Hirdetés
Aktív témák
-
delbarta
senior tag
Azokat természetesen nem tudod megvenni. De van megoldás, léteznek reklám blokkoló programok. Azt hiszem rootolt készülék kell hozzá, de nem vagyok benne biztos. Van fent a marketen is, de most nem jut eszembe a neve. Az enyémen is ilyen fut, de nekem alapból a rom-ba volt már beépítve. Egy reklámot sem látok semmiben. Kicsit keress utána, biztos megtalálod. Ad blocker, vagy ad free néven keresgélj szerintem.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
-
addikt
Én is a 3G Watchdogot használtam, de nem ajánlom! Nekem hónap utolsó napján van mindig számlazárásom! Beállítottam neki mindent, faszán mérte, csakhogy...
Mikor elértem kb a 18MB-ot, kaptam egy SMS-t a T-Mobiletól, hogy 40MB-nál járok. Szóval mivan??? Vagy ez mér szarul, vagy a TréMobil buziskodik...There's a device that I've been using called a whoop.
-
sssz
őstag
válasz Nordik #12354 üzenetére
nem, nem írtam el ez tényleg egy weather widgetet is tartalmazó app. én nagyon szeretem, és szerintem elég pontos és jól skinezhető. nem olyan látványos mint pl a fancy widget de nekem bejön.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
atillaahun
veterán
válasz Nordik #18118 üzenetére
Nem használtam ugyan, de amennyire itt olvastam ingyenes korlátozások nélkül. Bár arról nem tudok, hogy SMS-t ingyen küldene, szerintem inkább szimpla üzenetet kliensen belül.
De ha nagyon kételkedsz vedd ki a SIM-et, és próbáld ki úgy WiFi-n.
Viszont arra figyelj, hogy ha a kliensből normál hívást indítasz, tehát olyat hívsz, akinek nincs meg a program, akkor az normál fizetős hívásnak minősül.
Bocs ha túl hülyebiztosra sikerült a hozzászólás, csak nem derült ki egyértelműen mennyire vágod a témát.[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz Nordik #18118 üzenetére
Ahogy az előttem szóló mondja két viber alkalmazás között ingyenes neten keresztül. De ugyanúgy tud rendes hívást és sms-t is indítani, az meg a szolgáltatód tarifája. A lényege az lenne hogy legyen fent mindenkinek a viber, meg a net, és akkor egymás közt ingyen.
Azért telefonszámmal, mert az alapján látja kinek van, és ha már lenne a contactjaid közt viberes akkor tudná is. Ez csak egy könnyített regisztráció, ennyivel több mint a pl skype (meg hogy telefonként üzemelnek a hívások. De valójában meg ugyanolyanok mintha a pl a skype hívásai.
Olvasnivalók:
[link] - [link] - [link] - [link] ... stb, stb (by google: viber)[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
atillaahun
veterán
válasz Nordik #18124 üzenetére
Hát ha nagyon keresel biztos találsz pár Viber témát is elszórtan, ahol konkrétabban kiokosodhatsz. De a biztosítékra írtam, hogy vedd ki a SIM-edet, és úgy csinálj pár hívást WiFi-n, mert ebből láthatod, hogy a szolgáltatódnak és a telefonszámodnak semmi köze a dologhoz. De mint említettük ez csak az olyan hívásokra vonatkozik, amik más Viber-est érintenek.
-
Nordik
őstag
válasz Nordik #18128 üzenetére
Még arról nem tud valaki aki használja, hogy ugye Contacts-ba rámegyek valakire, hogy Free Message, váltunk néhány üzenetet, ezeket összesíti. Ha innen írom a további üzeneteket akkor se küldheti hálózaton keresztül, vagy mindig ugyanugy rá kell menni a kontaktok között a free message opcióra?
Úgy gondolom minden esetben az adatkapcsolaton keresztüli dolgokat veszi elsődlegesnek, a többit pedig kiírja ha mégsem így lenne. Mit gondoltok?
-
St3ven
addikt
válasz Nordik #18130 üzenetére
Igen, jól gondolod. Azt az "összesített" részt én szinte chat-ablakként használom.
Egyébként az ingyenes üzenetváltás-dolgot azt pont nem lehet eltéveszteni, hiszen ahhoz, hogy Te fizetős sms-t küldj a telódról, mindenképpen valami sms alkalmazás elindítására van szükség, szóval észrevennéd, ha erről lenne szó. (De egyébként erre is figyelmeztet, majd indítja az sms appot, most direkt kipróbáltam.)
Amúgy keress rá a "viber" szóra, az elmúlt hetekben elég sokat beszéltünk itt róla, ha valami nem világos, kérdezz bátran.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz Nordik #18141 üzenetére
Pontosan, mehet az ablakban a duma.
Arra viszont figyeljetek, hogy mindig fusson a háttérben, csak így lesztek elérhetők Viberen.
És még egyre: leginkább 3G-vel az igazi a hangminőség, 2G-n kimondottan felejtős, a Wifi meg elég instabil egy dolog.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz Nordik #18151 üzenetére
Igen, igazad van, alapból mindig fut, ezt a kis lila telefonikonnal is tudod ellenőrizni, ha kiteszed a status barra.
Amúgy szerencsére főként gyorsítótárazva van, és alig fogyasztja az akksit. Én nem nagyon használtam tegnap és ma sem, csak egy-két üzenetet váltottam vele, így 1,38%-ban volt felelős a teló merüléséért, ami gyakorlatilag elhanyagolható, ha azt nézzük, hogy végig futott a háttérben.
Ami viszont kell neki folyamatosan, az az adatkapcsolat, szóval minimum mobilnet mindig legyen bekapcsolva, így elérhető leszel rajta 24/7-ben.
-
randras
veterán
válasz Nordik #21077 üzenetére
Nekem sem működik az istennek sem. Google Chrome-ban beállítottam, de semmi. Próbáltam külön a ChromeMarks és a PhoneMarks programokkal is, de szintén semmi.
szerk.: Úgy tűnik, eddig csak rosszul autentikált, PhoneMarks-al működik. Extensionként kell telepíteni Chrome-ra, a telefonra pedig a Marketről!
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
válasz Nordik #21409 üzenetére
Nem feltétlenül akksi-kímélőbb. Adatforgalom szempontjából biztosan a legjobbak egyike, de ha belegondolsz, hogy bekérsz egy weboldalt, azt egy direkt böngésző betölti 5 másodperc alatt, az Opera szerverein való áthaladás miatt ugyanennek az oldalnak a betöltése ennek többszöröse időben. Sok kicsi oldalt betölteni vele pedig sokáig tart (egyesével). Tehát emiatt mennie kell a kijelzőnek folyamatosan, holott te pl. csak a lottószámokat akartad megnézni, ami 5 másodperc, de az Opera Mini 20 másodpercig tölti az oldalt. Tehát a kijelző állandó világítása miatt nem spóroltál semmit az akksin, sőt!
Ugyanakkor egy nagyobb oldal betöltése esetén (főleg ha nem kell a Flash) tényleg lehet vele spórolni. Opera Mobile-ban is van "Opera Turbó" üzemmód, csak itt ki is kapcsolható. Persze ha nincs szükség a 3G sebességre, akkor szintén jobb az Opera szervereit terhelni, így pedig kíméli az akksit is.
Nekem a Mobile jobban tetszik, azt használok mindegyik eszközömön.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
válasz Nordik #21412 üzenetére
Igen, gondolom átlagos felhasználás esetében így van... De szerintem azon múlik, hogy mit nézel vele! Gondold csak el: egy egyszerű (sallangmentes felületű) üzenetváltó oldal miatt mindig 10-20 másodperceket töltene egy normál böngészővel 1-2 másodperc alatt lerántható anyag miatt, ráadásul ha még frissíted is félpercenként....
Nekem jobban tetszik a Mobile a kikapcsolható Turbó mód miatt, ugyanis Mini alatt nem tudtam ellenőrizni az adatforgalmamat az Invitel Selfcare-en keresztül és GetJar-ról sem tudtam letölteni (gondolom az Opera szerverei miatt annak a gépnek az infóit kapta meg az enyémek helyett).Esetleg Mobile esetében Flash kikapcsolása?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Nordik #21409 üzenetére
A mini előbb elküldi az oldalt (pontosabban a címét) az opera szerverének, ami jelentősen letömöríti, és te ezt kapod vissza. Emiatt kisebb az adatforgalom. De pl. a képek minősége láthatóan rosszabb, de akinek a mobilinternete nem végtelen, hanem csak 1-200 mega, annak mégis jól jön.
-
atillaahun
veterán
válasz Nordik #30478 üzenetére
Nem tudom a telefonszám hogy jön ide, de a mobilnet maga sosem ingyenes. Vagy jár alapból az előfizetésedhez, vagy vásároltál külön, amiről gondolom tudnál, vagy net-start csomagod van, amivel keményed behúz a szolgáltató. Érdemes felhívni őket és megtudni. Ha az utóbbi az tiltasd le, vagy vegyél helyette 600 Ft-ért korlátlan lassítósat.
-
kavics325i
őstag
válasz Nordik #33955 üzenetére
Most kaptam egy kedves fórum társtól az egyel régebbi operát és simán le is tudtam tölteni. Tehát operán az apk letöltés műxik.Mondjuk a gyárit sosem próbáltam
[ Szerkesztve ]
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- iPhone topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Linux kezdőknek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest