- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Predator2
addikt
Androidos telefonra (xperia mini pro) melyik Opera böngészőt kell telepíteni?
a minit vagy az opera mobile-t? -
oxox
addikt
ide is felteszem hátha....
végre sikerül belépnem a google playbe, és rá is tudok bökni arra amit szeretnék letölteni, de nem kezdi el a letöltést...a csík nem mozdul....valakinek ötlet?thx
oxox -
volvoguy
addikt
Üdv! Olyan app kéne, ami a notifikációs menübe kirakja az Ébresztőt ha be van élesítve, hogy ne kelljen mindig több beállítást is végigkutatnom. Vmi tipp?
Köszi üdv!
-
andris811
tag
válasz
scream #36146 üzenetére
Szia! Látom már ajánlottak mást, de azért hagy védjem meg a Profile Schedulert
Én a plusz verziót használom már több hete és tökéletesen működik. Fülhallgatós, cell-id-s, alacsony aksi szint minden. Úgyhogy szerintem ígéretes alkalmazás a többi között, és nem mellesleg olcsóbb is
-
tvamos
nagyúr
válasz
forintuser #36157 üzenetére
Es at lehet valahogy "lopni" a fire foxos bookmarkokat?
-
Nordik
őstag
Az Opera Mini és az Opera Mini next web browser között mi a különbség?
Úgy néz ki, hogy a verziószámok egyeznek. A next esetleg valamilyen teszt verzió volt és majd leveszik a Google Playről? Mert ahogy nézem a sima Mini is megkapta ma a frissítéseket.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy Sony Live with walkman telefonom. Az a kérdésem, hogy tudtok-e hozzá olyan programot, ami ha nem fogadott hívásom van, akkor villogna a led rajta, esetleg néha rezegne egyet amíg észre nem veszem. Zavaró, hogy nem is látom ha valami esemény van.
Üdv: Fishor
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Olyan appot keresnék, mert az alapban nem találtam olyat, amivel be lehetne állítani azt, hogy ha kapok egy sms-t vagy nemfogadott hívásom van, akkor pl 5 percenként jelezzen, egy adott hangon...
HTC Sensation telóm van....
Előre is köszönöm!
-
Lasy
veterán
sajna nem, mert azon keresztül megy a központ.
-
fatal`
titán
válasz
KERESZTAPA9 #36171 üzenetére
aTorrent
-
Melack
veterán
válasz
KERESZTAPA9 #36171 üzenetére
Ez azért erős kérés. A netkapcsolatod korlátlan?
-
KERESZTAPA9
tag
Helló!
Megszeretném kérdezni,hogy tudna valaki nekem mondani olyan progit amivel,lehet torrentezni? SonyEricsson x8 telefonom van android 2.1-es és erre kellene valami. Lehetőleg magyar nyelvű,de gondolom hogy ez kilőve így angol nyelvű is jó csak könnyen kezelhető legyen. Aki tud ilyen progit az kérem írja le ide a nevét. Főleg olyan érdekel amit más rendszeresen használ és így biztos jó is a progi. Köszönöm.
Üdv. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem kapom meg az MMS-eket
Amikor MMS-t küldenek jön egy üzenet egy telefonszámról, illetve maga a telefonszám az "1" szóval erről kapok egy üzenetet, amiben van egy letötlés gomb. Rányomok, a gomb elszürkül, de nem történik semmi.
Miért nem jelenik meg az MMS simán a többi üzenet közt, ahogy annak lennie kellene?
Meg hogy tudom megnézni?
mod:
Na most WiFiről átkapcsoltam mobilnetre és így letöltötte, megjelent egy új üzenet ikon, és bevitt a küldővel folytatott beszélgetésbe. Nem érem, akkor ehhez mobilnet kell?Régen, mikor még nem volt mobilnetem, akkor is megkaptam az MMS-eket (legalábbis úgy emlékszem)
-
junkpod
veterán
azért szeretem mert:
-státusz sorban kint van az aktuális hőmérséklet (nem kell a homescreen-re böszem nagy widgetet kitenni)
-szép a kivitelézése, ha akarom még grafikonokat is nézhetek, sallangmentesen szép a grafikája, nincs túl dizájnolva
-az ingyenes verzió a Foreca-ról szeedi az infót, tapasztalatok szerint ez a legpontosabb
-viszonylag hosszú 10 napos az előrejelzése
-persze ez is automatikusan a telefon helyéhez állítja magát -
Edi77
őstag
válasz
kavics325i #36166 üzenetére
Nekem sem sikerül... többszöri próba után sem...
-
forintuser
őstag
Èn az asztali gèpen csinàltam mindent, azèrt gondoltam hogy kell....
-
F-ECT$
titán
válasz
F-ECT$ #36161 üzenetére
Szóval ez az email megjött:
Thanks for supercharging your HTC device with Dropbox! To get the most out of your Dropbox and claim your extra 23 GB of space, visit our Getting Started guide!
A link eldobott egy oldalra, ahol mind a 7 lépést megcsináltam, de a 23 GB csak nem akar jóváíródni. Csináltam mappát is, töltöttem fel képet, egyéb file-t. Az apk-t is vagy 3x újrainstalláltam már, de semmi
-
meridaharcos
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget Opera ügyben! Így már nyomon vagyok... :-)
-
F-ECT$
titán
válasz
kavics325i #36144 üzenetére
Milyen procedúrát?
-
RootRulez
félisten
válasz
Nem kell asztali böngésző, létrehozhat fiókot telefonon is, nem?
hunfatal most én maradtam le.
-
fatal`
titán
válasz
Nem kell az asztali gépen lennie semminek. Telefonon is be lehet állítani a linket (bár miniben passz, lehet hogy ott csak bejelentkezni lehet). Simán szinkronizál az opera szerverével asztali opera nélkül is.
-
forintuser
őstag
válasz
meridaharcos #36155 üzenetére
Az android Opera alkalmazásban van olyan opció a beállításokban, hogy Opera LINK.Ez annyit takar, hogy az asztali gépen kell lenni egy Opera böngészőnek.Azon belül csinálsz egy profilt magadnak.Akkor tudod a telefon böngészőjét szinkronizálni az asztali gép Opera böngészőjével.Onnan pedig bármikor visszaállíthatod.
-
szentkuti11
addikt
Aki ismeri a Draw Something nevű játékot az vegyen fel, és játsszunk
Aki nem ismeri, az töltse le, vegyen fel és játsszunk
Ott is szentkuti11 vagyok.
-
fatal`
titán
válasz
meridaharcos #36152 üzenetére
Szinkronizáld a linkkel.
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Opera mini kedvencek mentésére / visszaállítására létezik bármilyen megoldás? -
premete
veterán
-
Iga007
tag
válasz
RootRulez #35304 üzenetére
Köszönöm!
Nagyszerű ez a ES File Explorer!
Látom a PC-n a megosztásokat és el is indul a lejátszás, de még a sima avi fájlok esetében is diavetítésbe fullad a filmnézés
Így marad a másolás SD-re.
Lehetséges, h mivel a free változatot hazsnálom a Connectify-ból korlátozza a sávszéleséget.Remélem ha megérkezik már a kis mini routerem[link] akkor nem lesz a sebességgel probléma!
-
scream
veterán
Sziasztok !
Hasonló programot keresnék Androidra, mint Nokiánál a Situation, eddig ezt a Profile Scheduler-t találtam, de sajnos csak az időpontos beállítások mennek ,az eventesek nem (ha fülhallgatót bedugom nem aktivizálódik a music profile vagy amikor beérek az itthoni cell-id-be, nem aktivizálódik a home profile).
Esetleg valaki tud valami megbízható alkalmazást erre ?
-
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, aminél be tudom állítani, hogy bizonyos időközönként elindítson egy App-ot? Vagy ezt tudja a gyári naptár alkalmazás is?
Konkrétan arról lenne szó, hogy mindig elfelejtem a lottót feladni, amit a telefonról szoktam intézni és azt szeretném, hogy mondjuk péntek este indítsa el az alkalmazást, hogyha legközelebb ránézek a telefonra (feloldom a képernyőzárat), akkor az arcomba virítson a lottó alkalmazás.
Más: elképzelhető, hogy az Iphone-ra készült "mobilvásárlás" programot elkészítik Androidra is? A lottó része szerintem jobb, mint az Androidos lottózó program.
-
RootRulez
félisten
válasz
Predator2 #36126 üzenetére
Én a
Battery Widget-et használom erre.
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
tudtok widgetnek kirakható tv műsort?
-
tomy86
addikt
válasz
Teasüti #36130 üzenetére
Erre gondolsz? Voice Search
-
gatto_
senior tag
Találtam egy nekem nagyon tetsző twitter klienst, ami szinte hibátlan.
Tud közvetlenül fordítani a programon belül. Semmi megosztás a fordítóval, meg átlépkedés más programokba, hanem közvetlenül 1 gombnyomásra. Csak egy nagy szépséghibája van, hogy magyarra nem lehet állítani. Gondolom a fejlesztőnek nem nagy kunszt ezt beletenni, ezért kérek valakit aki beszél angolul, vagy spanyolul, hogy írjon már két sort neki, hátha összejön.
Erről a progiról van szó. Az oldalon ott az email címe is az arcnak.
Előre is köszi, ha valaki megteszi... -
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Hogy tudom visszaállítani a google voice search-öt egy olyan custom rom-ban, amiből kivették azt?
Pont szükségem lenne Tasker-hez (voice get) és Marketen nincs fent.
Köszönöm! -
defymoto
senior tag
Megjelent a Temple Run!!!!!! (Bocsi, ha már volt)
-
Predator2
addikt
Hello
Szerintetek van értelme a Battery Monitor Widget nevű appnak?
Lehet pl h emiatt is merül gyorsabban a telefon?Mit ajánlotok helyette ami mutatja az aksi "töltöttségét százalékban" és h kb mennyit bír még (órában)
THX
-
oxox
addikt
hát lehet megkéne találom, de a "mélyvíz" nem véletlenül van odaírva, és....
"Hogy tudom a gyári állapotot visszaállítani?
Ha gyári állapotra szeretnénk visszaállítani a készüléket, az RUU romok tartalmazzák a hozzáadott Radio-t, a RUU nevében feltüntetik a verziószámát is."hogy mi is az a RUU semmi infó nincs, ill. van egy link amiben van egy rakás exe, ill zip file, olyan sokatmondó nevekkel, egy hozzánem értőnek mint pl.
"RUU_Bravo_Froyo_TELUS_WWE_2.25.661.2_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_151557_signed.exe " aha...a Radio-ról ír a mélyvíz, de miután teljesen hozzá nem értő vagyok, az első két mondat segít abban, hogy eldöntsem ne fogjak bele esztelenül "Telefonunkon ez felelős valamennyi rádió frekvencián működő kapcsolatért. A Wifi, Bluetooth, GPS, rádiótelefonos GSM-kapcsolat hardvereszközeit különböző szoftveres meghajtóprogramok keltik életre"
-
oxox
addikt
Ave Guruk!
HTC desire-t használok...van valami lehetőség, hogy a régebbi software-re "frissitsek"..úgy tünik a 2.2.2 miatt nem megy a gmail+google play.....HTC-nél úgy látom, amúgy is teljesen automatikus a frissités, de hátha visszalehet rakni rá a régi rendszert...
thx
oxoxps google playen kivül nincs valami másik hasonló "market"?
-
S e t h
nagyúr
Kértem tőlem egy kis segítséget, de gondoltam én meg innen kérek, mivel gőzöm sincs a megoldásról.
Egy ismerősöm telefonkártyát cserélt, a régiről minden számot az sd-re másolt, most berakta az új kártyát és szeretné a számokat a SIM-re másolni, viszont ilyen menüpontot sem ő, sem én nem találtam a telóban.
Tudtok vmi megoldást? -
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan droidos alkalmazás amin belül tudok cetliket létrehozni és rendezgetni azokat? Fontos, hogy appon belül, tehát ne kisfelbontású widgetvackokkal (Colornote) szöszöljek.
-
club1
veterán
Elméleti síkon megközelítve a kérdést, csak úgy lehet külső helyről származó szoftverrel szolgáltatótól (ISP) függetlenül forgalmat csökkenteni, ha az valahol proxyzza, majd tömöríti az általunk lekért tartalmat. És innentől kezdve gyanús a dolog, mert a felhasználónevek/jelszavak is az adott proxyn keresztül kell menjenek, azokat meg ugye ki szereti más orrára kötni...
-
chikasszo
csendes tag
Tisztelt Android szakértők!
Segítséget szeretnék kérni.
Kipróbáltam egy pár "call block" programot, de egyik sem működött jól.
A következőt szeretném:
Tárcsázás után be szeretném állítani, hogy mennyi legyen a beszélgetési idő: pl 59 másodperc.
Utána megszakítja a beszélgetést. A visszaszámolást a beszélgetés megkezdésekor kezdje.
Jó lenne ingyenes megoldás!Köszönettel.
-
Bavid
senior tag
Onavo Extend. Próbálta már valaki? Elvileg a mobiladat forgalmazást jelentősen csökkenti.
Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged