- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Akkor nézzük sorban.
"Phone-to-Phone hívás esetén a CallingCredit szolgáltatónál nem tudod mennyi a kapcsolási díj?"
Én az ActionVoip-ot használom, a CallingCredit-et csak megnéztem és regiztem rá, fel még nem töltöttem az egyenlegem.
De megnéztem Neked, és ha jól értem a kalkulátorukat (bár nem a szokásos Betamax stílusú), nettó 2×2,5 cent, azaz 5 cent a phone-to-phone hívás díja, kapcsolási díjat nem látok sehol sem feltüntetve, szóval ez elég jónak néz ki."Jól értelmezem, hogy mobil-mobil hívás esetén nekem kell fizetnem mindkét hívás díját? (bejövő-kimenő)"
Igen, ez phone-to-phone hívás esetében minden szolgáltatónál így van.
De persze indíthatsz neten keresztül is hívást, ha nagyon jó a mobilneted (minimum atomgyors 3G-n) vagy wifid, ekkor értelemszerűen csak kimenő hívás van."Ha ehhez hozzájön még a kapcsolási díj, akkor már nem olyan nagy buli."
Nekem a magyar lakossági tarifákat nézve még így is buli.
"Valamint minden hívást a local access number (018088232) tárcsázásával kell kezdeni?"
Nem, de nekem pl. érdemes, mert a T-s tarifacsomagom szerint csak 11 Ft-ba kerül a vezetékes hívás, jobban jönnék ki, mint a phone-to-phone-nal, csak éppen még egyszer sem jött össze a dolog.
"Ennek hívásáért milyen díjat számít fel a szolgáltató? azt tudom, hogy helyi hívásnak számít, de helyi mobilhívásnak vagy helyi vezetékesnek számít-e vajon?"
Helyi vezetékesnek. (Én ezért, ha lenne, tuti vezetékesről indítanám az ilyen hívásaimat.)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest