- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Fiery
veterán
Me'g csak par napja ismerkedek az Androiddal (Galaxy S2, v2.3.3), de maris talaltam egy komoly problemat, amire me'g nem leltem meg a megoldast.
A naptarban beallitott esemenynel mikepp lehet a legegyszerubben elerni, hogy a figyelmeztetes hosszabb es feltunobb legyen? Mondjuk minimum 30 masodpercig visitson a telefon, es csak utana adja fel?
A Calendar Notifier-t probaltam, de valamilyen oknal fogva nem mukodik a dolog, ugyanugy csak 1 rovid pittyanas, es kesz. Van alternativ megoldas erre, aka'r alkalmazas, aka'r widget formajaban?
Szerk.: A Calendar Notifier egyebkent sem lenne tokeletes megoldas, ugyanis abban csak vegtelenitett figyelmeztetes vagy nehany ismetles van -- olyan megoldas nincs abban sem, ami X ideig riasztana csupan, es az X-et en allithatnam be.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- SzoftverPremium.hu
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest