Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Wikoo
aktív tag
üdv
defy-n alap os el és miuival + ace alap os-en nem akar müködni az aphupper nevü progi(hibás felhasznév v jelszó ürügyel). A legjobb az egészben h a progi felhasznevet kér és nem emailcímet, plusz tuti h jól írom be, böngészőből betok lépni a ph ra. remélem tudtok segíteni, nagyon szívesen használnám a progit.[ Szerkesztve ]
Békesség, boldogság! x)
-
-
punky10
addikt
Akinek van humora,az mindent tud.Akinek nincs,az mindenre képes...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
LLam
senior tag
hamarosan droidos leszek én is. de előbb kellene nekem valamilyen prog amivel a jól belakott e52-ről áthúzok mindent.. ezt Wondershare MobileGo ismeritek? vagy más ajánlat?
Stay hungry!
-
bAtt001
addikt
olyan programot nem tudtok amivel blackberryről át tudnám hozni az sms-eket? elég merész ötletnek tűnik, kerestem is már párszor neten megoldást de nem találtam semmi használhatót
-
barnam_
nagyúr
válasz fatal` #39584 üzenetére
Hazudnék ha azt mondanám, ebből most értek bármit is (MSC nekem Schumachert jelenti, MTP-re fogalmam sincs)
Én leváltottam a TC-t ES File Explorer-re, mert előbbiben sehogy nem ment a system-re írás (R/W gombbal sem). ES-ben lehet FTP szervert létrehozni, vagy csak kapcsolódni lehet?
-
rtzmp
aktív tag
válasz barnam_ #39611 üzenetére
file kezelőre próbáld ki ezt:
X-plore file managerTörekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
fatal`
titán
válasz barnam_ #39611 üzenetére
MSC = Mass Storage, MTP = Media Transfer Protokoll
MSC módban lecsatolja az SD-t, így nem érhetőek el az alkalmazások, amik oda vannak téve, valamint ilyenkor a csengőhang is defaultra áll vissza.
A PC-s TC-ről beszéltem, nem a droidosról. Egyébként működik a droidos tc-vel a systembe írás, csak ki kell rakni a gombot a csatoláshoz és R/W-ben csatolni, de előfordul, hogy meg kell ismételni a műveletet.
ES-ben csak kapcsolódni lehet (ugyanúgy mint a tc pluginjével), ftp serverhez swiftp pl. a marketről.
[ Szerkesztve ]
-
tbalint3
tag
Hello,
Ha az [Astro File Managert] telepítem majd utána az [Astro Pro keyt] megveszem és telepítem, nem fog két ikon megjelenni az alkalmazások közt (Astro File Manager és Astro Pro key)? -
barnam_
nagyúr
válasz fatal` #39613 üzenetére
Így már értem. Linket tudsz adni hozzá? Egy gyors Google keresés egy MediaAudio nevű plugint adott ki, de rádugva USB-re a telefont, nem látja az SD kártya tartalmát.
A mass storage módra alternatíva lehet az adb-is, pl. QtAdb-vel lehet másolni az SD-re is.Tudom hogyan megy a root a TC-ben, de nálam nem működött (volt SU joga).
-
-
barnam_
nagyúr
válasz darvinya #39619 üzenetére
Ezt tettem fel: Windows Media Audio for MP3-Player 1.0
Látja hogy Removable disk (H), de belépve csak egy "_" van.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz barnam_ #39616 üzenetére
Laptopomon nincs fent, de egyébként szerintem az a media audio cucc lesz. De MTP módban működik ugye csak és csak akkor, ha fent van a teló drivere (esetemben pc companion rakja fel - Sony Ericsson teló).
Ha otthon leszek megmondom a plugin pontos nevét.
"Tudom hogyan megy a root a TC-ben, de nálam nem működött (volt SU joga)."
Néha-néha bugos, sokszor azt írja R/W, és közben nem az, úgyhogy le kell csatolni R-re és utána vissza R/W, utána működik.
(#39620) Aggregátor: Ez nem az, na várj mindjárt megpróbálom megkeresni.
Meg is van
Feltelepíted, újraindítod a tcmd-t, bedugod a telót és a hálózatoknál lesz egy MediaAudio, abban lesz a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
Legújabb Sygic navigáció.
Aki használja kérem árulja el, hol a túróban lehet megadni benne a házszámot ahova menni akarok? Város, utca van.
Köszönöm! -
Forestjo
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy diktafonban progiban melyik a jobb minőség, a WAV, vagy az OGG? Melyiket játssza le több alkalmazás pc-n, telón?
Az All That Recorder-ben van mind a kettő+persze mp3, de ahogy néztem, csak 1 percet vesz fel mp3-ból. Nincs valakinek teljes verziója? Nincs olyan kártyám, amivel meg tudnám venni. Köszi a választ!Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
dokee78
félisten
-
GrandeP
addikt
válasz dokee78 #39636 üzenetére
Tetszik h be lehet "állítani logikai feladattal való kikapcsolást"
Ott helyben állítanám bele a tollat vagy poharat vagy ami a közelben van... reggeli ébresztőnél még azt sem tudom h én hol vagyok, nem h majd színkombinácóval kikapcsolni az SS légvédelmi szirénát?!NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
gyuszmó
őstag
Hogy tudok a titaniummal fagyasztani?
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
TRob1
veterán
válasz gyuszmó #39645 üzenetére
Elindítod az appot, kinyitod a fagyasztód ajtaját, beteszed a telefont, majd becsukod az ajtót. Kb. 1 óra múlva kiveszed, és kész is...
Vaaagy a másik lehetőség: Ráböksz egy alkalmazásra röviden a Backup/Visszaállítás fülön belül, és ott a Jegel!-re nyomsz...
¤ R'n'R ¤
-
thesound
addikt
Fertőzött app-ok a playen (2012.05.03.)
sztem itt nem érint senkit...
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Forestjo
senior tag
Köszi a választ.
X8-m van és RAM Manager-t használok hozzá. Mit jelent, fontos-e, hogy a launcher-t a memóriába zárja ez az app.? Ha kipipálom a "Lock launcher in memory"-t, akkor segítem a RAM kezelést és gyorsabb lesz tőle a mobil? Főzött GingerDX v025 RAM van rajta (Android 2.3.7).Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest