- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
Fagyi
aktív tag
Segítsetek! Nem vagyok egy power user, de noob sem ,de hogy a bánatba tudom megoldani, hogy a telefonkönyvet importáljam a google contacts-ba a telefonról? Link vagy rövid leírás is jó!
-
Fagyi
aktív tag
Mondjatok skype alternatívát pls, klienseknek 1 teló és 1 pc is mennie kell!
-
Fagyi
aktív tag
Melyik program(ok) kellenek ahhoz ha szeretném angolul meghallgatni(felovastatni) a word-ben vagy másban (txt, pdf,...., nem a fájl a lényeg, hanem hogy felolvassa) keletkezett írást ?
Köszi! -
Fagyi
aktív tag
Sziasztok!
Telefonkönyv helyettesítő app van-e ? Mert most szokom át symbianról és hát ahhoz, képest -5 év az android telefon könyv (lg one). Vagy csak én nem tudom beállítani ? Az üzenet kezelés pl. jobban tetszik.
Ajánljatok lehetőleg free alkalmazást , ami a hívásoknál az ismert kontaktok nevét bemondja, mint a symbianokon, az sem baj ha csak angolul tud. Ezt a funkciót nagyon megszoktam és szeretném itt is használni. Köszi.Még1: MI a neve az a samsungok my files vagy valamien hasonló nevű programjának, magyarra fordított nevét nem tudom, app storeban elérhető-e vagy samsung fejlesztés?
Aktív témák
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Amazon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest