- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
Hahó!
Olyan zenelejátszó progit keresek, ami képes SMB megosztáról is lejátszani zenét problémamentesen. BuzzPlayer kilőve, nem jelenít meg borítóképet, sem böngészés sem lejátszás közben és nem írje ki az ID3 tageket...
Vagy másik megoldásként egy olyan progi kéne, ami a készülék minden bootolásakor automatikusan mountol egy SMB megosztást és akkor elvileg elég lenne egy szimpla lejátszó is, abból meg van elég...Előre is köszi!
-
mcs10
tag
sziasztok!
erre mi a megoldás?
"no applications can perform this action" -
sbazsi
veterán
létezik progi, ami eltünteni a "slide to unlock" részt, de a pattern unlockot nem?
előbbire több progit találam, de ezek mind olyanok, hogy a biztonságot is kiiktatják, rögtön bekapcsol a készenléti képernyőre.
szóval olyan kellene, aminél bekapcs gomb után nem kell "slide2unlock", hanem rögtön jön a pattern/pinkód... -
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #16187 üzenetére
MarketEnablerrel maximum.
-
atillaahun
veterán
Nem tudjátok hogy lehetne rávenni Marketet hogy ne csak a magyar nyelvű értékléseket mutassa? Emiatt most nem váltanék vissza angolra.
-
chab7
addikt
válasz
hodostamas #16176 üzenetére
Ha már helyi mérőállomások adata akkor meg idokep. Na annak részletes a hőtérképe. De mondom, nálam a Fancy is azt adja amit az itteni állomás. Mázli.
-
Jadro
veterán
Battery mix. Jó cucc.
-
croli
aktív tag
Valami app létezik az akksi hőfokának figyelésére??
(Bocs ha már leírta valaki de kérdezni könnyebb mint visszakeresgetni)
+1:
AZ UNO most mért inkompatibilis a defy-ommal mikor gyári romra simán rá bírtam rakni??
Most meg nem bírom ekkor mivan úszott a money?? -
Jadro
veterán
-
nonames
tag
Jó estét Mindenkinek!
Van egy két kérdés tegnap kérdeztem de nem írt senki semmit, hátha ma valaki aki tegnap nem volt tud segíteni
Előre is köszönöm!
Nonames
-
petipetya
nagyúr
válasz
Meglestem, nálam semmivel sem jobb mint a google:
- koponyeg: 28
- news and weather: 28
- sense: 29 -
róland
veterán
válasz
AW?
-
hodostamas
addikt
-
eddie17
addikt
-
eddie17
addikt
válasz
Sh@dowMAN007 #16172 üzenetére
Most, hogy írtátok felraktam és tökéletesen megy. Frissíti magát, és hiteles hőfokokat ír ki.
Lehet valamivel összeakad nálad. -
Sh@dowMAN007
tag
válasz
zsirfecske #16168 üzenetére
Nekem nem megy a köpönyeg widget.
Pedig többször is volt uninstall. -
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #16169 üzenetére
Annyira azert ne szidd oket, igaz lassan dolgoznak, de figyelembe vesznek mindent
Mikor elkeszult az elso verzio, irtam nekik a hatteret, meg egyeb dolgokat, es pl a hatter valaszthatosag bele is kerult, es eleg kommunikativak. Turelem -
RootRulez
félisten
Google Doc frissült és magyar lett.
Anysoft keyboard is és abban is lett "gyárilag" magyar.
Több ilyen alkalmazást!!!
-
atillaahun
veterán
válasz
zsirfecske #16168 üzenetére
Köpönyeg még mindig kaka, már mióta írtam a fejlesztőnek, hogy hegessze már bele abba a tetves app drawerbe az ikonját, mer a widget olyan ronda, hogy közízlést sért, máshogy meg ugye nem indul. Aszonta jó persze tervbe van. Úgylátszik azóta kiesett belőle.
-
sssz
őstag
válasz
-=Vacsek=- #16164 üzenetére
-
elfelejtette
veterán
válasz
-=Vacsek=- #16164 üzenetére
Most az Energiagazdálkodás widgetre gondolsz? Mert akkor az Extended Controls jó alternatíva lehet számodra.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Azt mondjátok meg nekem hogy tudom lecserélni a wifi gsps bluetooth meg a repülős widgetet vmi fasza átlátszóra?
Gyári defy widgetek vannak rajta.
-
Mappa
addikt
wifi-n is próbáltuk adatforgalom is pipa, bár itt Óbudán elég szar a 3g de ettől függetlenül netezni lehet a telefonon wifi is meg 3g....
ha felmegy a gmail oldalára és ott próbál bejelentkezni akkor a belépés gombra nem reagál semmit, már az én acc-mal is próbáltuk ugyanazt dobja vissza, hogy nem elérhető átmenetileg a gmail/google server vagy az ön fiókjával van probléma, esetleg gépelési hiba... de hát tényleg vicces mert enyémmel sem és kollégám acc. sem lép be.
-
Mappa
addikt
üdv.
kollégám napokban vett egy s5570 samsungot... ma próbálta a gmail acc. összekapcsolni a telefont de már 2 órája sikertelen a kapcsolat 20x próbáltuk minden karaktert jól írtunk be... már csak arra tudunk gondolni hogy a gmail sync szerverével van gond mert ez egyszerűen hihetetlen egy android+google párosnál, hogy nem sikerül....
ötlet
-
razorka777
veterán
Sziasztok.
Nekem olyan progi kéne,amivel csengőhangot tudok névhez rendelni.keresgéltem ,de nem találtam. -
St3ven
addikt
Kiadták a legújabb, ezúttal már 2.0-ás Köpönyeg.hu időjárás widgetet.
Legnagyobb örömömre bekerült egy widget minimalista designnal, nagyon állat:
-
sssz
őstag
válasz
-=Vacsek=- #16119 üzenetére
pure grid calendar:link
rengeteg skin, azt hiszem olyan is van amilyet te linkeltél
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
3 programot keresek:
1. Telefonhívásokat (mindkét fél) rögzítse. (Eddig All call recordert használtam, de a kelzsoca féle SweetDreams III óta a régi hibásan rögzít a marketről telepített pedig közli a Blade-re amivel eddig működött gond nélkül, hogy a készülékem nem alkalmas mindkét fél rögzítésére
)
2. Valami olyan diktafon szerű program ami akkor is folytatja a felvételt ha elsötétül/-títem a kijelzőt.
3. Olyan program (vagy a jelenlegi olyan változata) ami a híváslista törlésénél lehetővé teszi, hogy tételesen kiválasszam mit akarok törölni és mit nem. (A korábbi 2.2-es Jellyfish még tudta a mostani SDIII-as nem) -
elfelejtette
veterán
válasz
hodostamas #16143 üzenetére
Figyeltem rá, úgy volt halkabb...
Vagy ha gondolod, rakd fel és nézd meg a különbséget . -
hodostamas
addikt
válasz
elfelejtette #16142 üzenetére
PowerAMP-nal arra ugyelni kell hogy EQ haszanalata mellett automatan lejjebb veszi a gain-t, es sokkal halkabb lesz. Lehet csak ezert volt halkabb
-
elfelejtette
veterán
válasz
dokee78 #16135 üzenetére
Én inkább a MortPlayer Music (beta) programot használom. Nálam jobban bevált, mivel ingyenes, van benne eq, tud mappánként is lejátszani, és nálam hangosabb volt, mint a PowerAMP...
-
St3ven
addikt
A Beautiful Widgets-ben hogyan tudom kitenni a szélsebességet is az adatok közé?
Az istennek sem találok erre opciót...
-
dokee78
félisten
Próbáltátok már ezt az appot,ér-e annyit,amit az ára sugall?
-
dokee78
félisten
válasz
TazLeacher #16128 üzenetére
A Mini Pro bizony hogy 1GHz.
X10 Mini Pro 600MHz
Mini Pro 1GHzaggleány Cikk?
Olyan appról tudtok amivel több Androidos teló tud WIFIN keresztül komunikálni PC nélkül?
-
aggleány
addikt
válasz
Mióta gyártják.
-
Mr X
veterán
válasz
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy egy XPERIA MINI PRO-t szeretnék venni, és az érdekelne hogy azok a progik (legfőképpen a játékok!) amik az XPERIA PLAY-en mennek futnak e a MINI PRO-n??
Mert bár a konfig ugyan az 1GHZ Scorpion + 205GPU, de a kijelző felbontása más.Előre is köszi:
Ákos
-
canniball
nagyúr
Tudnátok ajánlani valami jó kis képnézegetőt, amiben be tudom állítani melyik mappában keresse a képeket? Az sem baj ha van benne olyan opció amivel be lehet állítani hogy ha forgatom a telefont a képet ne forgassa.
-
canniball
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #16124 üzenetére
Akkor biztosan azt is láttad hogy köztük van a Jorte is.
-
canniball
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #16122 üzenetére
Kipróbáltad, biztos nem tud magyarul? Mert akkor tessék ide átfáradni!
-
canniball
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #16119 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #16114 üzenetére
És hol itt a probléma?
-
RootRulez
félisten
válasz
-=Vacsek=- #16114 üzenetére
Így mér nem jó?
-
canniball
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #16111 üzenetére
Próbáld meg a Jorte-t, azzal is lehet ilyesmi kinézetű widgetet csinálni.
-
dokee78
félisten
Használja valaki MSN-re ezt a progit?
Elég jó,nekem bejön.Epinephrine: MSN Messenger
-
stefi68
addikt
Akit érdekel (főleg kezdő felhasználóknak): alkalmazások átmozgatása SD kártyára (a nem támogatottak is!) Move2SD Enabler (root) és App 2 SD Free programokkal magyarított kezelőfelülettel és lefordított súgó és GYIK információkkal.
Bővebb infó és letöltés ITT!
-
sippet
senior tag
-
ERPY
őstag
Ha valaki nem akar várni, és már szeretné az új marketet használni:
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest