- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Fireman67
aktív tag
-
Fireman67
aktív tag
válasz
aggleány #16491 üzenetére
"Fireman67né hátha résen van"
Egy szürke pumára?Nekem megvan a Regina 3D pro..az összes kellékével együtt.
Anno, mikor azt mondta itt valaki, hogy vetekszik az SPB M. S. 3D-vel, nem hittem.
De a full. verziónál rájöttem, hogy mire mondta.
Csakhogy a SPB rezzenés nélkül működik a Pengén, a Regina meg úgy szaggat, mint Anyósom ahogy a nokedlit szokta....(Valaki megspékelhetné ezt a témát!)
Ami nálam még mindig bejön, az a GDE nevű kis téma, ami eszméletlenül stabil és gyors, még csak nem is csúnya. A másik favorit még mindig a Sony Ericsson XPeria X12. téma. -
droti25
őstag
Sziasztok!
Melyik a leghasználhatóbb,leggyorsabb kontakt/hívás kezelő program?
-
aggleány
addikt
válasz
Fireman67 #16489 üzenetére
Aranyos vagy, de vigyázz, Fireman67né hátha résen van.
Folyik belőle a kávészem?
Nekem megmaradt a gyári TW-alap, alul a négy ikon, de a menü elrendezése más lett. Bennragadt a TW az Home-on?
Keresek minél izgibb, különlegesebb launhcereket! Nem baj, ha nagy a hardverigénye.
-
Jadro
veterán
Nicsak, van elixir2! Aki ismeri, annak ajánlom az újat, mert szebb lett és sokrétűbb, aki meg nem ismeri, próbálja ki mert nagy okosság.
-
Mercutio_
félisten
válasz
supercharley #16477 üzenetére
Az AllCallRecorder tökéletesen működött a 2.1-en és később a 2.2-es droidon is kelzsoca-féle FLB_R10B Lite-tal, mindkét felet rögzítette szépen
, de mióta Gen2-esítettem a blade-et és felraktam a 2.3.4-es Sweet Dreams III-at folyton "can't stop recording"-ot dobált és a felvett file-ok hibásak (lejátszhatatlanok) voltak, a marketről telepített verzió pedig közölte, hogy a blade nem alkalmas a hívott hangjának rögzítésére
-
Breki
veterán
Mai ajánlat
MX Home - 3D Launcher
[link] -
aggleány
addikt
atillaahun
Az igaz, hogy mindig kapok választ, de attól még kinyílik a bicska a zsebemben, amikor azt olvasom valahol, hogy "nőnek jó lesz az". Ilyenkor általában valami nagyon egyszerű, vacak készülékről van szó. Meg ilyenek is vannak, hogy "Nőnek? Androidot? Minek?" Ezeket elég rosszul tűröm, és több olyan fórum is van, ahol egészen egyszerűen nem is veszik észre, hogy válaszoltam valamire vagy kérdeztem valamit.
Pl. most az előbb Te sem reagáltál nekem, csak egy fiúkollégának, de Rólad tudom, hogy biztosan benézted a dolgot.
PBA
Neked a neved miatt simán megoldható a "nőiesítés", cseréld le a képet egy női fejre, és kész. Én inkább fiúsítanám magam, de ezzel a nickkel kicsit hülyén nézne ki.
Nem izgulok, már megszoktam.
Van egy pár ember, akinek nem vagyok hajlandó válaszolni, mert még régebben minősíthetetlenül viselkedtek - nem sok ilyen fórumtárs van, nekik majd válaszolnak mások.
petipetya
De jó Neked, hogy elég a 8 GB-os kártya! Én már nagyon várom, hogy kijöjjön a 64-es, mert van még egy csomó film, amit szívesen magammal hurcolnék, és most nem fér el.
Az a vicc, hogy 20 percnél többet összesen nem néztem filmet telefonon, de azért fontos, hogy minden kedvenc folyamatosan nálam legyen. Ez valami érdekes fejlövés lehet, de hát ez van.
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #16464 üzenetére
Ugyanezt mondhatom el én, mint tapasztalatot.
Emellett még a Desire topicban mondták nekem, hogy a class6-os kártya egy ideális arany középút, mivel gyorsan írja/olvassa a kis méretű adatokat a kártyán. Ebből kifolyólag igazi hasznát azok látják, akik főzött rommal és scripttel az sd-n lévő ext partícióra telepítik az alkalmazásaikat. Persze azoknak is hasznos, akik 2.2+ android verzió esetén az sd-re mozgatják a támogatott alkalmazásokat, illetve minden olyan dolognál hasznos amikor az sd-ről kell adatot olvasni (zenelejátszás, cache az sd-n stb.).
Mivel hallgatok a nálam tapasztaltabbakra, így nekem is egy class6-os kártya figyel a telefonban. 8GB-os, mivel nincs szükségem nagyobbra (zenét nem hallgatok, filmet nem nézek, pendrivenak bőven elég).
Külön érdekesség, hogy melyik telefonomban milyen sd volt alapból:
- Milestone: class2 8GB
- X8: 2GB, a class nincs ráírva de a mérés eredménye megegyezik egy class6-os sebességével
- Desire: class4 4GB
- Desire S: class2 8GB -
decibel
aktív tag
Kösz a válaszokat, ezzel akkor együtt kell élni.
-
supercharley
tag
válasz
Mercutio_ #16440 üzenetére
Jól látod, de én a pro-t használom. Telefonbeszélgetést sokan szeretnének rögzíteni(én is), de én jelenleg erre nem találtam használható megoldást a telefonomra. Nincs olyan ami megbízhatóan rögzítené mindkét fél hangját. Általában csak a te, vagy csak a partnert hangját rögzíti. Talán valami személyiségi jogi problémák vannak a háttérben.
-
PBA
aktív tag
válasz
aggleány #16474 üzenetére
Persze, ebben is igazad van, de szerintem még pont nem mentem azon bizonyos szint alá, persze mindenkinek máshol van a tűréshatára.
Nem gondolom, hogy sérelem vagy gond vagy bármi esetén ne tehetnél megjegyzést, nem kell mindent benyelni, kifejezheted a nemtetszésedet, nem Kun Béla idejében élünk már szerencsére.
Én amúgy sem szoktam véka alá rejteni a véleményemet. Ez sokak számára lehet kellemetlen, de legalább egyenes vagyok és nem támadok senkit hátba. Plusz mástól is ezt várom el, ha valami nem tetszik, bátran közölje velem.
Ez tök normális - szerintem.
Amúgy meg a topiktársnak igaza van, ha kérdésed van/lesz, lányként/nőként abszolút előnyben vagy, sokkal több és kimerítőbb választ fogsz kapni, mintha mondjuk én tenném fel ugyanazt a kérdést.
Ez is tök normális dolog, ez a világ rendje. Azon meg ne izgulj, ha valaki diszkriminál itt a fórumon a nemed alapján, elmehet a sunyiba és ennyi.
-
atillaahun
veterán
válasz
aggleány #16474 üzenetére
"Régebben morcos voltam, ha egy kérdésre válaszoltam, és ugyanazt a választ csak a fiúkollégának köszönték meg, ma már nem érdekel."
Viszont lányként jelentősen több, tartalmasabb és gyorsabb választ kapsz a kérdéseidre. Még mindig te jársz jobban. Én is fontolgattam már egyébként a névváltást mondjuk rozi-ra, valami kis copfos kislány fejecske avatar-ral betársítva.
-
aggleány
addikt
Igazad van, de nem érdemes egy bizonyos szint alá menni. Nem mások miatt, önmagad miatt. Régebben morcos voltam, ha egy kérdésre válaszoltam, és ugyanazt a választ csak a fiúkollégának köszönték meg, ma már nem érdekel. Néha persze én sem tudom megállni, hogy megjegyzést tegyek, de utána mindig megbánom. (pirulós szmájli + kacsintós kollégája - telóról írok, bocs).
-
PaFec
aktív tag
Nekem a tabom ezt alapból tudja.
-
PBA
aktív tag
válasz
aggleány #16457 üzenetére
Ok, "peace", nincs semmi gond.
Amúgy az érzékeny női léleknek is megvan a maga helye és ideje, tehát ne zavard el otthonról véglegesen.
Azért ha megfigyeled, a legtöbb tag tud megfelelően kérdezni, válaszolni, a választ értékelni ezen a fórumon. A szóban forgó témában kérdező kolléga (véleményem szerint legalábbis) értetlenül fogadta a válaszokat, javaslatokat, és a topiktárs által finom iróniával írt választ sem értékelte.
Emiatt dőltem a kardomba és született a válaszom olyan stílusban, amilyenben.
Szerintem nem csak én fáradtam le.
Na mindegy, ez már történelem.
-
PBA
aktív tag
válasz
decibel #16467 üzenetére
Nem nálad van a gond. Amikor feltöltesz valamit a youtube-ra, akkor meghatározhatod, hogy mobil készülékeken is lejátszható legyen vagy sem. Tehát nem kodek vagy hardver korlátozásról van szó, hanem egészen egyszerűen az nem engedélyezte a mobilos lejátszást aki feltöltötte az adott videót. Azt ne kérdezd, hogy miért tiltotta le, ennek akár szerzői jogvédelmi okai is lehetnek.
-
decibel
aktív tag
Az én készülékemben van a hiba, vagy az általános, hogy bizonyos youtube videókat nem lehet mobilon megnézni pl ezt: [link]
Van neki 360 és 480p verziója is, feltöltés után meg a youtube valami egyen kodekkel átkonvertálja az összes videót nem?
-
-
szige
tag
Sziasztok. Használ valaki olyan app-ot, amivel elutasított hívásnál üzenetet lehet küldeni a hívónak, hogy elfoglalt vagyok, majd visszahívom? Marketen én is találtam (pl. I am busy, Quick Message), engem most a tapasztalatok érdekelnének.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #16462 üzenetére
Elég sok helyen lehet olyasmiket olvasni, hogy fontos, hogy gyors legyen a kártya. Én nagyon sokáig egy Class 2-es kártyát használtam, és egyáltalán nem éreztem, hogy lassabb lett volna, mint a mostani Class 6-os. A másolás az lassabb volt, de mint azt Te is írtad, egyszer kell kiülni, és készen van.
-
atillaahun
veterán
Az eredeti topicban nem sok esélyt látok a válaszra, így bátorkodnék itt is feltenni a kérdést.
Olvasom, most szóba került az SD, én is éppen egy szép nagyot tervezek venni, viszont nem szeretnék rá sokat költeni, így arra gondoltam a sebességén spórolnék.
USB-n nem sokat másolgatok a kártyára gépről, (inkább csak egyszer tenném rá a dolgaim, hogy kéznél legyenek) így ha egy Class 2-eset vennék, akkor más tekintetben nem hátráltatná, vagy lassítaná a telefont, ugye? -
Psychonaut
veterán
válasz
atillaahun #16459 üzenetére
Bár jogosan merül fel a kérdés, hogy a félig meddig készenléti értelemben vett GPS nem-e fogyaszt többet mint a WiFi.
Szerintem de, persze csak tipp. -
atillaahun
veterán
Nekem is eszembe jutott még egy dolog a -hogyan spóroljunk a WiFi-vel kapcsán- bár inkább csak általános okolás végett, mert az eredeti kérdező már látszólag nem érdekelt.
A próba még csak tervben van, addig marad amit olvastam róla - Tasker: ha valaki jellemzően csak X (~2) helyen használ WiFi-t, teszem azt otthon és munkahelyen/iskolában, akkor GPS koordináták alapján a progi tudja automatikusan kapcsolgatni.
Bár jogosan merül fel a kérdés, hogy a félig meddig készenléti értelemben vett GPS nem-e fogyaszt többet mint a WiFi. -
chab7
addikt
Viszont ha csak óránként nézi meg akkor mi van azokkal a wifikkel amikre az eltelt óra alatt rá lehetett volna csatlakozni? Ha meg csökkented az időintervallumot akkor közeledik a fogyasztása a gyárilag is használatos állandó wifi figyelőshöz.
Logikusan nézve én továbbra is a gyárit preferálom és javaslom. Nem vészes a fogyasztás növekvés, a már használt wifikre pedig auto rákapcsolódik. -
aggleány
addikt
Nem zavartad meg az érzékeny női lelkemet, mivel nem tartok ilyet itthon. Nem a mondanivalóval, mindössze a stílusával volt bajom, mert ebben a topikban ez nem igazán megszokott. Mivel láthatólag senki mást nem zavart, vedd úgy, hogy nem szóltam.
Mr X
Nálam a progik ki- és bekapcsolása elég sokat eszik, de lehet, hogy ez is készülékfüggő.
Az elvileg és a gyakorlatilag között én már elég sok különbséget fedeztem fel android-fronton.
-
Mr X
veterán
válasz
aggleány #16455 üzenetére
Logikusan végiggondolva, csak a program miatt lehet ez a jelenség, valamit nagyon pörgetett a háttérben. Ha jól működik, akkor a köztes órában csak az időt kell figyelnie, az meg nem eszik többet, mint egy ébresztőóra-app. A megadott időnként bekapcsolja a wifit, az keres egy percig, aztán kikapcsolja és megint egy órán át ~0 fogyasztás.
Tehát elvileg sokkal kevesebbet kellene ennie, mint egy folyamatosan szkennelő wifinek.
-
sqpp
őstag
Tud valaki olyan alkalmazást aminek segítségével olyat tudok előidézni hogy ha fel akarnám oldani a telefont a hangom kellene hozzá?
-
Borg76
tag
Hello.
Szeretném kipróbálni az Order&Chaos nevü játékot, de ha jól tudom, csak wifin hajlandó elindulni. Van erre valami megoldás? Nem értem ez mire jó a készitőknek, biztos vannak páran akik mobilneten szeretnék játszani. Ha valaki tud megoldást szívesen fogadom. Köszi.
-
KÁGÉBÉ
csendes tag
Van egy olyan gondom, hogy homályosan látom csak a betűket, és erre is reméltem megoldást valamilyen progi segítségével, de egyelőre nem találtam ilyet.
Ebben kérnék segítséget, hogy egyfelől a beérkező hívásnál mondja a hívó nevét, másrészt, hangbemondásra tárcsázza a célszemélyt......... Köszi.... -
Mr X
veterán
válasz
Mercutio_ #16440 üzenetére
Bár nem használok ilyeneket, de a Total Recall-t próbáltad már?
-
Mercutio_
félisten
válasz
supercharley #16276 üzenetére
Ingyenesnél jól látom wav-ot kell beállítani, akkor időkorlát nélkül rögzít, de különben 3 mp után pausol?
A próbaverziónál is működik (ha beállítom) az automatikus wav-ból mp3-ba konvertálás és utána wav-file törélés?Beszélgetést senki nem szokta rögzíteni?
-
chab7
addikt
Annyit írtatok itt a köpönyeg widgetről, hogy feltettem én is. A weboldalukhoz képest a widget tényleg nagyon jó. Azt kellett megoldanom ezután, hogy a Fancy widgettel együtt ne legyen 2 időjárás is, de a Fancy ha csak órát mutat nem éppen szép. Keresgéltem hát kifejezetten csak óra widgetet és erre akadtam:
ClockQ(és ha a köpönyeg automatán állítaná a tartózkodási helyet... vagy esetleg állítja?)
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek amit elinditva a telefonomon látom a szgépem képernyőjét és irányitani is tudom bárhol is vagyok!
A teamviewert probáltam de kicsit lassu volt!
Vki tudna még alternativákat mondani? -
Nova96
őstag
Üdv ki tud jó játékokat?
Angry Birds,gun bros,pocket legends.pew pew-1-2,death worm,fruit ninja,robotek hd.
Előre is köszi,fizetős játék is jöhet. -
Pityesz78
tag
laptop mobilinternetét meg lehet osztani valahogyan a telóval?
-
-=Vacsek=-
senior tag
bocs ezt rossz helyre ment..
-
vendingo
veterán
válasz
somnia #16426 üzenetére
Nem egyszerre leszek ott, csak nagyon nincs kedvem folyamatosan állítgatni, ha létezik egy olyan app, ami egyszerre tudja mutatni. Ráadásul évente nem 1x-r, meg 2-x-r utazok.
TRob1 Képzeld vendingo évente sokat utazik sok helyre, és itt nem a szomszéd városra gondolok. Évi 5-10 repülés + országo(kon)n bellül is sokat közlekedek
-
vendingo
veterán
-
sqpp
őstag
https://market.android.com/details?id=yuku.mp3recorder.full&feature=top-paid
ha valakit érdekelne ennek a programnak a magyarítása akkor felteszem -
vendingo
veterán
Tudnátok mondani egy APP-ot, ami egyszerre több város időjárását is képes megjeleníteni?
Nagyon fontos lenne! Lehet akár fizetős is. -
TRob1
veterán
-
sqpp
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek!
ja és amúgy ti mivel fordítjátok az alkalmazásokat és hogyan mert érdekelne
én is lefordítanék pár alkalmazást.D -
Pityesz78
tag
Létezik olyan prg ami a gps-t a telóról továbbítja usb-n v blúcuccon?
Hogy a notin tudjak navit használni? Garmin kompatibilisen! -
sqpp
őstag
Nem tud valaki egy JAR emulatort?:S
mert vannak olyan jar-os játékok amik nincsenek android ra és nekem jólenne megoldani valahogy:S igaz h van egy k800om is amin tudok játszan ide még is jobb lenne egy telon ami persze jobb is.
Szóval megköszönném ha tudna valaki segíteni -
Womb
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #16406 üzenetére
Ha megnyitod, jobb felső sarokban van egy kör.
Ott lehet megnyitni az opciókat.
A villanykörte büntet -
nonames
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, létezik-e olyan app amivel világítani lehet /kijelzővel/ és mindezt kilehet tenni widgetnek is!
Üdv.: Nonames
-
Womb
senior tag
Android Market.
2G-3G OnOff -
Xanyi
tag
Van-e olyan Widget, amivel gyorsan lehet váltani 2G és 3G között?
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Revolut
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest