazán csinál szép képet. igaz csak 3.2 M de a régi 2megás samum jobbat csinált . létezne, hogy jobb alkalmazással szebb kép lenne?
úgy veszem észre ha feldugom külső tárként a telót a noti ra akkor zavarodnak be az ikon sorrendek. tipp?[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Szeretném rátenni egy telefonra az úgynevezett "Google Sky Map" programot de sajnos nem tudom,hogy hogyan kell. Tudnátok ebben segíteni?
Androidos a telefon.[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
TRob1
veterán
válasz S_xperia_S #39552 üzenetére
"preference——gesture settings——select one gesture:function——show//hide dock bar,
returned to homescreen,use the gesture,ok,done。"¤ R'n'R ¤
-
darvinya
titán
válasz Directors #39564 üzenetére
Van a telon létre hozva Gmail fiók?
Van market (Play)?
Vagy van Gmail fiók amin keresztül töltöd le a Play Store-ból a Sky Maps -ot?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Directors
senior tag
-
Directors
senior tag
válasz Directors #39572 üzenetére
A telefont rákötöttem a gépre is.
Az oldalra felmentem amit linkeltél. Bal oldalra ezt írja "You don't have any devices.".
Hiába megyek rá az installra nem történik semmi.A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
chab7
addikt
válasz Directors #39572 üzenetére
És a telón miért is nincs megadva az a google fiók? Mert úgy egyszerűbb lenne? A gépen belépve a play-be addig ezt is fogja kiírni amíg nem adsz hozzá készüléket a fiókodhoz. Márpedig azt úgy tudod hogy a telefonon beállítod a gmail fiókot.
Onnantól meg telón is letöltheted meg a gépről is elindíthatod (és a telefonon fog letöltődni).Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
premete
veterán
válasz grotib #39578 üzenetére
Én is használtam a Totalrecall-t, de segíts már, hol van benne az a beállítás, amelyik "inaktiválja a gombok háttérvilágítását?"
Nem mintha annyira érdekelne, mert az én telefonomon csak ha hozzáérek, akkor van a gomboknak háttérvilágítása.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz grotib #39581 üzenetére
Mert ezt kérdezték:
Tudtok olyan alkalmazást, amely inaktiválja a gombok háttérvilágítását? Sötét fényviszonyok között, olvasás közben zavaró és sajnos a screen filter nekem nem működik és az alkalmazás gyártója le is írta, hogy nem működik minden telefonon.
Vmi hasonló alkalmazás kellene, de nem találtam.
És erre válaszoltad:
A TotallRecall nálam bevált.
ZTE SKATE olcsó, de nagyképű.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Androidra tud valaki egy olyan programot ajánlani amivel tudom tesztelni a Tabletem teljesítményét?
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
DataTraveler
tag
Benchmark programra gondolok!
Meg egy olyan programot keresek ami ki írja a gépem hőmérséklet!Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
molnarpeter
nagyúr
válasz DataTraveler #39585 üzenetére
AnTuTu, linpack. Hőmérsékletre meg Elixir 2, vagy BatteryStatusBar.
mp
-
DataTraveler
tag
válasz molnarpeter #39587 üzenetére
Köszönöm a segítséget kipróbálom!
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
fgo
tag
Olyan alkalmazást keresek amelyikkel a képkeret widgetben a képek változnak, mintha diavetítés lenne
-
punky10
addikt
válasz DataTraveler #39586 üzenetére
Pl Antutu.
A másodikra nincs megoldás,maximum az akku hőmérsékletét tudod mérni,mert a legtöbb dologba csak ott van szenzor.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
fatal`
titán
válasz DataTraveler #39585 üzenetére
Antutu, linpack, quadrant (ez nem a legjobb).
-
jani8787
tag
Sziasztok! Lécci aki használja...
Ezek a proci órajel állítók, jók vmire?
köszi
-
BigBlackDog
veterán
Tudtok ajánlani valami jó progit, ami az aktuális időjárás szerint állít be (live) hátteret?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest