Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Aktív témák
-
Prien
addikt
Valakinek nincs meg véletlenül a chat.hu apk? Eltűnt a Playről, se telóról, se gépről nem látom.
-
Prien
addikt
Nagyon tuti ez a Swype béta, nálam is szuper SGS 2-esen!
-
-
Prien
addikt
Tud valaki olyan alkalmazást, ami az értesítési sávban elhelyez egy kezdőképernyőre váltó ikont? Számomra nagyon hasznos lenne...
-
Prien
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Phone Locator pro, Android lost...
-
Prien
addikt
válasz
Cholard
üzenetére
Hát nem tudom,nekem is fent volt az SPB a Defyn, egy darabig akadásmentesen futott,de aztán valamiért az egész telefon iszonyúan szaggatni kezdett. Nem futtattam más alkalmazásokat. Csak az uninstall után lett jó a teló, pedig nem olcsó. Szóval nekem vegyesek az érzelmeim ezzel a launcherrel kapcsolatban.
Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De akkor nem tud erre valaki valamit? Mint a screen off-nál, az is beépül a status bar-ba. Természetesen nem élet-halál kérdés, de számomra hasznos lenne.