Aktív témák
-
-
Az-X
őstag
Egy újraindítás után végül sikerült elindítani ezt az app 2 sd alkalmazást.
Ezt írja: "No movable applications found from storage!"
Alul a sávon ezt írja: Total:150Mb Avail:560KbPhone only alkalmazások: iGO: 21,92Mb Facebook: 7,68Mb BpMenetrend: 5,73Mb Frissítő 664Kb HTC Checkin Service: 496Kb Autostart: 36kB valami itt nem stimmel, ez sehogy sincs 150Mb
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
Akkor a telefon beállításaiban meg kell keresni az alkalmazások kezelése menüt és ott egyenként kell megnézni, hogy melyik alkalmazást lehet sd-re áthelyezni. Ha rányomsz egy adott alkalmazásra a listában, akkor ha lehet, kiválaszthatod az áthelyezést sd kártyára. Bocs, de a Wildfire menüjét nem ismerem pontosan. De a telefon topikjában, biztosan pontosan le tudják írni, hogy érhető el.
(#36489) Cartman023: ahhoz van egy "számlázási idószak" tarifa beállítás.
típus: számlázási időszak, hossza: 1 hónap, első napja: 2012.01.01. havidíj: értelemszerűen a díjcsomagod havidíja.[ Szerkesztve ]
-
-
dokee78
félisten
Widgettel rendelkező lehetőleg magyar nyelvű RSS olvasót keresek.
-
Az-X
őstag
válasz
fatal` #36481 üzenetére
Nem a kamera appal van a gond! Amúgy ez a gyári alkalmazás.
Valóban a belső memóriából 588Kb szabad csak. Elképzelhető, hogy fotózáskor oda akar cache-elni vagy ilyesmi.
De mint említettem, van, hogy a böngésző is kiírja. Szóval nem az a cél, hogy fényképezni lehessen, hanem, hogy működjön a telefon -
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
van lehetőség az alap android billentyűzethez letölteni magyar szótárat? (hun ime név alatt fut és a wayteq tabomon a szótár tök üres...
Vagy töltsek le egy bill. progit, amiben van?
-
Az-X
őstag
Üdv!
Páromnak vettünk egy HTC Wildfire S telefont. Nagyon szuper, tényleg elégedett vele, de kb egy hónapja folyamatosan kiírja, hogy kevés a tárhely, szabadítson fel... gyakorlatilag nem tud fényképezni, de néha már webböngészés közben is kiírja. A belső memória valóban megtelt (fogalmam sincs mivel), van benne egy 4Gb-os SD amiből 1,8Gb szabad. Az a helyzet, hogy én iPhone-os vagyok
, így Androidos tapasztalatom nem sok van.
1-2 órát bütyköltem ezzel is de nem jöttem rá. Tudna valaki ennyi infó alapján tippet adni, hogy mit próbáljak meg?
-
decoati
aktív tag
na ez a minus végre tudja amit sem a dropbox, sem a sugarsync, sem a box, sem a gdocs(már): belépett alkalmazásnál a cloudban lévő file-ról létrehozott linket az alkalmazáson belül nyitja meg, és nem tölti le hatszázhússzor tök fölöslegesen. Állat! Már csak mailen keresztüli feltöltés kellene. (nincs vmi tipped?)
köszi! -
BMWFan
senior tag
hali! nem tudja valaki hogy kell az alap widgetscreen-t eltüntetni?
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36469 üzenetére
Tudom.
Aztán ez az új lehet hogy mégiscsak örökös lesz a hátécséseknek... nem biztos hogy lehet hekkelni, vmi új sensevel kapcsolatos (lehet hogy alapból benne lesz?
És vmi olyasmi, hogy ahogy először beállítod a telefont, automatikusan kapod is az 50gigát)
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
Predator2 #36464 üzenetére
Rákattintasz vagy az Install-ra (és bejelentkezel a Droidos gmail accoddal), vagy katt a Play-re és a Play oldaláról install. És a harmadik: Telefonodon Play, megkeresed a neve alapján, és ott install.
(#36465) CoolBoy323:
1 évről tudok... (de ez nem biztos)[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
kiszeretném próbálni ezt a progit:[link]
sry a buta kérdést de hogy kell ezt letölteni?
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36462 üzenetére
A film csak példa volt a mostani helyzetről... de tudod hogy minden fejlődik (és a tárhely méretek meg hátha nem követik), te meg valszeg még sokáig szeretnél élni.
Sokáig ott volt az aláírásomban, csak "megteltem" és kivettem: min.us (10giga ingyen tárhely, meghívásonként + 1 giga)
-
decoati
aktív tag
másnak sem tud a stock browser ékezetes karaktereket írni a fácse mobilos oldalán néhány napja? Vagy van valakinek vakami tippje ezzel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36459 üzenetére
Ezért nem szeretem a box-ot.. még mappát se tudok behúzni úgy ha nagyobb mint 100 mega (de fájlonként jóval kisebb, képekről van szó) Pedig a terv az volt, hogy berántam a mostani Fotók mappám (35giga)
Úgyhogy a box-ot nemigen tudom használni, hiába ad ekkora tárhelyet, ha használhatatlan. Marad a Min.us, oda van pc-s és droidos kliens is (és már azt is feltornáztam 50gigára)Csak azt hiszed hogy elég lesz életed végéig (ugyan már, mikor már most vannak 50 gigás filmek pl? Pár év múlva örülsz ha az 50 gigára feldobhatsz pár fotót
)
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36457 üzenetére
Apósnak torrent? Jó a db. És torrentnél kell várnia, így meg "nem".
Jah, kb. így van, de ne te töltsd, automatikusnak kell lennie, be kell állítani a winben az auto lejátszásnál a képre és a videóra a dropboxot (és ugye vagy fényképezőről, vagy vidkamról, nem úgy megy hogy akármilyen képeket csak bedobsz a db mappádba
)
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36455 üzenetére
Beledobom a "közös" mappába, a másik meg csak annyit lát majd vmikor, hogy érkezett neki vmi, úgyhogy nem kell őszülni senkinek.
(És bőven jobb mint pl elutazni 100 km-t ezért, vagy kiírni+postázni... ezek a példák most az apósomra vonatkoztak
)
szerk: A lassúság meg nézőpont kérdése: Én még emlékszem mikor éjféltől reggel 7ig ment mindig az "olcsó" net (akkor volt olcsó ha nem szakadt meg, mert újracsatlakozásnál még1 díj), és reggel örültem ha lejött egy album, de volt hogy még az se mindig
(Na nem flac, mert akkoriban az még nem volt) Aztán jött a 384k-s adsl, na az már maga a megváltás volt (és mikor sávszélt emeltek 512-re, akkor meg már maga a mennyország volt
)
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36451 üzenetére
De sztem te találtad ki.
Bizonyítékot akarok!!!
Úgy értem, hogy nem kapsz 3gigát ha Androidról uploadolsz meg még 3 gigát ha Pc-ről, hanem összesen szerezhetsz 3gigát fénykép/videó feltöltéssel... csak ugye PC-vel könnyebb elérni (legalábbis nekem az 5giga az kb. egy mozdulat volt a vidkam sd-jéről)
Tehát: nem adódik össze, 3 + 3 giga, hanem összbe lesz 3 giga.ui: Tudom hogy nem mondtad, nem is azért írtam, hanem csak úgy (hogy felébresszem a csalók lelkiismeretét
)
Mondjuk a 4giga nekem kevés lenne (van benne azért pár cuccom, és volt hogy dvd-t osztottam meg ezzel azzal még ezek mellett), de az aktuális 14,4 már bőven... (a többire meg ugye ott a többi tárhely) -
CoolBoy323
nagyúr
mikor volt a teszt, akkor írta a dropbox, h 100anként kapsz 500at...
nyilván nem én találtam kiÉs nem adódik össze az Androidos meg a PC-s dolog, összbe lesz 3 giga a legjobb tudomásom szerint.
ez mi? nem adódik össze, de összbe lesz?
ui: nem is mondtam, h csaltál, én se, elég nekem a jelenlegi 4GBom v mennyi bőven
-
dokee78
félisten
-
Schuey
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik időjárás appot érdemes használni? Samsung Galaxy Aceen használnám.
Valami olyasmi kellene, ami pontos, nem zabálja az aksit és nem lassul be tőle a vas. (Na meg nem kutakodik a telefonban és nem próbál meg hívásokat kezdeményezni magától!)Ja, és free!
Köszi
-
draco31
veterán
válasz
fatal` #36445 üzenetére
Nem szoftvercserét akarok, csak egy olyan programot, ami képes kihangosítani a rádiót rajta, mint pl. a mobiltelefonok 98%-ánál. Azzal tisztában vagyok, hogy a füles az antenna. Csak egy idő után kényelmesebb lerakni a készüléket, és nem állandóan zsebben cipelve hallgatni fülessel, vagy társaságban is kihangosítva van értelme.
-
dokee78
félisten
Valaki tudja,hogy 5:15-nél az milyen teszt?
-
TRob1
veterán
válasz
draco31 #36439 üzenetére
Pengénél már válaszoltam, de legyen, ide is beszúrom
:
"A gyári FM rádio helyett kellene nekem egy kicsit okosabb program."
Valamelyik zenelejátszó app (MortPlayer, N7 Player, PlayerPro...): Ezek mind sokkal okosabbak, mert ezek mindig azt játsszák, amit Te szeretnél hallani, és nem azt amit a rádiósok.(#36440) kymco:
A közösségért mindent.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hello!
A gyári FM rádio helyett kellene nekem egy kicsit okosabb program. Netest találok rengeteget, de ami offline, tehát a rádio chipet használja, azt nem nagyon találok. Ti mit használtok??
ZTE Blade a telefon. -
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36436 üzenetére
Akkor én is kiegészítenélek
A PC-n ha 1 azaz egy képet feltöltesz, kapsz 500 megát, és ezután minden 500 megányi kép vagy videó után kapsz 500at 3GB-ig (én még 5öt kaptam). Nem tudok az Androidos 100megákról, eddig sehol nem olvastam (mondjuk telefonról annyit nem is töltöttem fel).
És nem adódik össze az Androidos meg a PC-s dolog, összbe lesz 3 giga a legjobb tudomásom szerint.db beta (bocsi
)
ui: Én a 23 Gigát se csaltam, nem is fogom.
(Nekem többet ér a becsület
)
(#36437) kymco :
Mert nincs is ilyen.[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
válasz
CoolBoy323 #36436 üzenetére
Én több, mint 200 mega képet upload-oltam, de nem adott plusz tárhelyet a második 100 után.
-
-
TRob1
veterán
válasz
Richee11 #36434 üzenetére
Alapból 2GB, ha vkin keresztül reggelsz akkor 2,25GB, ha megcsinálod a Get Started feladatokat akkor +250MB, és ezután ha vkit meghívsz és reggel megint +250MB/fő - ezt 8GB-ig lehet, vagyis alaphelyzetben 10,5GB-od lesz... ha használod az Androidos verzió automatikus fényképfeltölotését vagy a PC-s beta verzióét, akkor még 3GB-ot szerezhetsz (mikor kezdődött ennek a beta tesztje akkor még 5-öt lehetett
).. illetve van egy kis csalás is mostanában, 2évre lehet még 23 GB-ot szerezni... Illetve még itt is szerezhetsz 5x128megát, azaz 640-et.
[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
a dropboxnál csak 2.5 a free tárhely?
-
R19
senior tag
Az ADWLauncher EX-ben lehet a LauncherPro Plus mintájára parancsikonokat kirakni?
Egészen pontosan arra gondolok, hogy adott mappa tartalmát el lehessen érni ezen ikonokkal. Van pl. egy Jegyzetek nevű könyvtáram sok hasznos infóval, ennek a gyors elérését szeretném így megoldani ha lehetséges. -
Probert75
addikt
-
saphancs
aktív tag
Hali!
Nem tudtok egy jó pdf olvasót? Olyan kéne, mint a go book... csak nincs kedvem folyton konvertálgatni, viszont, ha pdfbe nyitom meg, akkor nem lapozza! Eh, magyarul olyan kéne, hogy úgy tudjam olvasni, mint az epubot, csak pdfbe. (Bocs, tegnap reggel 5.20 óta ébren vagyok) -
RootRulez
félisten
válasz
enginev3.0 #36428 üzenetére
Hát W8-as metroval nem szolgálhatok, de WP7-essel igen, a neve:
Launcher 7. Magyarul itt érheted el.
[ Szerkesztve ]
-
Helló
Nem tudtok olyan launchert amitől windows 8 metro ui-s lesz az android? Legjobb lenne miui theme, de ha más launcheres az is jó
-
-
-
nimfas
addikt
válasz
tomy86 #36417 üzenetére
vmi még nem klappol...
megcsináltam, de most a naplóknál nem jelzi az egyes hívások díjait.... csak annyit:
Hívás (Kimenő) dátum, idő
tarifa: kimenő hívások
szabály: kimenő hívások
távoli szám: (telszám)
hossz: (idő)Tehát ebből még mindig nem látom, hogy mennyit beszéltem le vagy mennyi van vissza :-S
(próbáltam az időt 60/1-ben megadni, mert eddig így jó volt... ez volt a mp alapja)
-
Richee11
senior tag
valaki tud ügyességi játékot ami igazán leköti az embert és elég sok pályás? nem baj ha nagy a mérete, vagy ha fizatős.. az angry birds, meg a cut the rope az már ki van lőve mert kijátszottam
-
tomy86
addikt
válasz
nimfas #36416 üzenetére
Hozz létre egy szabályt így:
név mondjuk: havi keret
aktív:true
cél típusa:hívások
tarifa: egyik sem
keret nincs túllépve:true
irány:kimenőés két díjcsomagot
1/ név pl. kimenő hívás
típus:hívás
keret típusa: korlátlan
számlázás módja: 1/1 (ha másodperc alapú)
havidíj:0
ár ehységenként:0
egység díja a kereten belül: 13/13
egység díja:13/132/ név pl. lebeszélhető díj
típus: vegyes
tarifák összevonása: kimenő hívás
keret típusa: költség
keret:2000
havidíj:0
percdíj:0ez a szabály legyen az ingyenes alatt
-
nimfas
addikt
válasz
punky10 #36414 üzenetére
Köszi megtaláltam... az alap képernyőn volt... ott lehet állítani ha kell..
Más:
Azt ki lehet vhogy iratni vele ha 2000 Ft a havi limit (ami benne van az előfizuban), 13 Ft a percdíj mp alapon... tehát elvileg 2000/13=153,8 percet beszélhetek "ingyen"...
Erre kéne vmi szabály-megjelenítés, hogy hol tart a "folyamat" :-)
Tudsz nekem ebben segíteni?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
dudi
senior tag
sziasztok,
Most tértem át a régi marketről google play-re. A régiben megszokott volt, hogy ha megjelent egy alkalmazás frissítése, akkor arra hosszan nyomva frissítettem. Így nem kellett elfogadni az esetlegesen megváltozott hozzáférési jogokat, de mégis egyesével tudtam kiválasztani, hogy milyen app mikor frissül.
A play-nél ez nem működik, ott vagy egyszerre frissíttetem az appokat, ami van, hogy 10-15-öt is jelent egyidőben, vagy egyesével végigkattintgatom a nevet, frissítés, elfogadás és telepítés, vissza, vissza, stb.Van erre valamilyen megoldás, vagy térjek vissza a régi marketre és kész... Mert ha nincs, akkor visszatérek. Az legalább gyors volt.
köszi,
dudi -
nimfas
addikt
válasz
tomy86 #36408 üzenetére
Köszi most sirály lett :-D
Még annyi lenne, hogy mikor nézegettem akkor láttam olyat, hogy melyik legyen a hónapváltó nap a számlálásnál... most meg sehol nem találom.
Megnéztem a telefonszámlát és ott láttam, hogy 1-e a számlázás kezdete.Azt be lehet állítani esetleg, hogy hónap 1-étől az utolsó napig számolja az összeget, majd következő hónap első napján újrakezdje?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
mipityu
tag
válasz
fatal` #36410 üzenetére
Jelezzétek ezt a "hibát" a googlinak e-mail-ben. Ha sokan kérik előbb-utóbb megcsinálják.
Én anno írtam nekik és a két kérésem közül az egyiket rendbe hozták. Most már legalább az eszközök közül el lehet rejteni stabilan a nem használt, valaha kipróbált, eladott eszközöket. Azelőtt mindig visszajöttek :-) -
tomy86
addikt
-
nimfas
addikt
válasz
tomy86 #36403 üzenetére
díjcsomagok:
név: ingyenes
számlázási időszak: X-elve
tarifák összevonása: kimenő hívás
keret típusa: korlátlan
havidíj: 0
majd....
szabályoknál:
legalsó lett az ingyenes nevű
aktív: true
cél típus: hívások
tarifa:kimenő hívások
keret nincs túllépve: false
irány: kimenő
roaming hívás:nem számít
.
.
.
tartalmazott számok: ingyenes hívások
kizárt számok: egyik sem...ezek ellenére sem megy :-(
Megnéznéd a saját telódban, mi hogy van belőve hogy megy?
-
tomy86
addikt
válasz
nimfas #36399 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy létrehoztam egy "ingyenes" számcsoportot, benne az ingyenes számokkal. A Díjcsomagoknál létrehoztam egy "ingyenes" tarifát, ahol a díj 0. Ezt a díjcsomagot tettem a lista aljára (fontos a sorrend). Végül a szabályoknál csináltam egy "ingyenes" szabályt, ahol a tartalmazott számok az "ingyenes" és a tarifa "ingyenes".
-
volvoguy
addikt
Udv! Az Avast Mobile tud olyat h ha ellopjak a telot akkor neten egy terkepen megmutatja hol is lehet? (Lookout tud ilyet..)
Aktív témák
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből