- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Szólánc.
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
basaja
senior tag
hoppá,dupla:-)
[ Szerkesztve ]
-
basaja
senior tag
hali
tudtok olyan mp3 szerkesztőt,ami nem csak 15 másodpercet enged betenni csengőhangnak?
illetve tényleges számhosszon engedi a szerkesztést és úgyis ment el...
köszi -
doddencs
senior tag
aki n9playert használ, azoktól kérdezném... nálatok is elfelejti a program egy idő után, h be volt kapcsolva a shuffle/repeat mode?
-
doddencs
senior tag
van olyan alkalmazás, mely be tudja mondani a hívó nevét?
-
porse
őstag
qq t régebben próbáltam már, mert alap volt egyik romon, de 5 perc volt kb. Az apex az olyan mint a nova nem? Megnézem majd, de most go zok kicsit.
-
porse
őstag
Hát ez elment vadászni...
__Muszáj esélyt adnom a go launchernek
ics alatt launcherpro val gondok vannak, adw se az igazi, nova se tetszik nagyon..[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Lehetséges-e a jelző fény (led) erősségét tuningolni?
-
Jarod1
veterán
Sziasztok! Adott 1 8 gigás kártya ami a mai napig benne volt a Se Neo telóba, de reggel már nem látta a teló, laptopon látszik minden a kártyáról, és a 2 Gigás másik kártyát a teló érzékeli, de 8 gigásat nem, laptopon az írja írásvédett a kártya, formázni sem engedi.
ötlet valakinek? -
válasz
rinike #37557 üzenetére
Tisztelt Rinike!
Ahogy TRob1 előttem mondta a gmail fiók naptárjával lehet ilyen ütemezést végre hajtani.
De ehhez internet kapcsolat is szükséges, hogy a készülék naptárját folyamatosan szinkronizálja. Módosítani csak PC-ről tudod az 5 hetes ciklust, ugyan is több lehetőség közül ez pont nincs benne a telefonba.
Gmail naptár! -
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #37559 üzenetére
Az jópofa benne hogy ha vkinek megváltoznak az adatai (mélcím, telszám...stb.) akkor nálad is automatán módosul.
(De pl. láttál már olyan névjegykártyát amin rajta van ez az info amit beviszel és minden egyéb auton bekerül? Vagy már így gyártják mind?
)
---
Nekem is tetszik.
(#37556) VD:
Egy pillanatig gondolkodtam vmi Androidban a lányom 7. szülinapjára (de persze elvetettem), pedig neki pont jó lenne ez a "gém". (Viszont ha csak mondjuk 11-12 évesen lesz neki Android, akkor meg valszeg már nem lesz számára aktuális)
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
rinike #37557 üzenetére
Gmail naptárba simán tudsz olyat hogy 5 hetente ismétlődjön 1 esemény... (persze lehet hogy rosszul értelmeztem a kérdést
)
(#37555) .:LoMAX:.:
Ezt főleg azoknak ajánlod akik még a gmail accal se mernek szinkronizálni, hátha egy "idegennek" megadnak mindent?
Egyébként még nem teljesen tiszta számomra hogy pontosan mire jó, mire hasznosíthatnám. Próbáltad/használod?[ Szerkesztve ]
-
rinike
csendes tag
Rinike: Tisztelt Tagok !
Már a Fujitsu-Siemens 520 PDA-m is tudta 6 évvel ezelőtt, de a Samsung Gal.SII. nem: szeretnék egy olyan naptrári előjegyző programot, ami egy 5 hetente ismétlődő figyelmeztetést leadna.
Előre is köszönöm a segítséget !
Rinike -
VD
őstag
Joyland Bounce
[link]
Ingyenes (reklámok vannak benne)Jópofa! A Playstation-ös Loco Roco és a Nokiás Bounce keveréke. A pattogó gumilasztit kell a készüléket forgatva a célba juttatni, minél gyorsabban.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Be lehet valahogy állítani (Arc S), hogy a youtube kliens legyen az alapértelmezett link-ek megynyitásakor, és ne böngészőn keresztül csinálja?
-
twine
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék tudtok e segíteni (Galaxy S) "BLN control Pro"-ban!Van benne egy távolságérzékelős beállítás! És nem tudok rájönni, ennek hogyan, miképp kellene működnie!?
Ilyen egyszeű dolgokon nem szoktam elakadni,,de most kifogott rajtam,,hiába gyakorlatozom
Ha valaki leírná megköszönném!
üdv -
Keresgéltem a marketen egy olyan programot, ami ICS 4.0-hoz (vagy sense 3.6-hoz) hasonló módon megadja a lehetőséget, hogy a képernyőzár feloldásakor egyből egy programot is indíthassak. Tudnátok ilyen screen unlock programot javasolni 2.2 alá?
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Ismet keressel fordulok hozzatok:-)
Olyan appot keresek 2.3.5 droid ala, ami kepes a mobil adatforgalmat monitorozni ugy, hogy lebontja programokra a "fogyasztast".
Fontos, hogy ne igenyeljen nagy eroforrast, gyenge hw-re menne. (galaxy mini).
Elore is koszonom!havri
-
tybsen
addikt
Ez a friendcaster nagyon jó :-) nem tudja valaki, h ha letörlöm a normál fb appot, akkor a telefonkönyvemben a fb kontaktok is megszűnnek vagy a kettőnek nincs köze egymáshoz? Igazából sokkal jobb a friendcaster mint a fb.
-
RootRulez
félisten
válasz
G4bi89 #37479 üzenetére
Adatszámlálónak 3G watchdog
Lépésszámlálónak meg talán a Sport Trackerek valamelyike...
-
volvoguy
addikt
Üdv! Egy hivásemlékeztető app kéne, mivel nincs a Nexus S-emen Notify LED. Próbáltam a NoLED appot, nem rossz, de túl sok a beállítási lehetősége, BLN appok kilőve, mivel azokhoz főzött kernel kell nekem meg full gyári van.
Olyan app kéne, ami a NoLED-hez hasonlít, tehát vizuális módon jelez a nem fogadott eseményekről nem pedig rezgéssel v hanggal...
Vmi tipp?
-
Tyer
őstag
Nekem nem jo
megnyomom a kikapcs gombot, majd hozzáérek a screen-hez, és bekapcsol a vilgáitás -
fatal`
titán
válasz
darvinya #37516 üzenetére
Nem az Opera Mini tömörít, hanem az Opera szerverei és ezt a tömörített lapot kapod. Nem képet kapsz (fura lenne, mivel nem lennének linkek). Az Opera Mobile is ugyanígy működik, bekapcsolt turbó móddal, a helyben tömörítésnek semmi értelme nem lenne, mivel ugyanúgy letöltené a teljes tartalmat.
-
JSaN
addikt
Sziasztok
Melyik androidos web bongeszot ajanljatok?
Mi a kulonbseg az opera mobile es az opera mini kozott? -
darvinya
titán
A elmúlt pár percben Opera mini 503 error
-
Syd69
aktív tag
válasz
atillaahun #37481 üzenetére
Dropbox
Wifi + ES file expl...