- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
celeron
senior tag
Üdv emberek!
Lehet kicsit butaság amit kérdezni fogok, de nincs olyan ébresztő alkalmazás, amivel meg lehetne oldani azt, hogy este teszem azt kikapcsolom a telefont, és reggel akkor amikor az ébresztés be van állítva, bekapcsolná a telefont magától és ébresztene? -
petipetya
nagyúr
válasz
elemke #17377 üzenetére
Bocs ha későn írok. A Tubex erre való, itt a hivatalos honlapja ahol mindig fent van a legfrissebb link: http://www.tubex.me/download.html
-
llaszlo
veterán
Milyen olyan játék van amit lehet online/offline játszani egymás ellen?
Pl worms, meg akár ilyen ki nevet a végén.
Esetleg ha van ilyen táblás társasjáték amit offline/online is lehetne játszani az is érdekelne. -
birbic
csendes tag
nemnagyon megy a facebook beállítása...
-
birbic
csendes tag
Uhh nagyon szépen köszönöm. a Facebookos nekem magas.
ennyire nem vagyok benne ebbe a Témba
A GO Launcher EX-rt viszont megnézem nagyon köszönöm a segítségeteket!!
-
Mr X
veterán
-
birbic
csendes tag
Sziasztok!
Én nekem most lett androidos telefonom, és hát nem nagyon értek ehhez
De segítségeteket szeretném kérni egy két programhoz, hogy van e egyáltalán és hogy mit ajánlotok?!
Elösször is Facebook kelleneIngyenes. 30 as kártyám van a 0.facebookot nemtudom valamiért beállítani
Valami jó kis 3D lapozó kéne ami olyan mint a SPD SHELL 3d csak az ugye fizetős...Hát meg amiket tudtok tanácsolni, ami tényleg hasznos :$
Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket! -
petipetya
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #17482 üzenetére
Az IGO nem ingyenes, nem kompatibilis minden telefonnal és nincs fent minden telefonon alapból.
-
wariror
tag
Üdv Urak!
Tudnátok ajánlani valami jófajta letöltés vezérlő progit. -
elemke
tag
válasz
-=Vacsek=- #17476 üzenetére
Hogy öszinte legyek most hasznàltam elöször a QR kod olvasot.... nagyon süti
ez eddig a leg jobb downloader de sajnos ez sem talàla magyarokat..... -
-=Vacsek=-
senior tag
Plants vs Zombies hatalmas game
-
Polllen
félisten
válasz
Tesztelo.hu #17482 üzenetére
Egyik sem ingyen teszi ezt...
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
hodostamas #17465 üzenetére
És más navit nem használtál előtte? Mert ezek tényleg jó dolgok, de pl. az Igo ezer éve tudja az "automatikus madártávlatot" és a fényerő módosítását.
-
punky10
addikt
Meglepödnék,ha root nélkül tudná modositani...Sajnos egy bizonyos szint után szinte kötelezö a root,még ha nem is hackelené szét az ember a saját teloját...
Az X10 Minit azért rootoltam elöször,hogy fektetve is lehessenb SMS-t irni... -
spiritex
veterán
Keresgéltem és az usr alatt olyat találtam, hogy keylayout az alatt pedig olyat, hogy qwerty.kl
Ebben fel vannak sorolva a gombok Key1-től Key100valahányig, és mindegyik mellett ott van, hogy mit ír, ha megnyomják, ...szerintem. A Key22-nél van az y, a Key 56-nál meg a z.
Ezeket gondolom át kéne írni. De ezt meg lehet tenni nem root-olt telefonon? Gondolom nem... -
Breki
veterán
válasz
spiritex #17475 üzenetére
na amit most írok nem biztos, hogy jó nálad ez mini pro-ra van, de érdemes megnézni azért hátha segít
"root explorer:
system -> usr -> keyboard-config -> keyprint.xml utolsó sorában a "qwerty-en"-t át kell írni "qwertz"-re. Az "en" nem kell a végére. "ha van ilyen neked lehet pont fordítva kell először egyáltalán nézd meg van-e ilyen és mi van benne pontosan
-
spiritex
veterán
Mint a 2. képen, bal oldalt látható:
[link] Ilyen az enyém is. Mivel alapból nem használok ékezeteket, nem bánom, ha nem lesz ékezetem, de mint ahogy már írtam, a Beviteli nyelv állítás csak a virtuálisra hat ki, kipróbáltam már angollal is, magyarral is, semmi változás a kihúzhatón.. -
Breki
veterán
válasz
spiritex #17471 üzenetére
mutasd már meg milyen ez a billentyűzet nálam pont úgy van ahogy te akarod
van alapból rendes ékezetes betűd?mert lehet ugyanúgy lehet átállítani qwerty qwertz-t de akkor ha most van nem lesz ékezet
flash-: pont most találkoztam egy ilyennel próbáld ki hátha megfelel widgetet nem találtam a leírásában !
[link] -
elemke
tag
válasz
-=Vacsek=- #17397 üzenetére
Köszönöm, de nällam nincs fenn a marketen....
-
RootRulez
félisten
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Próbálkoztam a készülék saját fórumában, de ott nincs semmi mozgás hetek óta, próbálkoztam angol fórumokon is, de ott sem találok megoldást a problémámra, ezért fordulok hozzátok, mert ez egy olvasott, pörgős fórum.
Akinek Galaxy 551-ese van, kérem segítsen, hogy hogy lehet elérni azt, hogy a kihúzható billentyűzeten ha y-t nyomok akkor z-t írjon, ha pedig z-t nyomok akkor meg y-t? Évek óta sokat gépelek PC-s magyar billentyűzeten, és a z betű fenti, t melletti pozícióját szoktam meg.
A virtuális billentyűzeten el tudtam érni, hogy felcserélje a két betűt úgy, hogy a beviteli nyelvet átváltottam angolról magyarra, így a z felkerült a t mellé, az y meg le az x mellé, de a kihúzható billentyűzet beállításainál nincs semmiféle lehetőség arra, hogy más legyen a billentyűzet karakterkiosztása, és ha már van ilyen qwerty-m (direkt vettem ilyen telót), akkor használni is szeretném, de így elég zavaró a gépelés.
Néhány helyen ajánlják a shift+space billentyű kombinációt, de sajnos semmire nem jó, nem történik semmi.
Köszi előre is! -
stefi68
addikt
Mozgásérzékelős játékot már találtam egy csomót, köszönöm a segítséget.
Most viszont olyan app-ot keresek amely meg tudja jeleníteni egy adott alkalmazás használatának idejét grafikusan, pl így:
Ez egy MIUI ROM akku statisztikája..., jó lenne, ha ki lehetne szedni belőle, vagy hasonló alkalmazást találni.A probléma ugyanis az, hogy a telefon az Androidos akku stat. szerint vagy szakaszosan, vagy hosszabb időszakokra feléled és ébren marad. Nem tudtam még kideríteni mi zabálja ilyenkor az energiát.
-
RexpecT
addikt
válasz
hodostamas #17465 üzenetére
Ez tényleg nem rossz
.
-
flash-
veterán
sziasztok olyan programokat keresek amivel hivasokat smseket leet szűrni de emellett fontos hogy leheddem vele szűrési profilokat létrehozni és ezeket widgetbe tenni
-
hodostamas
addikt
Ma használtam picit a Google Maps navigációját, és meglepett
Hosszú egyenes úton mikor csak messze van a következő "akció", leveszi a fényerőt, mondván úgysincs semmi érdekes. Majd közeledve egy kereszteződéshez, ismét ráadja.
Ugyan ezen szisztéma alapján automatikusan zoom-ol, pl körforgalomnál teljesen bezoom-ol. de hosszú egyenes úton meg kifele. Apró kis semmiségek, de bejönnek -
-
mifi75
csendes tag
Jól sejtem, hogy Androidon (is, akárcsak anno Symbianon) valamilyen technikai akadálya van a nagyobb belső tárhely alkalmazásának? Egy Xperia Arc-ot próbálgatok (380MB a gyári belső tárhely), de már a gyári szoftverekkel is szaggat pl. kezdőképernyő váltásakor, képek lapozásakor stb. Ha pedig feltelepítem az általam használt kb. 50 appot, akkor gyakorlatilag használhatatlan, kb. 40 MB marad használható a belső memóriából. Így viszont hiába szép maga a készülék, mégis használhatatlan. A Galaxy S II a maga hatalmas belső memóriájával jobban teljesít vagy az is szaggat 50 alkalmazás telepítése után?
-
VD
őstag
Sehol nem írtam, hogy csak az az egy van. Belinkelheted a maradék 189 weather+clock widgetet és wallpapert is.
Az eredeti kérdésre a válasz továbbra is az, hogy a HTC gyári óra widgetjén kívül jelenleg nincs olyan widget/wallpaper ami úgy nézz ki mint a HTC widgeteje, plusz animálnak a számlapok és az időjárást is mutatja. Külön külön van megoldás.
Ha mégis tudsz ilyet ami minden kritériumnak megfelel, azt linkeld.
-
HollyBoni
veterán
-
Arween
senior tag
x10 mini pro-ra keresek olyan app-ot amivel megoldható a gyári rádió kihangosítása.
(vagy olyan rádió app-ot ami kihangosítható)
-
HollyBoni
veterán
Tudtok valami olyan weather widgetet mondani,ami egy az egyben olyan mint HTC-n?Eddig kettőt próbáltam,weather & toggle widget és Beautiful Widget.De egyik sem tudott olyan szép animációt a "perc váltásnál" mint HTC-n.Létezik ilyen?
-
aggleány
addikt
válasz
stefi68 #17442 üzenetére
Ha rosszul irányítod a pingvint a pályán, akkor repül. Nagy ívben!
Nincs semmi az Aldikoval, pont egy olyan verziót kezdtem el, ami nem jó 320x480-ra, úgyhogy hagyjuk, nem téma. Használom angolul, mert még mindig ez tetszik legjobban.
Lasy
Az már múlt idő. Folyton ledobta a témát, amit beállítottam, úgyhogy visszatértem az Aldikohoz. Ez nem dobja le a témát, mert nincs neki, ellenben szépen megtartja a beállított színeket.
-
Breki
veterán
válasz
spiritex #17390 üzenetére
Szóval akkor neked jó helyen van a a betű azt írja ami a bill-en van, de te pont fordítva szeretnéd.
Viszont az írt módban pont fordítva volt és arról volt szó hogy kerüljön a helyére.
Na most szerintem amit te akarsz megvalósítható átrakva angolra viszont akkor szerintem az ékezetek nem lesznek jók. De ezt a telód fórumában kérdezd meg !
Nálam a T mellett van a Z és Y mellett az X
-
stefi68
addikt
válasz
asdasdasd #17440 üzenetére
Persze az App2SD-ből sem mindegy melyiket használod. Csak a "Sam Lu" féle [link] tudja felismerni a Move2SD mahinációját (*support "Move2SD Enabler"), meg persze az android alkalmazáskezelője.
aggleány: Penguin ez jó igaz nem gurul, meg repül de azért kipróbálom...
Rég nem beszéltünk, mi lett az Aldiko-val? -
aggleány
addikt
válasz
stefi68 #17437 üzenetére
Penguin Skiing. Egy pingvin siklik lefelé egy sípályán, halakat kell elkapni menet közben. Van olyan nézet is, amikor Te vagy a pingvin.
-
asdasdasd
tag
Az app2sd, move2sd enabler páros se tud mindent átrakni, nekem ezekkel is betelt a belső memória.
Inkább a link2sd javasolnám, avval szinte mindent át lehet tenni SD-re.
És a widget-ek is működnek SD-ről.Root jog kell, és kell egy külön partíciót csinálni az SD kártyán.
(javaslom a Parted Magic -et particionáláshoz)- Create and remove link for apk, dex and lib files of the applications you select
- Automatically link newly installed apps
- Batch link, unlink, reinstall and uninstall the applications (multi-select mode)
- Uninstall system applications
- List applications, show detailed size information and link status
- Sort and filter applications
- Display available space information of internal storage, SD card and SD card 2nd partition -
stefi68
addikt
Mondjuk EZ sem lenne rossz, de pont ZTE Blade nem támogatott...
-
stefi68
addikt
Akit érdekel, frissítettem a Dialer One v1.3.3 tárcsázóban a magyar nyelvet.
Amíg bele nem kerül a honosítás frissítése Marketen lévő változatba (legutóbb 2 hónap volt!) addig töltsétek innen.Működik benne a tárcsázóról történő ékezetes nevek keresése, valamint beállítható, hogy a hívás végeztével a főképernyőre menjen vissza, 1-2 beépített "skin" is van hozzá.
Kicsit lassabb mint a GO Contacts, de nem annyira mint a Rocket Dial.
****************************************************************************************
Más: nem tudtok ehhez hasonló mozgásérzékelővel irányítható játékokat?Főleg repülős, űrhajós, esetleg autós érdekelne (érdekelné, a gyerekeimet
)
A lényeg, hogy ne sokat kelljen a képernyőt tapicskolni, csak döntögetni...
-
Ombi5
őstag
udv. Galaxy ICE gyari navijahoz lehet vhogy magyar hangot tenni? Vagy van vmi free app navira?
-
TRob1
veterán
Áhá.
Na, 300megánál nincs több appom ami állandóan fut, vagy widgetet használ.
Ha nagy ritkán rádugom usb-n keresztül pc-re, akkor meg semmit nem használok a telefonon, max másolok. De ált. wifi-n keresztül oldok meg mindent. Végülis akkor jól gondoltam eddig is, hogy számomra felesleges az ext (meg asszem a legtöbb ember számára is) -
Mr X
veterán
Plédául, ha sok olyan appod van, ami fut állandóan, vagy widgetet használ. Mass storage csatlakozáskor a telefon leválasztja a fat partíciót, így az ott levő appok nem működnek. Az ext viszont csatolva marad ilyenkor is.
Hozzáteszem, jelenleg nem használok ext-et, mert egy gyenge minőségű sd kártya miatt már többször jártam úgy, hogy egyszercsak eltűnt a partíció. Most inkább átbütykölöm a romot, berakom a system/app-ba az általam használt appokat, ami meg nem kell, azt kihajítom. Így a számomra teljesen felszerelt rom-hoz telepítés után csak 2-3 appot kell felraknom a data partícióra, azokat is azért, mert valamiért a system/app-ba pakolva nem működnek megfelelően (MoboPlayer, ES Explorer root funkciója).
-
-
aggleány
addikt
Nem tölt le, nem az a verzió.
Nem sok appot, nem sokat.
Egy csomó launchert (Xperia Mini), mert nem tudtam, hogy fog-e tetszeni a gyári - bár most azt használom. Plusz pár apróság: teljes verziós Office Suite, Asphalt 5, Penguin Skiing (aszfalt pinvines verzióban), Quickoffice, egy csomó live wallpaper, BS Player, Total Commander, Astro, File Expert, Aldiko (teljes), Crazy Chipmunks, Call Meter NG, Alarm Clock Xtreme, Quick Settings és a Mérges Madarak teljes alapverziója. Összesen ennyi, nincs más.
Launcherből megmarad három, ha már tudom, hogy mik tetszenek, Office-ból is ki kell még próbálni, hogy melyik a nyerő, TC marad, a többit viszont használom.
Meg van a kártyán egy csomó film.
-
aggleány
addikt
Már nézem is.
Megnéztem. Tényleg.
Néztem Astro-val, File Expert-tel és Total Commanderrel.
Köszönöm a gyors segítséget.
Most játszottam vele vagy 20 percet, és mikor megnéztem, hogy mekkora helyet foglal, sikítófrászt kaptam, hogy honnan szedi a többi adatot. Ráadásul telepítésnél teljes netelérést kért.
Nem tudod, hogy az mire kell neki?
Kezd megtelni a telefon.
Belső memória: 292 MB használt, 128 MB szabad, kártya: 14 GB használt, 537 MB szabad.
-
aggleány
addikt
Angry Birds-ügyben kérek segítséget egy hozzáértőtől. Azt írja a játék, hogy 304 KB, egy másik helyen meg 17 503 268 byte. Ez jó lehet?
Az átváltóprogival nem ez jött ki. Bocs a láma kérdésért, de nem értek hozzá, és nem szeretném, ha sutyiban netet használna a kis piszok. Légyszi segítsen, aki tud.
Előre is köszönöm.
-
dokee78
félisten
válasz
spiritex #17402 üzenetére
Nem app kell hozzá.
USB OTG tudja ->Galaxy S2A Moxier Mail-t használja valaki?
Tud magyarul,gmailal együttműködik? -
HollyBoni
veterán
Ezek a remote appok hogy működnek?Kell a gépre wifi kártya,és ugyanazon a hálózaton kell,hogy legyen a gép és a telefon?
-
Koga777
tag
A Titanium Backup tud ilyet. (Lehet, hogy csak a fizetős verzió)
-
spiritex
veterán
Csinált már valaki olyat, hogy egy okosteló usb bemenetére rákötött egy pen-drive-ot valami átalakítón keresztül és oda-vissza másolt adatokat? Van erre lehetőség? Ha igen, milyen átalakító és milyen app kell hozzá? (Samsung Galaxy)
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest