- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Aktív témák
-
croli
aktív tag
Melyik a legjobb task killer? És mi a különbség a killer meg a manager között??
a legjobb az lenne ha ingyenes lenne...
-
zedok
őstag
Melyik zenelejátszót ajánljátok?
-
Mauzes
addikt
válasz
Jarod1 #17793 üzenetére
A legegyszerűbb és ingyenes az talán a Netcounter, de ami nekem jobban bejön, az a My Data Manager (az ingyenesben van reklám), mert az még azt is nézi, melyik program használja az adatforgalmat, és beállíthatsz időszakos limiteket is. Pl. akkor hasznos, ha Vodafone-os vagy, mert ott a Facebook adatforgalma nem számít bele a limitbe.
-
válasz
CarajoEsp #17791 üzenetére
Csak a gyári böngészővel, de ott is az a gond, hogy más alkalmazás a háttérben tekeri az adatforgalmat. Androidon elég nehézkes ez a megoldás, bizonyos készüléken nem is lehet megoldani, mert egy erre kitalált app-al tiltó listát kell létre hozni, ami megakadályozza más alkalmazások háttérbeli futását.
Wi-Fi vagy kb. egy ezrest rá kell száni a mobilnetre. -
beci
őstag
Sziasztok.
Rootolt telóra működő screenshot progit tudna valaki?
Marketből lekaptam 3-4et,de egyiksem müködik. -
Jarod1
veterán
tudtok ajánlani valami olyan progit ami külön méri a wifi és a 3G -s netet?
-
Z0C!
őstag
az mClock-ban van lehetőség arra, hogy a "tap"-ot letiltsam?
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. A 0.facebook.com-ot lehetőség van facebook kliensen keresztül is megnyitni, vagy az oldal csak weben keresztül elérhető? Előre is köszönöm.
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
-
VD
őstag
válasz
aggleány #17785 üzenetére
Én a wallpaper-re reagáltam.
De a fizetés sem egy magfizika.
Kiválasztod amit szeretnél. Rányomsz az összegre. Feljön a fizetési mód választásának lehetősége. Itt hozzáadhatsz egy netes vásárlásra alkalmas bank/hitel kártyát (vagy ha olyan számlacsomagod van a banknál amihez tartozik virtuális kártya, az is jó). Adatokat kitölt és ok. Jön egy 1 dolcsis próba terhelés, majd ha az ok akkor levonja a frankó összeget és elindul a letöltés. Az egy dolcsit meg másnap visszautalják. -
aggleány
addikt
Találtam a Marketen egy wallpapert. Kérem, hogy aki tudja, hogy pontosan hogyan kell vásárolni a Marketen, az írja meg nekem priviben, mert ezt muszáj megvennem.
-
gyuszmó
őstag
A defymen a gyári média lejátszó alapból felment a netre,letöltötte a dalt magyarul,borítót stb.
2.3 már nem tesz ilyet.Melyik tudja ezt még?
köszi
-
KTU
addikt
Google naptár 2 hónapnál régebbi bejegyzéseim nem frissülnek WayteQ Libra, Android 2.2.2 telefonomon,
tehát a telefon naptárában nem látomha rányomok a szinkronizál most-ra akkor sem,
nem mobilnet, routeres net kapcsolatszinkronizálás szerintem jól állítottam, mert az újabbak simán megjelennek
háttér adatforgalom: be
automatikus szinkron: be
másnak is így működik? -
spiritex
veterán
Próbáld ki az én módszerem. Valamilyen Task Killer programban (én erre is az Android Assistant 17-et használom) leállítod a Launcher folyamatot. Nálam ilyenkor 1-2 másodpercre eltűnik minden ikon és widget a képernyőről, majd mind visszajön, de immár a hiányzókkal, vagy problémásan működőkkel együtt.
-
supercharley
tag
Szerintetek 3G képes táblagépen lehetséges a telefonálás? Mondjuk egy Motorola Xoom(Android 3.1)-on, ha van hozzá egy BT headset, van benne SIM kártya, akkor egy tárcsázóprogram feltelepítése után lehetne vele telefonálni?
Bocsi, ezt nem ide kellett volna írnom! Megyek vele másik topicba!
-
Mauzes
addikt
Úgy tudom, akkor csinálja, ha az SD-n van a widget programja, de keress rá itt, mert valaki talált rá valamilyen megoldást.
zedok: az egyik legrészletesebb és ingyenes: WidgetSoid2.X, magyarították is, én a SwitchPro-t használom, mert szerintem szebb. De nálam pl. CM7 ROM van fent, és a státuszbárban is van energiasáv widget, nagyon hasznos, ha home-ra lépés nélkül akarsz kapcsolni valamit.
-
zedok
őstag
Hali! Tudnátok ajánlani jóféle, energiasáv widgetet? Nem tudom h jó névvel illetem-e de ahol lehet állítani pl. wifi,fényerő stb beállíátásokat! Előre is köszi!
-
Breki
veterán
ADW EX-nél a probléma van a widget betöltésével felirattal találkozott már valaki
?Megcsinálom a widgeteket és újraindításkor vagy launcher váltása után ez fogad.
VAn erre valami egyszerű megoldás? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Rickazoid #17773 üzenetére
Call Meter 3G tudja ezeket, kivéve azt, h külön állítsd be a programokat, amik adatforgalmat generálnak... de ha írsz a készítőknek ezzel kapcsolatban, biztos h jó 5letnek fogják venni, és elkezdik fejlesztgetni
-
Mauzes
addikt
Miért van az, hogy az ES Explorer LAN-on keresztül nem látja azokat a fájlokat, amiket a megosztott mappába egy új mappával teszek be?
Tehát ha egy fájlt a számítógépemen megosztott mappába (legyen X) teszek, azt látja az ES. Ha egy új mappát másolok az X mappába, akkor az ES látja az új mappát X-en belül, de azt a fájlt, ami az új mappában van, azt már nem...
-
Rickazoid
addikt
Van olyan monitorozó program, amit lehet Okostarifával használni? Magyarul megadható neki, hogy melyik programra számolja és melyikre ne az adatforgalmat, esetleg fehér listára lehet felvenni programokat, amik adatforgalmát nem számolja bele, illetve megadható neki két perckorlát és hogy melyik telefonszámot melyikbe számolja, amik közül a telefonkönyvben nem szereplő összeset ugyanahhoz számolná, amihez a más hálózathoz tartozó számokat rendeltem, illetve van fehér listája is, hogy melyik számokat ne vegye figyelembe.
-
dokee78
félisten
Valaki keresett itt mp3-hoz tag editort.
Találtam egyet,bár nem sok állítási lehetőség van benne. -
VD
őstag
válasz
Speed limit #17762 üzenetére
Kamu oldalra visz a videó alatti link.
-
porse
őstag
válasz
Speed limit #17762 üzenetére
Ez csak egy videó a telefonon.
Szerintem..
-
Speed limit
tag
Sziasztok!
Tudom hogy nem éppen itt kellene megkérdeznem de talán jártasabbak vagytok ebben a témában.
Szerintem kamu az egész de azért valahol bízok benne hogy nem.
Nos tehát létezik hogy van/lesz droidra f1 2011 ebből gondolom.
Bocs a hülyeségért de kíváncsi vagyok
-
vétó
aktív tag
válasz
Dyrtyho #17760 üzenetére
esetleg az official twitter app?
-
Dyrtyho
őstag
Tudnátok ajánlani egy jó twitter app-ot ? Mert én eddig a Tweetcastert használtam,de a nagy mérete miatt letöröltem,felraktam valami sárga lógós twitter-facebook-foursquares appot,az úgy nem tetszett,vissza tettem a tweetcastert,de az meg nem úgy néz ki mint előtte,és ezért szeretném kérni a segítségeteket
-
sqpp
őstag
Valaki nem tudja h hogy kell készíteni bootanimációt mert angolul van leírás de kicsit bonyolult
nem tudna adni vki ötletet vagy leírást -
porse
őstag
válasz
-=Vacsek=- #17748 üzenetére
Missedit-et nemtudom, de Advanced clock widget-be lehet.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Tudja vki h a missedit-be h kell font-ot cserélni?
Másik meg mondjatok egy olyat órawidgetet ahol szintén lehet font-ot cserélni. Köszii!
-
aggleány
addikt
SIMI folder nem szép. Tetszik még egy másik is, amihez lehetett beállítani saját képet is a foldernek, de valamiért ez a kis képekkel teli tetszik nagyon, és az én telómon csak a mappa képe látszik, nincsenek benne kis képek.
Ha van még más ötleted is, ne kímélj.
Nagy kérdésem van: LG Optimus Black látja a 3G-t, de nem tud felmenni rá. Hálózat GSM és WDCMA-n, net van a kártyán. Mi lehet a baja? Van valami ötletetek?
-
dekanov
tag
Sziasztok!
Ismertek olyan, vagy ahhozn hasonló appot, mint ami az spb shell 3d ben van flikr képnézegetős widget képkeret? -
aggleány
addikt
Ez a GoToApp kb. olyan, mint egy akármilyen app organizer, tehát mappákba teszi (illetve lehet rendezni) a cuccokat. Olyat is lehet, hogy csak egy ilyen mappát teszek ki, amiben az általam választott progik vannak vegyesen? Ha igen, hogyan? Arra már rájöttem, hogy hogyan tudok új mappát csinálni, de egy ilyet is ki lehet tenni?
-
Koga777
tag
válasz
Koga777 #17635 üzenetére
Még ajánlok játékokat:
Random Mahjong
ConnecToo Free
Pick a Stick
Hex Slide 1000
Seven Stars 3D LiteAz alábbiak fizetősek, az Amazon Appstore-ból töltöttem le régebben ingyenesen:
Plants vs. Zombies (nem találom a market linkjét, az Amazonos linket adoma meg)
Yumsters(Töltsétek le a Getjar appot a marketből, csomó fizetős játékot és appot ingyenesen tölthettek le)
-
DonMedve
addikt
Abban tudnátok segítteni,hogy miért van az a widgetlockerben,hogy beállítok egy lock témát,jelen esetben az egyik miui lock témát,de amikor újraíndíttom a telefont,akkor valami HTC szerű lock jön be.Bemegyek a lockerbe ott pedig a sablonhoz azt írja ami elvileg be van lőve.Ha nyomok egy mentést akkor visszaáll.Van tippje valakinek?
-
Breki
veterán
válasz
TazLeacher #17735 üzenetére
Nem az enyém, de szerintem így megtalálod
SGS2 Windmills wallpaper
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van értelme ezeknek a Battery Saver, Battery Calibration appoknak? A Defy-m üzemidejével nem vagyok kibékülve gyári ROM alatt, érdemes megpróbálnom? Mit ajánlotok?
-
bull84ghia
őstag
Hello
Olyan progit tud valaki amivel mappát tudok létrehozni a menüben? Olyanra gondoltam mint a go launcherben van. -
janos1988
addikt
Hello.
Valaki nem tudja, hogy a youtube hol tarolja a beallitasait droidon? Ugyanis nehany napja neztem videokat a youtubeon es veletlenul szinkronizalas kozbe lejott a fenti - lehuzhato - menu es en ranyomtam. Azota csak akkor van normalisan az oldalakhoz igazitva youtube video ha elforgatom 180 fokba. De ugy a betekintesi szog egy kalap f*s. Rohdt idegesito, hogy eddig jo volt es egy ilyen kis dolog miatt elb@szodik. Itt van ket kep is hozza.
-
sqpp
őstag
válasz
silboy #17721 üzenetére
Ha Cyanogen Mod vagy hasonló van vagy talán 2.3 ugye mivel azt irtad akk van alapból benne olyan h jelszót kell beirni ha fel akarod oldani
a beállítások / biztonságnál tudod ezt bekapcsolni vmi pinkód,tudom furán hangzik de télleg ez arra van h a billentyűzárat lejelszavazd nem arra h a telefont indításnál -
silboy
aktív tag
Missed Reminder vajon nálam miért nem működik?Autostart kipipálva,android 2.3.3,SE Xperia Mini Pro.Illetve olyan alkalmazás létezik amivel jelszóval védhetem a billentyűzárat alkalom adtán?
-
chab7
addikt
válasz
dokee78 #17719 üzenetére
Én erre az értesítési felületen levő képernyőforgatás enged/tilt gombot használom csak. Mikor pl ágyban fekve olvasok rajta vagy ilyesmi, nekem ne forogjon ha én is oldalra fordulok
A romban amit használok ez az értesítési sávon van, de létezik hozzá widget gomb is - mint a wifi, apn stb (szvsz ezt felesleges külön apponként megadni egy újabb appal) -
dokee78
félisten
Melyik appal lehet szabályozni,hogy bizonyos alkalmazásoknál ne forduljon el a kijelző?
-
Anulu79
addikt
A Drag Racing nevű játékkal játszik valaki?
-
flash-
veterán
sziasztok
nekem olyan androidos programra lenne szükségem amivel lehet több hivástiltási profilt létrehozni,és ezeket widgetbe ki lehet pakolni.
tudtok segíteni?
-
engine88
aktív tag
törölve -
dokee78
félisten
Gallery lock appot elrejtettem a Hide opcióval,valaki tudja,hogyan tudom visszahozni?
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Van egy Galaxy Ace telefonom. A gmail-es címtárat használom a telón is. Egy gmail-es csoporthoz szeretnék hozzáadni egy kontaktot a telón, viszont sehol nem találok ilyen funkciót a telefonban. A számítógépen gond nélkül hozzá tudom csapni, és szinkronizálódik, de az lenne kényelmes ha ez fordítva is működne. Csak a "Starred in android" csoporthoz tudom hozzádobni az embert a telóval :S
Van erre valami ötlet, vagy valmait nagyon nem veszek észre
Kössz
-
sqpp
őstag
Megvan mit csinálok
Egy hemi motor fog animacioban ketyegni az bootscreen-nél es ugy a hang -
dim dim
tag
Üdv fórum!
Vajon mi okozhatja azt, hogy mostanában néhány app szőrén-szálán eltűnt a telefonról (Zte blade android 2.2-vel)?
Mi történt? Azt látom, hogy az eddig működő app ikonja alapértelmezettre váltott, és hiába nyomon, nem indul.
Nézem az installed appok között-ott sincs.
Nézem a marketen-a státusza install-tehát itt se látja telepítve.
És ez már vagy egy tucat app-pal megtörtént-de hova tűnnek? Én nem telepítem le őket.
Tipp?Köszönöm
-
-
spiritex
veterán
válasz
-=Vacsek=- #17705 üzenetére
Ezek tök jó értékek!
Nekem a TV24 az valami 3-4%-os volt, a Kettős Óra meg olyan 4-5% körül!!!
Mondjuk én a kijelzőt is 10%-os fényerőn használom, teljesen elegendő nekem. Nem szeretek állandóan töltögetni, bár ez prioritás kérdése, kinek mi fontos.. -
Marcelo
csendes tag
Köszönöm a tegnapi válaszokat.Akkor ezek szerint vegyek egy wifi routert és azt kössem össze a modememmel.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Temu
- PlayStation 3
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezetékes FEJhallgatók
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest